reklama

Wrześniówkowe mamy

I ja witam z rańca. My się dzisiaj wyspalismy, aż do 6:15 :szok:- szok. Wczoraj za 5:45 a dziś po. Super. Ciekawe jak długo ta zmiana u nas zagości.
Właśnie przeczytałam, że zarobiłam parę groszy na allegro:tak:, sprzedałam ciuchy po Mai. Cieszę się z tego bardzo.
Adaś na podłodze się na razie ślicznie bawi, a co do bajek to go w ogóle nie ciągnie. Pamiętam, że Maja w tym wieku już dawno oglądała, a ten nic. Żadnego zainteresowania. Właśnie bawi się pudełkami po kremach, szamponach, płynach, itd.... woli wkładac paluszki do różnych sprzętów i naciskac przyciski.:tak:

A czy Wasze maluchy same trzymają butelkę jak piją?????? U nas jest na razie ze smoczka, dziś mają dostarczyc nam ustniki.??????

reklama
Witam :-)
Jak pięknie Adaś pije soczek! Mój nie chce w ogóle z butli ze smokiem.
Czas na próbę z ustnikiem.
Jeśli chodzi o bajki to Łukasz ogląda przy okazji jak Pawełkowi włączam. I jak leży na podłodze to wykręca się do tv a jak go posadzę to jęczy że nie chce ;-)

Agulka to zależy czasem Kubuś trzyma sam niekapka a czasem nie. Natomiast sam potrafi trzymać butelkę z mlekiem bo kupiłam mu butelke z dziurką z firmy Canpol. Fajna sprawa!!! :-)

AsiaKC zobacz ta gruszka jest widoczna na zdjęciu tam gdzie trzyma butelke.

Kasia Tak właśnie myślałam, że to ta. Superowa jest.

Czy muszę małemu wyrabiac dowód jeśli chcemy jechac do Czech?????????

reklama
Troche może zakręcona jest przy odmierzaniu odpowiedniej ilości wody na przygotowanie mleka, ale do tego pomocna jest zwykla butelka. W Avencie odmierzam wodę i przelewam do tej z Canpolu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry