reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A ja znow po nocach pisze... przez te wszystkie dni siedzialam na ebay i w koncu kupilaaaaam!! ale ile mnie to kosztowalo...juz mam tylek splaszczony od fotela..w kazdym razie zaraz lece sie chwalic na watek o fotelikach...:-D:-D Najgorsze jest to ze kupilam to na ebay.de moja pierwsza transakcja i to jeszcze w jezyku ktorego nie znam patrz. niemiecki:zawstydzona/y::zawstydzona/y: wplacilam eurasy babka nie odpisuje jak narazie, ma wyslac na adres mojej babci, jak bedziemy wracac do Polski to juz z nowiusienkim Tobi:) Kurcze ale sie ciesze:-D Glupol ze mnie przeca to tylko fotelik:laugh2:

Biore do walizy dvd bo Tv to se tam nie poogladam...mam cala serie Lostow na dlugie noce. Ze tez musiala wyjsc ta cala akcja z Babilonem:-D;-) Buziaki

Dzien doberek
hej
a ja cierpię
byłam u dentysty i musiałam się rozprawic z korzonkiem po ząbku i przeżyłam gehenne do tej pory mi huczy w głowie a boli że hej ale no cóż lepiej teraz niż później a wszystko przez to że ząb był leczony kanałowo i korzonki się przyspawały do kości dostałam antybiotyk i kolezanka oiecała p[ójś mi di u nas czynna do 17 a ja wyszłam przed 18 ale zna aptekarkę i moze mi da ten lek dziś
ja też niemiałam dziś wolnego i w pracy kierat dużo spraw na wczoraj
a o piciu to mogę sobie pomarzy przez tydzień
Tygrysku - i jak? lepiej juz? Wspolczuje bolu bo to chyba gorszy bol od porodu. trzymaj sie!:tak:
Atru, jeszcze miesiąc temu przyznałabym Ci rację, że zmiana kursu zawodowego w tym wieku to już późno. Ale już teraz nie :tak::laugh2: Ja właśnie szukam dla siebie nowego kursu zawodowego, bo praca w przemyśle jako logistyk już mi po ostatnich zdarzeniach nokiem wyszła. Wymyśliłam żeby nauczyć się programów graficznych i do składu tekstów i pójść w tym kierunku. Już byłam dziś na pierwszej lekcji, mam pełno książek tylko zamiast się uczyć zasiadłam na forum.. :cool: Nigdy nie jest za późno. Mój tato też właśnie kilka miesięcy temu rozpoczął całkiem nową działalność, a on jest trochę starszy niż my :-)
Powodzenia Doti i brawo za odwage podjecia nowych wyzwan!
A ja znow po nocach pisze... przez te wszystkie dni siedzialam na ebay i w koncu kupilaaaaam!! ale ile mnie to kosztowalo...juz mam tylek splaszczony od fotela..w kazdym razie zaraz lece sie chwalic na watek o fotelikach...:-D:-D Najgorsze jest to ze kupilam to na ebay.de moja pierwsza transakcja i to jeszcze w jezyku ktorego nie znam patrz. niemiecki:zawstydzona/y::zawstydzona/y: wplacilam eurasy babka nie odpisuje jak narazie, ma wyslac na adres mojej babci, jak bedziemy wracac do Polski to juz z nowiusienkim Tobi:) Kurcze ale sie ciesze:-D Glupol ze mnie przeca to tylko fotelik:laugh2:

Biore do walizy dvd bo Tv to se tam nie poogladam...mam cala serie Lostow na dlugie noce. Ze tez musiala wyjsc ta cala akcja z Babilonem:-D;-) Buziaki
To wy sie do M wybieracie? Na dlugo?

A ja ma lenia nad leniami:zawstydzona/y:...taka ladna pogoda a mi sie najzwyczajniej nic nie chce a juz wyjsc na spacer to szczegolnie:zawstydzona/y:...na razie Stas zasnal wiec moge jeszcze pouzalac sie nad soba :baffled: :eek: a imprezka byla udana, jedzonko wyszlo pyszne.

Atru, jeszcze miesiąc temu przyznałabym Ci rację, że zmiana kursu zawodowego w tym wieku to już późno. Ale już teraz nie :tak::laugh2: Ja właśnie szukam dla siebie nowego kursu zawodowego, bo praca w przemyśle jako logistyk już mi po ostatnich zdarzeniach nokiem wyszła. Wymyśliłam żeby nauczyć się programów graficznych i do składu tekstów i pójść w tym kierunku. Już byłam dziś na pierwszej lekcji, mam pełno książek tylko zamiast się uczyć zasiadłam na forum.. :cool: Nigdy nie jest za późno. Mój tato też właśnie kilka miesięcy temu rozpoczął całkiem nową działalność, a on jest trochę starszy niż my :-)
Pewnie masz rację, po prostu tracę już wiarę w siebie. Zobaczymy, może mi też dadzą kopa to nie będzie wyjścia i coś zrobię ze swoją edukacją. Tylko jak zwykle będzie problem z kasą. Nie wiem, ile musiałabym zarabiać, żeby mnie było stać na studia i nie bidować do ostatniego.

Atru - jesli sie dobrze w bankowosci czujesz, to zycze sukcesow. Nie bede cisnąć Ciebie do podjecia wymarzonych studiow, skoro teraz nie podolalabys finansowo. Zawsze mozna miec po prostu hobby :tak:.
Za bardzo skomplikowany temat z tą moją pracą. A historia... tak, chyba zostanie po prostu moim hobby.

Cześć.
Gorączka u Mai utrzymywała się przez całą noc i jeszcze rano. Na szczęście dałam jej "usypiacza" czyt. syrop uspokajający i przespała bez pobudki.
Na spacerze też bylismy teraz chwileczkę bo wieje jak w Kieleckim a Maja została sama w domu na niecałą godzinkę.

A tak po za tym jakoś dziwnie, łeb napierdziela i humor do dupy.

Ja właśnie myślałam o tym żeby wrócić do nauki bo zawsze kwalifikację mogę podnieść a rodzina też zrozumie i pójdzie na rękę.

reklama
Witam się popołudniowo! Jestem mega padnięta pokiepskiej nocce i intensywnym dniu. Do tego nerwowa :baffled: i warczę i krzyczę na Pawła :-( Fakt, że nie jest on bez winy ale sama z soba już wytrzymać nie mogę :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry