Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) oraz zapisaniem sie na dawce szpiku z czego ciesze sie jak gwizdek:-)
Zawsze chcialam ale w koncu wpisalam co trzeba w wyszukiwarke
:-)Naomi - rozumiem ze mozesz sie wciekac bo liczy sie dobro i spokoj twojego dziecka ( i twoj) ...ale ja wiem, po swoim synku, ze nie wszytsko jest w kwestii wychowania, przynajmniej przy takich malych brzdacach. Ile liczy sobie maly wspolokator? Jesli jest starszy niz nasze wrzesniatka jest szansa zeby przywolac go to sluchu ale jesli jest mlodszy...Juz teraz wiem ze czesc mozna wyegzekwowac ale czesc i tak to kwestia temperamentu. Stas czasem tez potrafi sie rozedzrzec a i w sklepie zdarzylo mu sie polozyc na podlodze i tupac nozkami...Nie zlosc sie na 'bachora' a porozmawiaj z jego mama, a Naomi na czas drzemki gdzies ulokuj najdalej jak sie da od halasnika.
Noo przyznam ze i dla mnie...bo w poludnie najchetniej ot tak poplakalabym sobie i tyle. Ale na szczescie mam w sobie ( skad?Hruda - imponujące obraz, dawca szpiku, respect.
) jakies takie kole ratunkowe co mnie potrafi z jakiegos bezsensownego dolka wykaraskac.Krotko i zwiezlowatoWitam się, piszę, że u nas ok i żegnam się . Pa
Widze ze Babony i Marianny dzis niedostepne, szkoda...