Carioca77
BeBonka
Asiu - zostajesz oficjalnie nominowana na piwną kożelankę :-) Zaraz sobie pooglądam stronki z prezentami, dzieki.
Atru - dziekuje za życzonka, te moje urodzinki trwają już dobrych kilka dni
ale to szalenie miłe! Zastanawiam się, czy ludzie uciekają z oszczędnościami z banku do skarpet? Wrocilas na studia?
Atru - dziekuje za życzonka, te moje urodzinki trwają już dobrych kilka dni
ale to szalenie miłe! Zastanawiam się, czy ludzie uciekają z oszczędnościami z banku do skarpet? Wrocilas na studia?
J musiał jechać nie swoim autem a CB nie chciało mu się przekładać.
I to go złapali w szczerym polu. Ach szkoda gadać, niech już ten rok sie skończy, bo dla J jest pechowy jeśli chodzi o gliniarzy.
Zrobiłam tak jak Iza. Dałam mleczko i połozyłam na podusię do łóżeczka, powiedział cos tam do siebie po swojemu i usnął.
Sama już nie wiem. Przede wszystkim muszę zasięgnąć języka, czy moja firma byłaby mnie wsparła finansowo w moich edukacyjnych zapędach, bo w przeciwnym wypadku nie bardzo będzie mnie stać na zaoczne, jakiekolwiek studia.
Ja właśnie szukam dla siebie nowego kursu zawodowego, bo praca w przemyśle jako logistyk już mi po ostatnich zdarzeniach nokiem wyszła. Wymyśliłam żeby nauczyć się programów graficznych i do składu tekstów i pójść w tym kierunku. Już byłam dziś na pierwszej lekcji, mam pełno książek tylko zamiast się uczyć zasiadłam na forum.. 

Czy doczytałaś o tym programie do kalendarzyka malzenskiego? Korzystam z