reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam was dziewczyny!!! jestem w 4 tyg. ciazy bylam wczoraj u lekarza ale nic nie bylo widac na usg. kolejna wizyte ma za 2 tyg. tez mnie to zmartwilo bo lekarz nie widzial nic ale staram sie nie stresowac:tak:

Lulu - nic dziwnego, ze nie widział - sprawdź sobie w podanych przez Hasarani kalendarzach ciąży, że Twoja dzdzidzia ma wielkosć kropeczki. Strasznie ciężko ją znaleźć :-)

reklama
cześć Dziewczyny!!! jestem z października 2006.. czytam Wasz wątek z wielkim sentymentem wsponinając czasy ciązy..senny...mdły początek i szczęśliwy koniec..niedługo minie rok odkąd doiedzielismy się, że zostaniemy porazpierwszy rodzicami.. Pozdrawiamy Was serdecznie!!! Życzymy aby ten wielki czas oczekiwania przynosił Wam same radości!!!

Hej Mamuśki :) witam z zaświatów wyrka, z którego ostatecznie wygoniła mnie nuda i ból kręgosłupa - w odpowiedniej ilości nawet pozycja horyzontalna bywa męcząca.

Na szczęście czuję się lepiej, nie miewam nudności, jedynie osłabienie i rozdrażnienie przymusowym ubezwłasnowolnieniem. Wczoraj udało mi się zrobić awanturę za to, że Miś przyniósł jajecznicę na za małym talerzu i się wylała do wyrka (oczywiście była "niewystarczającousmażona") :)
Cieszę się, że nasze grono nieustannie rośnie :)

Jeżeli chodzi o smaczki: suchą krakowską zamieniłam na biały serek w zastraszających ilościach i ogórki kiszone - POEZJA!

Mam też ochotę na lody czekoladowe Grycana (mmmmmmrrrrr...) ale rodzina się umówiła, że nie będzie mnie tuczyć i w zamian dostaję opowieści o rozstępach przygryzane marchewką.

Całuje mocno i pozdrawiam!
Miecia

Oj Miecia a za mną nadal ta sucha kiełbasa chodzi..;) nie wiem kiedy wreszcie się jej najem.
Wiecie co, muszę się Wam użalić - tak mi smutno dzisiaj. Jestem taka saamaaaaa:( moja rodzina o niczym jeszcze nie wie i jest daleko daleko za morzem rzeką i górami nie mam żadnych znajomych bo mieszkam tu od 2 miesięcy i nikogo nie zdążyłam poznać, nie mam pracy - byłam na rozmowie i całkiem możliwe, że mnie zechcą ale jestem w ciąży to jak mam zacząć nową pracę:| Mój ślubny całymi dniami nieobecny a jak obecny to nic nie rozumie.
Na dodatek jestem przerażona bo czuję, że chyba mam zapalenie pęcherza!!
biedne moje maleństwo a jak mu to zaszkodzi?
tak się boje tego pęcherza bo ciagle mam z nim problemy...

Witam się z Wami dziewczyny.Rozpisałyście się dzisiaj...że nie byłam w stanie poczytać postow,bo moja rozrabiara mi przeszkadzała:tak:
Teraz jest "łoś" i mam chwilkę na BB:-)

Witam nowe dziewczyny przy okazji:tak:

Blinka a skąd wiesz,że masz zapalenie pęcherza????Chodzi o częste chodzenie siku???:confused:

reklama
etka - częste chodzenie siku to nic; boli mnie i piecze troche, jutro chyba pójde do lekarza

No to jednak musisz i to jak najszybciej.....:tak:

A oglądałyście dzisiaj na "dwójce" przebieg ciąży i poród???Super wszystko pokazane od 1t ciąży poprzez rodzenie kobiety w pozycji pochylonej:tak: Boshe...jaka ja jestem teraz szczęśliwa jak obejrzałam ten program:happy: :happy:

Do góry