majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Wiem. Jestem ciekawa czy Maciuś będzie pamiętałBoże dziewczyny wiecie, że 26 maja będzie dla większości z Nas pierwszy Dzień Mamy!!!! :-) Właśnie leciała reklama Merci i poryczałam się :-(

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem. Jestem ciekawa czy Maciuś będzie pamiętałBoże dziewczyny wiecie, że 26 maja będzie dla większości z Nas pierwszy Dzień Mamy!!!! :-) Właśnie leciała reklama Merci i poryczałam się :-(

no to masz jeszcze kupe czasu na babskie ploteczki!Od 15 do 16:30.![]()
napisz koniecznie jak jest. i jak dlugo trwa ten kurs?No ja jak już pisałam w ramach terapii idę z małżem na kurs tańca (Iza W zapisał nas do jakiejś szkoły na Słowackiego ale nie w BCK-u zobaczymy jak będzie zawsze można zmienić)

ok ja zmykam bo D zrobil grila w kominkua do tego przyniosl piwko
niema to jak odchudzanie![]()

Ale to zapachniało romatycznie :-) fajnie tak usiąść przed kominkiem z lampka wina w łapce i cieszyć się sobą :-) a za oknem pruszy śnieg mmmmm rozmarzyłam się![]()
bleJutro mam praktyki:-(
Od 15 do 16:30.![]()
Taka mądrala byłam parę dni temu a teraz juz się martwię bo mój Igor nie raczkuje czy jeszcze jakieś dzieciątko oprócz mojego Igora i Stasia Hrudej nie raczkuje bo coś mi się wydaje że nasze bąbelki są tu jedyne:-No i jeszcze raczkujemy i gadamy na calego, a nawet Olo juz chodzi dookola sofy i co widzi jakas rzecz na ktorej moze sie oprzec to wstaje... Tak wiec z lozeczkiem mam problem bo nie moge go juz zostawic... z reszta... w ogole nie zostawiam go bo czuje, ze ma motorek w dupci i od rana do wieczora jak najety... Nie chce mi tez jesc, ale to juz inny temat w ogole..
..
Ja się chyba nie załapie Igor z 25 jest a pod koniec września to z pogodą różnie , ale fajniutko by było taka imprezka na powietrzuLarcia - super pomysl z urodzinami,a oprocz tortu mozna zrobic takie male dzieciece barbaque z mini kielbaskami i ziemniaczkami i pieczonymi bananami mmm pychotka Ja tez taki "roczek" planowalam w ogrodzie u mamy ale..pewnie spedzimy go pod palma![]()
Swoja droga fajnie ze mamy wrzesniowe brzdace bo we wrzesniu mozna zawsze zaplanowac swietowanie pod chmurka:-)
Moja "papuga" w koncu zasnela, wariactwo- od euforii po buczenie, grymasi z jedzeniem ale coz, nie ma lekko - to w koncu zęby
A my kupiliśmy już basenik (czekać tylko na pogodę , ale to jeszcze dłuuuuugo) taki fajniutki z daszkiem żeby ochronić małego przed słoneczkiem, o dokładnie taki BASENIKA i basenik dmuchany kupimy niebawem,bo upaly mamy, wiec w sam raz na jej pierwsze urodzinki tez bedzie, bo dzieciaczki sie popluskaja(wszystkie prawie w jej wieku). Juz to widze :-)
Głównie to takie niby błahe powody. Tak mój mąż uważaJak większość z Was czuję się gruba, zaniedbana. Do tego zdałam sobie sprawę, że odkąd się przeprowadziłam i urodziłam dziecko nie mam przyjaciół. Nie mam za bardzo z kim się spotkać, pogadać, pośmiać się. Poza tym jest mi smutno, że kasy nie mamy, żeby np. wyjechać na wakacje. Co więcej? Ah, i ta nieszczęsna praca mgr. Nie mam weny. Wcale
![]()
Z jednej strony chcę przenosić góry, z drugiej nie mam siły na nic. Jestem przemęczona. Dziś też się wkurzyłam, bo dom coraz bardziej zaniedbany. Okna brudne. Stos prania. Bałagan w szafach. Szkoda słów. Załamka.:-( Kompletne dno.
Trochę mi lepiej....

Z miłą chęcią bym się spotkała z Tobą, ale już jesteśmy na sobotę umówieni ze znajomymi (nie moimi, tylko męża, średnio mam ochotę jechać,ale wypada).