Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Majandra jeżeli masz ochotę to możemy umówić się na kawę albo do zoo:-)(ale podobno pogoda ma być nie za specjalna:-() muszę tylko sprawdzić jak tam mój plan zajęć trzymaj się![]()

co Ty opowiadasz!!!!????!!?!? Nie każdego stać na takie wyzwanie studia, dom, dziecko to jest sztuka pogodzić wszystko!!!!!
)...po tej uczcie Kleopatry bedziesz czula sie lepiej...a i twoj zacny malzonek na pewno zadba o uwienczenie tego wieczoru;-)
:-)oj to jednak daleko mam do ciebie...izabela musisz szukac Czarne koło Szczecinka, albo inaczej powiat Człuchowski ( Człuchów)
oj chyba nie znalazłaś
ja tez czsami musze po prostu wyjsc i odczekac az sie uspokoje
Sama czasem mam już tak dosyć, że muszę wyjść z pokoju aby nie zwariowac![]()
gdzie sie zdecydowaliscie chodzic?będziemy chodzić na ten kurs tańca :-) zaczynamy 26.05
majandra- opisalas mnie sprzed kilku tygodni, ale... w domu bajzel na kolkach? olalam to. czuje sie gruba (bo nie jestem, wiem o tym doskonale)? pisalam na innym watku co zaczelam robic. brak mi kontaktow z ludzmi? po prostu wyszlam z domu! da sie to wszystko zalatwic, wierz mi. u mnie najwiekszym problemem jest moj wyglad. co tu duzo mowic- laska bylam. po porodzie jest juz inaczej. i niewazne, ze mi maz mowi jaka to dalej jestem piekna. niech sobie mowi, ja wiem swoje. i doluje mnie to jak cholera. ale w koncu uznalam, ze jesli ja sobie sama nie pomoge to nikt tego nie zrobi. no i grunt to myslec pozytywnie, bo zycie jest piekne! trzeba tyko umiec sie nim nacieszyc!Głównie to takie niby błahe powody. Tak mój mąż uważaJak większość z Was czuję się gruba, zaniedbana. Do tego zdałam sobie sprawę, że odkąd się przeprowadziłam i urodziłam dziecko nie mam przyjaciół. Nie mam za bardzo z kim się spotkać, pogadać, pośmiać się. Poza tym jest mi smutno, że kasy nie mamy, żeby np. wyjechać na wakacje. Co więcej? Ah, i ta nieszczęsna praca mgr. Nie mam weny. Wcale
![]()
Z jednej strony chcę przenosić góry, z drugiej nie mam siły na nic. Jestem przemęczona. Dziś też się wkurzyłam, bo dom coraz bardziej zaniedbany. Okna brudne. Stos prania. Bałagan w szafach. Szkoda słów. Załamka.:-( Kompletne dno.
Trochę mi lepiej....
Z miłą chęcią bym się spotkała z Tobą, ale już jesteśmy na sobotę umówieni ze znajomymi (nie moimi, tylko męża, średnio mam ochotę jechać,ale wypada).

, pluło wszystkim co jadło dobre niedobre bez różnicy
zabawa mu się podobała:-)
i dół psychiczny mam do tej pory. Mam wybuchowy charakterek, bardzo staram się panować nad sobą, ale nie zawsze mi wychodzi
Ja też mieszam tu od niedawna i poznałam nowych ludzi, a spacery z dzieckiem bardzo w tym pomogą, będzie dobrze
:-)
:-).
Wena sam przyjdzie
Z miłą chęcią bym się spotkała z Tobą, ale już jesteśmy na sobotę umówieni ze znajomymi (nie moimi, tylko męża, średnio mam ochotę jechać,ale wypada).
). Niestety piję sama, mąż abstynent. Ogólnie się cieszę, ale choć raz na 5 lat mógłby się napić, nie?