izabela352
Fanka BB :)
i wlasnie mi sie przypomnialo, ze mam dwie czekolady, w tym jedna z orzechami. mniam, mniam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ani mi się waż ich tknąći wlasnie mi sie przypomnialo, ze mam dwie czekolady, w tym jedna z orzechami. mniam, mniam...

a moglam nic nie pisac i po prostu zjesc... :-(Ani mi się waż ich tknąć![]()
spicie juz czy co?
ktoras moze ogladala prognoze pogody na najblizsze dni? kiedy skonczy sie to badziewie za oknami?

Iza ja właśnie wcinam pizze z kawałkami kurczaka (wiadomo P kupił na kolacje) i już widze jakiego moralniaka jutro będę mieć bo przecież niby się odchudzam;-)
a tak po za tym to witam po pracy![]()
oby miedzy 13 a 22 czerwca bylo ladniePod koniec maja początek czerwca ma być do 30 st :-):-):-) ale ile wtym prawdy kto to wie
JA zjadłam właśnie dwie bułki z Mc Donalds bleeeeeee tzn smakowały mi ale teraz nie dobrze mi na sama myśl o nich.

Pod koniec maja początek czerwca ma być do 30 st :-):-):-) ale ile wtym prawdy kto to wie
JA zjadłam właśnie dwie bułki z Mc Donalds bleeeeeee tzn smakowały mi ale teraz nie dobrze mi na sama myśl o nich.
O właśnie miałam zapytać czy któraś już odebrała ciuszki za punkty z pampersa bo mi napisali że do 20 maja będą na pewno a tu nic głucho.
Monia dostałaś ciuszki??????

mi nawet nic nie napisali kiedy będą