reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
JEstem zła na siebie bo dziś właśnie o 16. przydrzemałam na kanapie, po 30 min obudził się Łukasz, ale się pokładał więc i z nim przysnęłam. Paweł coś chciał, żeby się pobawić, poukłądać, a ja unieruchomiona Łukaszem fizycznie i zupełnie nieprzytomna! Biedulek położył się z kocykiem i podusią na podłodzie i też zasnął. Ależ mam wyrzuty sumienia :-( - Wyrodna matka :baffled:
Teraz przeniosłam ich do łóżek... może pośpią już na dobre? A może się obudzą za pół godziny i będą hasać do późna? Nie lubię takich rozbitych dni a sama sobie taki dziś zafundowałam. I nocke pewnie też...

Asiu - ja tez dzisiaj taka niepoukladana jestem. A z tym usnieciem na podlodze... wyrodna matka by sie nie przejela :tak: rozbrajająca jestes :happy:

Donkat - słodkie :happy:

Mam piwko i nie zawaham sie go uzyc. Who's with me? A poki co ide na allegro, mam troche zaskorniakow, mam nieodparte wrazeni, ze trzeba sie ich pozbyc.

JEstem zła na siebie bo dziś właśnie o 16. przydrzemałam na kanapie, po 30 min obudził się Łukasz, ale się pokładał więc i z nim przysnęłam. Paweł coś chciał, żeby się pobawić, poukłądać, a ja unieruchomiona Łukaszem fizycznie i zupełnie nieprzytomna! Biedulek położył się z kocykiem i podusią na podłodzie i też zasnął. Ależ mam wyrzuty sumienia :-( - Wyrodna matka :baffled:
Teraz przeniosłam ich do łóżek... może pośpią już na dobre? A może się obudzą za pół godziny i będą hasać do późna? Nie lubię takich rozbitych dni a sama sobie taki dziś zafundowałam. I nocke pewnie też...

oj, oby nie obudzili sie i nie szaleli do bialego rana:szok::-D znajac julitke, to tak by bylo. dlatego nie lubie jak ona cos kombinuje z poludnuiowym spaniem, bo im pozniej zasnie, tym gorzej dla nas:sorry:

A poki co ide na allegro, mam troche zaskorniakow, mam nieodparte wrazeni, ze trzeba sie ich pozbyc.

a na co polujesz?

a chciałabym coś mężowi kupic na mikołaja i na gwiazdkę. Mysle tak przyziemnie o pizamie polarowej na mikolaja, a na gwiazdke moze cos z muzyki, albo jakis fajny meski gadget, Musze tez rozejzec sie za prezentem dla szwagrostwa (cos wspolnego dla niej i niego) no i na bank cos Staskowi kupie i pewnie w koncu sobie nic.

Zaraz Na wspolnej, Kinga ma oddac dziecko bo nie swoje ze szpitala dostali, a co sie stalo z ich dzieckiem?

Cześć, BBony!

Od tygodnia strasznie boli mnie głowa, nie mam sił na nic. Poczytałam.

Carioca - wszystkiego naj naj - życzenia troszkę zapóźnione ale co zrobić:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Agulka - trzymam kciuki, żeby sprawy rozwiązały się po twojej myśli.

Ja niestety nie mam długiego weekendu, dzisiaj miałam ciężki dzień w pracy, bo ze zwykłej obsady 6 osobowej były dzisiaj w pracy tylko 2 osoby, w tym jedna kasjerka, a ludzi zatrzęsienie, bo większość firm miała dziś wolne a bank czynny. Każdy chciał załatwić co się dało, co zrozumiałe. Same skomplikowane sprawy. Jutro wolne, a w środę dalej w kierat. W piątek i sobotę się szkolę (Wrocław i Zielona Góra).

Łebki dalej na antybiotykach, siedzą w domu.

Życzę zdrówka dla wszystkich dzieciaczków i mamuś.

Asiu - ja tez dzisiaj taka niepoukladana jestem. A z tym usnieciem na podlodze... wyrodna matka by sie nie przejela :tak: rozbrajająca jestes :happy:

Dzięki, ale i tak mi źle że nie miałam czasu dla niego :-(

Mam piwko i nie zawaham sie go uzyc. Who's with me? A poki co ide na allegro, mam troche zaskorniakow, mam nieodparte wrazeni, ze trzeba sie ich pozbyc

Ja! Ja!!! Wybierz mnie!!!!

oj, oby nie obudzili sie i nie szaleli do bialego rana:szok::-D znajac julitke, to tak by bylo. dlatego nie lubie jak ona cos kombinuje z poludnuiowym spaniem, bo im pozniej zasnie, tym gorzej dla nas:sorry:
Oni już chyba pośpią. Łukasz wypił mleko całe, do sucha (ze 260ml mu zrobiłam)
Dziś taki rozbity dzień bo on jest kiepski. takie biedutek. Źle spał w nocy i na porannej drzemce (położyłam go wcześniej) i przez to wypadła nam druga drzemka (normalnie śpi raz tylko).
a chciałabym coś mężowi kupic na mikołaja i na gwiazdkę. Mysle tak przyziemnie o pizamie polarowej na mikolaja, a na gwiazdke moze cos z muzyki, albo jakis fajny meski gadget, Musze tez rozejzec sie za prezentem dla szwagrostwa (cos wspolnego dla niej i niego) no i na bank cos Staskowi kupie i pewnie w koncu sobie nic.

Są dwie fajne stronki z prezentami :tak: z tej drugiej korzystałam i prezenty są naprawdę fajne :-)
Prezenty - Toys4Boys.pl: Prezenty, gadżety i upominki
Gadżety - świetna zabawa

Cześć, BBony!

Od tygodnia strasznie boli mnie głowa, nie mam sił na nic. Poczytałam.

Carioca - wszystkiego naj naj - życzenia troszkę zapóźnione ale co zrobić:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Agulka - trzymam kciuki, żeby sprawy rozwiązały się po twojej myśli.

Ja niestety nie mam długiego weekendu, dzisiaj miałam ciężki dzień w pracy, bo ze zwykłej obsady 6 osobowej były dzisiaj w pracy tylko 2 osoby, w tym jedna kasjerka, a ludzi zatrzęsienie, bo większość firm miała dziś wolne a bank czynny. Każdy chciał załatwić co się dało, co zrozumiałe. Same skomplikowane sprawy. Jutro wolne, a w środę dalej w kierat. W piątek i sobotę się szkolę (Wrocław i Zielona Góra).

Łebki dalej na antybiotykach, siedzą w domu.

Życzę zdrówka dla wszystkich dzieciaczków i mamuś.

Współczuję bólu głowy! Wiem jak to jest!!!

Buziaki i Zdrówka! Dla Ciebie i chłopców!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry