Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzwczyny co oznaczają te chmurki na głownej stronie forum np przy temacie wrzesnówkowe mamy?????
Moim zdaniem że ktoś aktualnie jest na forum on-line
oczywiscie ja tez niewyspana,a w ddoatku boli bardzo krzyz, bo cala noc niemalze na jednym boku, a to dla mnie zabojstwo:-(

) zycze Ci duzo usmiechu, zdrowka, powodow do radosci i zadowolenia z zycia!hey hey!
Dlugo nie bylo, niestety wszyscy pochorowalismy sie, .
:-)na naszej klasie wrzuciłam aktualne fotki sorki ze nie na zamknięty ale na nasza mi łatwiej wrzucac
Szczerze mówię, jakbym mu wypierdoliła2 tygodnie... Nie wyobrażam sobie tego
Teraz już jestem pewna że to jej ciągłę budzenie i nie przespoane noce to byłoprzez smoka bo jej wypadał potem ona sie budziłą bo smoka chciała i

Ale mi się dzień dobrze zaczął byle takim został do końca:-) Rozliczyłam właśnie swój pit i wyszło mi 1215zł do zwrotu:-) i właśnie udało mi się sprzedać matę edukacyjną Tuśki za 200zł:-)

Anetasa i inne diewczyny umiejące obliczyć pita WIELKI SZACUN!!!!!
wspominalas, ze zamierzacie kupic harmonijkowe drzwi do pokoi. nie wiem, czy wszystkie tak dzialaja, ale u mojej siostry sa 2 pary i obie bardzo halasuja przy zamykaniu/otwieraniu. wzieliscie to pod uwage? wiem, ze Macius lubi spokoj podczas snu, wiec to jest wazne. jesli moge sie wtracic, to w przypadku gdy macie miejsce na normalne drzwi(u mojej siostry najzwyczajniej nie ma takiej mozliwosci) to chyba bedzie to lepszym roziwazaniem