Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja jestem od wszystkiego,a S tylko od zabawy. No chyba,że Mateusz rusza jego zabawki;-) Nie twierdzę,że nie bawią się razem,ale malo zajmuje sie małym, nie jest takim opiekuńczym tatą jak to sobie wyobrażałam. Może coś jest w tym,że Mateusz wydaje mu się mały. Za maly. Np. nie wykąpie go,bo chyba się cały czas boi,że sobie nie poradzi, że zrobi mu krzywdę. Sama nie wiem.Tak tatusiowie są od zabawy a mamy od edukowaniaChociaż u nas to oboje się tymi rolami wymieniamy.
chociaż z tymi rękawiczkami to chyba jdnak kuma bo jak pierwszy raz tak zrobiłam i zawróciłam do domu to za chwilę dała sobie założyć i jak za chwilę chciała zdjąć i znowu ją postraszyłam to już tego nie zrobiła
Sama nie wiem co o tym myśleć.
Justyna my chyba mamy tych samych mężów tylko imiona się nie zgadzająJa jestem od wszystkiego,a S tylko od zabawy. No chyba,że Mateusz rusza jego zabawki;-) Nie twierdzę,że nie bawią się razem,ale malo zajmuje sie małym, nie jest takim opiekuńczym tatą jak to sobie wyobrażałam. Może coś jest w tym,że Mateusz wydaje mu się mały. Za maly. Np. nie wykąpie go,bo chyba się cały czas boi,że sobie nie poradzi, że zrobi mu krzywdę. Sama nie wiem.
Oj kobiety naprałam się jak dzik,a teraz muszę poprasować. Buuuu!! Ale muszę.
Mój też nie wykąpie Mateusza bo się boi i mówi że ja zrobię to lepiej, też się z nim pobawi ale nie tyle ile bm chciała bo wiecznie czasu mu brak
widze że kocha dzieci bardzo ale poświęca im za mało czasu:-(No właśnie. Oboje utrzymują nas i chyba w ten sposób pokazują tą swoją miłość przede wszystkim.Justyna my chyba mamy tych samych mężów tylko imiona się nie zgadzająMój też nie wykąpie Mateusza bo się boi i mówi że ja zrobię to lepiej, też się z nim pobawi ale nie tyle ile bm chciała bo wiecznie czasu mu brak
widze że kocha dzieci bardzo ale poświęca im za mało czasu:-(
no i byl pijany
ciekawe kiedy oni ten remont skończą