Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,
Chyba nie będę już pisała o S,bo widzę,że niewyobrażalne jest dla Was to jak wygląda nasze małżeństwo,a w szczególności sam S. Nasze małżeństwo to pomyłka. Zupełna niezgodność charakterów. Nic nas nie łączy![]()
ja mam wrażenie że tylko się sama unieszczęśliwiasz a jesteś młodą atrakcyjną dziewczyną i całe życie przed Tobą szkoda je marnować.musisz mieć wychodowanego Chomika i wykupiony dodatkowy transfer najlepiej smsem i wtedy możesz ściągaćOj bardzo bym chciałajak mogę go ściągnąć z Twojego chomika????
Wlkirie już mamy z napisami mąż wrócił i ściągnoł z jakiejś stronki :-)
a link do mojego chomika w podpisie:-)wcale nie jest za mala testy można już wykonywać poi ukończeniu 1 roku życia:-)
Swego czasu też mi się to nie podobało latałam po dermatologach i byłam u alergologa. Cudowałam z przejściem na bebilon pepti , metodą prób wykluczałam różne pokarmy ale nic z tego nie wyszło. Nasza pani doktor stwierdziła że chyba taka jej uroda a na testy skórne jest za mała żeby cokolwiek mogły wykazać. Moja mam mówi że ja też miałam taką buźkę do 3 latek a potem zbladłam tak że w przedszkolu ciągle podejrzewali mnie o anemię. Także nie panikuję ale jak podrośnie to napewno zrobię jej te testy dla świętego spokoju.
wlaśnie niedawno miala je wykonywane córeczka brata(2latka) bo od malego miala problemy z alergią na mleko i inne produkty ponad rok byla na Nutramigen i bebilon pepti nie jadla slodyczy czekolady żadnych serków i wyleczyli jąteraz je wszystko i nic sięnie dzieje a testy wyszly że nie jest na nic juz uczulona a prędzej wystarczylo że zjadla kawaleczek np.kinder jaja to cala ją wysypywalo
Justyna a myślalaś już o tym żeby odejść i rozpocząć życie od nowa bez SChyba nie będę już pisała o S,bo widzę,że niewyobrażalne jest dla Was to jak wygląda nasze małżeństwo,a w szczególności sam S. Nasze małżeństwo to pomyłka. Zupełna niezgodność charakterów. Nic nas nie łączy![]()
bo co jest wart zwązek bez uczucia, milości wiadomo że bez tego jest ciężko a jestes jeszcze mloda super kobietka i zaslugujesz na szczęście milość i uczucie
Larcia dużo zdrówka dla Amandy i dla wasa kiedy będziecie bliżej nas cazyli w PL?
Mi Mateusz też tak chorowal a gdy tylko wyzdrowial po kilku dniach znów lapal kolejną infekcję i tu dziewczyny namawiali mnie na postawienie banieki postawiliśmyjuż i od tej poru odpukać mamy spokój już jest 2 tygodnie jak maly jest zdrowy :-)
musze jeszcze poszukac jakiś przepis na biszkopt bo wieczorem chce zrobic ciasto Babanowiec