30Agulka
Wrześniowe mamy'07
I ja witam z rańca. My się dzisiaj wyspalismy, aż do 6:15
- szok. Wczoraj za 5:45 a dziś po. Super. Ciekawe jak długo ta zmiana u nas zagości.
Właśnie przeczytałam, że zarobiłam parę groszy na allegro
, sprzedałam ciuchy po Mai. Cieszę się z tego bardzo.
Adaś na podłodze się na razie ślicznie bawi, a co do bajek to go w ogóle nie ciągnie. Pamiętam, że Maja w tym wieku już dawno oglądała, a ten nic. Żadnego zainteresowania. Właśnie bawi się pudełkami po kremach, szamponach, płynach, itd.... woli wkładac paluszki do różnych sprzętów i naciskac przyciski.

A czy Wasze maluchy same trzymają butelkę jak piją?????? U nas jest na razie ze smoczka, dziś mają dostarczyc nam ustniki.??????
- szok. Wczoraj za 5:45 a dziś po. Super. Ciekawe jak długo ta zmiana u nas zagości.Właśnie przeczytałam, że zarobiłam parę groszy na allegro
, sprzedałam ciuchy po Mai. Cieszę się z tego bardzo.Adaś na podłodze się na razie ślicznie bawi, a co do bajek to go w ogóle nie ciągnie. Pamiętam, że Maja w tym wieku już dawno oglądała, a ten nic. Żadnego zainteresowania. Właśnie bawi się pudełkami po kremach, szamponach, płynach, itd.... woli wkładac paluszki do różnych sprzętów i naciskac przyciski.

A czy Wasze maluchy same trzymają butelkę jak piją?????? U nas jest na razie ze smoczka, dziś mają dostarczyc nam ustniki.??????