justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Anetasa to nie do końca tak jak napisałam. Ciężko opisać niektóre sprawy. Gdybym nie kochała S to nie wyszłabym za niego. To nie było tylko szukanie ciepłego,bezpiecznego miejsca.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rejstracja jest bezplatna a koszt dodatkowego transferu jest niiwwysoki bo za 1 gb -2,44zl smsem , 2gb-3.66zl...ACHA
A ile taka przyjemność kosztuje????
Anetasa to nie do końca tak jak napisałam. Ciężko opisać niektóre sprawy. Gdybym nie kochała S to nie wyszłabym za niego. To nie było tylko szukanie ciepłego,bezpiecznego miejsca.
swoją drogą to ja z M jak to się mówi też weszłam dwa razy do tej samej rzeki
i to też ja odeszłam
ale po jakimś czasie w tym drugi związku zrozumiałam że to nie tak, że czegoś mi brakuje i doceniłam to co miałam wcześniej z M i zrozumiałam że to właśnie z nim byłam naprawdę szczęśliwa. Dużo czasu upłynęło za nim M mi tak naprawde wybaczył i zaufał. 17 lutego minęło 7 lat od naszego zejścia się i nigdy przez ten czas nie przemknęło nawet przez myśl że moje życie mogłoby wyglądać inaczej tzn z innym mężczyzną
nie wiele brakowało a byłby ojcem chrzestnym Szymka. Wiem że takie spotkania z nim nie służą M choc nigdy na głos się do tego nie przyzna
dlatego jeśli moge unikam kontaktów z nim ale nie zawsze się da.