reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
jestem, ale widze, ze wszystkie juz poszly. No ladnie!
majandra-kazda z Nas czasem nachodzi taki dol, dzien bez weny na cokolwiek. Jutro bedzie lepiej, sama zobaczysz. Znajomi....ja tu bylam sama przez dluuuugi czas, nie mialam z kim sie na kawe spotkac czy poprostu na spacer z dzieckiem. Bardzo dokuczala mi samotnosc, a M byl calymi dniami w pracy. Wyszlam na ludzi, poznalam swietnych znajomych. Amanda teraz codziennie szaleje z dziecmi, a i ja mam z kim poplotkowac. Uwierz w siebie i glowa do gory!Poza tym...masz Nas!Mimo, ze to takie wydaje sie byc...nierealne, to jednak kazda z Nas jest "prawdziwa", z krwi i kosci. No i jestes mile widziala u mnie :-) A ja koooooooocham ploteczki!Jak bedziesz kiedys w Irl daj cynka :-) A pisanie pracy magisterskiej?O ranyyyy...tym sie nie zadreczaj, masz jeszcze duuuuuzo czasu. Musisz poprostu dostac jakiegos zaplonu, weny, a wtedy napiszesz i w 1 dzien :-)

oj dziewczeta - wy juz w objeciach Morfea...moj wieczor z psiapsiola bardzo udany, jak zwykle zreszta...i tak was czytam - fajnie ze mamy siebie, prawda?
...i ze wiele wrzesniatek jeszcze nie raczkuje jak moj Stasiu:baffled:;-):laugh2:
DobrejNocki - co by sie wam jakis harlekinowy sen przysnil...:-)ze sniegiem lub bez - jak kto woli!

Blimka ja również jak patrze na zdjęcia sprzed paru lat dochodzę do tego samego wniosku, że było się ładnym powabnym i nie doceniało się tego a teraz jak jeźle dopiero oczy się otwierają :dry:

Dziewczyny właśnie piszę ten post, a w ogóle nie widzę liter :sorry2: tak jakbym pisała niewidzialnym piórem. Ciekawe czy coś z tego będzie. Ok właśnie edytowałam i jest, ale dziwacznie jest tak pisać

A zapytacie co robię o tak nieludzkiej porze?! :szok: Obudziłam się o 4 i zasnąc nie mogłam to wstałam i wyprawiłam męża do pracy i czekam właśnie aż Kuba obudzi bo coś widzę kręci się i wierci.

Zapomniałam napisać, że Kuba na pytanie "obejrzymy bajunie?" aż cały chodzi i patrzy w tv :-) nie nie :no: ogranicam mu ten sprzęt, ale chyba załapał to jak mu włączam Baby Tv na te 15-20 minut aby coś zrobić, a przy tej muzyce dzieci serio jakby zahipnotyzowane :laugh2: przynajmniej Kuba zajmie się tym całe 5 minut, a później dogląda.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry