reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Wlasnie mi sie przypomnialo,ze ja mam adres e-mail do Harsharani. Jakby ktoras go chciala to przesle. Choc nie wiem czy to cos da, bo na forum sie nie loguje i na wiadomosc moja nie odpisala,mimo ze sie po niej jeszcze logowala.

reklama
Majandra tak mi przykro, że grozi ci szpital. Trzymam za was bardzo mocno kciuki, żebyś mogła jutro wrócic do domku. Powodzenia!!!

dzis sie dowiedzialm ze bede miala synka wiec wsrod wrzesniowych dzieci kolejny chlopiec:tak:

Majandra-trzymam za Was mocno kciuki!! Myślę, że wszystko będzie dobrze, w końcu to konsultacja i na pewno okaże się. że maluszek spokojnie może sobie jeszcze poczekać:-) W każdym razie będę czekała na wieści.
Cariocca-ja też jeszcze nie mam siary, ale nie przejmuję się tym, bo słyszałam, że może pojawić się dopiero przed samym porodem lub tuż po nim. Mamy jeszcze przed sobą parę tygodni więc jeszcze może polecieć:-)
Dziewczyny, udało mi się ściągnąć ten pierścionek! Te obrzęki nie są duże ale odczuwalne i czasem się zmniejszają. Tak było dzisiaj jak wyszłam spod chłodnego prysznica. Zauważyłam, że jest troszkę lepiej i zaraz namydliłam cały paluch. Trochę to trwało i było dość bolesne ale na całe szczęście operacja zakończyła się sukcesem. Na razie daje sobie spokój z pierścionkami;-) Wizytę mam za 2 tyg. i oczywiście powiem lekarzowi o tych obrzękach, mam nadzieję, że to po prostu uroki ostatniego trymestru no i oczywiście pogoda.

Ja obraczke i pierscionek zdjelam juz kilka dni temu, bo juz czulam,ze puchne.

Co do siary to ja mam doslownie kilka kropel dziennie, ktore same zasychaja na sutkach, a ja sie bawie i je paznokciem lekko zeskrobuje:-D

Dzieki, dziewczyny, za slowa otuchy i numery telefonow, na pewno bede pisac do was jesli zostane w szpitalu i mam nadzieje,ze wy mnie tez bedziecie informaowac co u was slychac. Moze maz czasem bedzie do was zagladal,ale juz go nie bede prosic,zeby tu pisal;-)

fakt obrzeki wielu kobietom się przytrafiają ale satez takie szcześciary co nie mają ja jednak w pierwszej ciaży miałam ogromne już od 30 tygodnia teraz troszke mniejsze ale już mam opuchnięte ręce i buzię a i jak za dużo pochodze to puchna mi juz nogi.

Majandra - wyślij mi i zobaczymy, czy dam radę to wkleić. Zależy w jakim formacie to prześlesz, bo jak jako obrazek, to nie będę w stanie nanosić tam na bieżąco poprawek. Na razie wykombinowałam coś podobnego i wkleiłam na forum. Zobaczymy, co z tego będzie. Mam nadzieję, że się nie pogniewasz, bo przecież Twój projekt był pierwszy ale tak jakoś mnie natchnęło i upichciłam na poczekaniu :confused::confused::confused:.

Atruviell-super tabelka!!Podoba mi sie.Moje jedno male "ale"-przy moim wpisie napisalas Olafem zamiast Olafek;-) Aha, jak to sie stalo, że masz termin na 30 wrzesnia, caly czas myslalam, ze dzien przede mna, przynajmniej tak wynika z Twojego suwaczka.
Pozdrawiam

reklama
Do góry