reklama

Wrześniówkowe mamy

C

Jestem dzis na maxa wk**** od samego rana. Mój kochany J oświadczył ( tzn wyciągnęłam z niego, bo widać było, że mu coś leży na wątrobie), że może stracić prawo jazdy.:szok: W piątek dostał znów mandat za przekroczenie prędkości:-(, smerfy obiecali, że punktów nie dopiszą, ale z nimi nigdy nie wiadomo. :baffled:
Qr... że tak brzydko powiem, bo mnie rozpierdziela od środka. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Przecież on zajmuje się tansportem w firmie i również wyjeźdza w trasy. Nie za ciekawa sytuacja,:no: o tych dopisanych, albo nie dopisanych punktach będziemy wiedzieli w przeciągu 2 tyg, w tym czasie ( jak straci prawko) przyjdzie pismo do domu.:wściekła/y: OBY NIE.:eek::eek::eek:
Agulka mi się wydaje że jak by mieli dać mu karne punkty to odrazu by mu je dali więc oby bylo tak jak myślę:tak:

Zadatki na HRABIEGO jak mójS:confused2::crazy:

Uffff, tak nam jest. Niby ok,ale wkurza mnie:crazy: No i co wieczór marzy mu się ognisty sex:baffled: też ma chłop fantazje

A ja czekam... Na mojego męża z wypłatą. Chyba hujozy dostanę,bo pojechał przed 8. Przeczepie naczepę i musi ponownie załadować to co miał,a kasy jeszcze nie wypłacili. 1 taki wolny dzień (nie niedziela) od nie pamiętam kiedy,a tu jeszcze nie wiadomo,czy coś wypali. Jak dobrze pójdzie to prezenty na gwiazdkę będziemy robili w niedzielę palmową,czy złotą,czy jak to się tam nazywa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
.

No i trzymam kciuki żeby S zdążył na czas z tą wypłata bo cienko go widzę ;-) a tak na poważnie to ci się nie dziwię że się wściekasz bo w sumie to zawsze musisz sobie sama radzić a jak juz się trafi dzień wolny to zawsze jest coś jeszcze do załatwienia i nieby wolne a i tak go nie ma .

Ej a wy czasami nie piszecie o moim D:-Dnormalnie tak jak bym czytala o nim:tak:prezenty nagwiazdkę to pewnie zrobimy dzień przed wigilią bo D zawsze wszystko zalatwia na ostatni momęt:wściekła/y:znicze na wszystkich świętych to kupowaliśmy 1 listopada:wściekła/y:
Dziś D tez ma niby wolne ale od rana z teściem ocieplają dom więc jest tak jak by nie bylo wolnego:sorry:
Justyna widze że nasi mężowie mają dużo wspólnego:rofl2:

reklama
Ja też:-D Ale po to, żeby mi pomógł coś dla Klavell wymyślić.

Klavell, bon na wyjście z kumplami do rana, na picie do oporu, na dzień bez kąpieli, na dzień bez golenia, na seks w dowolnym miejscu. Będę myśleć dalej.
suuuper slicznie dziekuje
co do antykoncepcji to nie stosujemy zadnej :-) narazie po drugim dziecku zobacze. I musze sie wam przyznac ze prezerwatyw nigdy przenigdy nie stosowalam

Jakby co?? Jakbyś zaszła w ciążę? To nie wiem,czy jesteś gotowa na usówanie spirali razem z płodem albo na czekanie 9 miesięcy,czy dziecko urodzi się zdrowe,czy może z wrośniętą spiralą.
chodziło mi bardziej o to że jak za dwa lata usunę spiralkę to mogę mieć bobo odrazu a teraz i tak bym nie zaszla w ciaze z ta spirala
nie bylabym tego taka pewna

Ja Ci powiem że tak się nabierałam na słowo "hurtownia " Akpol w Gdyni do tego dali mi kartę rabatową więc byłam pewna że opłaca się tam jeżdzić a co się okazało w Auchanie ( który mam "pod nosem") bez żadnego rabatu płacę mniej niż w tej hurtowni z moja kartą rabatową:crazy::baffled: więcej nie robię tam zakupów.

No i co z naszym wyjściem w piątek ustaliłyście coś?????
To samo jest z Akpolem w Gdansku. Wole pojechac do Reala a do Akpolu wybieram sie w drodze wyjatku po rajstopki ( duzy wybor) i jakies konkretne pierdoly typu smoczek, butelka ( tez duzy wybor):cool:
A co do wyjscia - ja jestem na tak. Nawet zaklepana mam juz opieke nad Stasiem wiec tylko czekam na znaka. Sopot i ten Atelier brzmi sensownie.
ale pojechałyście po mnie Ty i Hrudzia:-p:sorry::sorry::sorry:
My? Pojechalysmy?:-p A skad, kochana...:-)Uwazam ze w naszym gronie 'zaawansowanych' mam pytanie o antykoncepcje nie jest pytaniem niezrecznym...:cool::sorry:

Lece do kuchni przyrzadzac te wszystkie smakolyki na wieczor:happy:

hej abbeczki!!!

boli mnie dzis glowa:crazy: wypilam kawke, na chwile ustala i znow zaczyna:wściekła/y:
bylam dzis sama na zakupkach w miescie. cieszylam sie jak glupia, ze pochodze spokojnie sama bez "ogonow"a az mnie zlosc bralal, bo wszedzie pelno wozkow i malych dzieci!!!a ja sama i bylo mi smutno:-(no i wez tu dogodz babie:-D:-D

jutro jedziemy do P wujka do Lublina. przy okazji odwiedzimy 8m-siecznego chrzesnika P. ciekwawe, czy jemu julitka tez bedzie zabieralla zabawki?:zawstydzona/y:

Tylko i wyłącznie gumki. Nie lubię się faszerować, więc żadnych tabletek.

identycznie jak ja:tak:

My tez. Nie mam przywiazania do znanych firm i kilkakrotnie probowalismy czegos z innej polki- unimil i takie tam...i zawsze pekaly, zawsze:wściekła/y::szok:

nam "odpukac" jecsze nigdy nie pekla. od dlugiego czasu zuywamy gumek z Lidla, bo sa duze tanie opakowania.

Carioca no to jeszcze ja składam serdeczne życzenia. Trzymam kciuki za celny strzał w jajeczko.

Jestem dzis na maxa wk**** od samego rana. Mój kochany J oświadczył ( tzn wyciągnęłam z niego, bo widać było, że mu coś leży na wątrobie), że może stracić prawo jazdy.:szok: W piątek dostał znów mandat za przekroczenie prędkości:-(, smerfy obiecali, że punktów nie dopiszą, ale z nimi nigdy nie wiadomo. :baffled:
Qr... że tak brzydko powiem, bo mnie rozpierdziela od środka. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Przecież on zajmuje się tansportem w firmie i również wyjeźdza w trasy. Nie za ciekawa sytuacja,:no: o tych dopisanych, albo nie dopisanych punktach będziemy wiedzieli w przeciągu 2 tyg, w tym czasie ( jak straci prawko) przyjdzie pismo do domu.:wściekła/y: OBY NIE.:eek::eek::eek:

Agulka, skoro obiecali, to pewnie dotrztymaja slowa.
oz cholera, oby n ie stracil prawka, bo to przeciez jego sposob na zycie:-(

a jak sie sprawuje CB? zadowolony jest z niego?
u nas sie super sprawdza i pomoglo w niejednej sytuacji:tak::tak:

reklama
Nuśka, Hruda - chyba coś się przez lato pozmieniało. Wcześniej zawsze sie pytali o tą kartę, to mówiłam że nie mam i wpuszczali. To gdzie się wybierzemy? Przed ciążą tylko tam chodziłam i w zasadzie nic innego nie potrafię zaproponować :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry