reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Iza ja właśnie wcinam pizze z kawałkami kurczaka (wiadomo P kupił na kolacje) i już widze jakiego moralniaka jutro będę mieć bo przecież niby się odchudzam;-)

a tak po za tym to witam po pracy:-D

spicie juz czy co?
ktoras moze ogladala prognoze pogody na najblizsze dni? kiedy skonczy sie to badziewie za oknami?

Pod koniec maja początek czerwca ma być do 30 st :-):-):-) ale ile w tym prawdy kto to wie:baffled:

Iza ja właśnie wcinam pizze z kawałkami kurczaka (wiadomo P kupił na kolacje) i już widze jakiego moralniaka jutro będę mieć bo przecież niby się odchudzam;-)

a tak po za tym to witam po pracy:-D

JA zjadłam właśnie dwie bułki z Mc Donalds bleeeeeee tzn smakowały mi ale teraz nie dobrze mi na sama myśl o nich.

O właśnie miałam zapytać czy któraś już odebrała ciuszki za punkty z pampersa bo mi napisali że do 20 maja będą na pewno a tu nic głucho.
Monia dostałaś ciuszki??????

Pod koniec maja początek czerwca ma być do 30 st :-):-):-) ale ile wtym prawdy kto to wie:baffled:

JA zjadłam właśnie dwie bułki z Mc Donalds bleeeeeee tzn smakowały mi ale teraz nie dobrze mi na sama myśl o nich.

O właśnie miałam zapytać czy któraś już odebrała ciuszki za punkty z pampersa bo mi napisali że do 20 maja będą na pewno a tu nic głucho.
Monia dostałaś ciuszki??????

Nie dostalam jeszcze:no::no::no: mi nawet nic nie napisali kiedy będą:no::no::no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry