Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam jeszce jedno pytanko do znajacych sie na przepisach:
gdy P ma zalozona dzialalnosc na siebie i chcialby otworzyc sklep, to moge ja w nim sprzedawac jako zona bez umowy, czy musi mnie zatrudnic?
mnie sie wydaje, ze musi, ale nie ejstem pewna![]()

Hruda załaduj zdjecie tego kompletu :-)

Witam Bebonki :-)
Donkat - możesz pracować jako rodzina, nie musisz być zatrudniona - znalazłam taki artykuł, między innymi o sposobie takiej współpracy VAT.pl: Osoba współpracująca - płatnik ZUS
Kasiu - a zachowanie wobec Kuby i Ciebie jako jego mamy już sie unormalizowało, czy wciaz ma wieksze aspiracje niz bycie babcią?
Hruda - bardzo fajny komplecik
Gagulec - miłej pracy![]()
zmieniła swoje postepowanie po około pół roku, ale wiesz wtedy zamiast odpuścić zagiełam na nią pazur
już tu pisałam, że wiem że źle robiłam bo widzę skruche. Ja się zmieniłam i zmieniam z dnia na dzień. Wiesz co ona ma jeszcze córke z tego co mi R opowiadał to jak jego siostra urodziła Bartka to praktycznie Gośka miała ogromne luzy. Nie karmiła piersią bo pokarmu nie miała. R mi opowiadał, że mama jego przejeła całą role bycia "babcio-mamą" dla Bartka
sądzę, że myślała że ze mną będzie tak samo bo przed narodzinami byłysmy najlepszymi przyjaciółkami. Gośka ma podobny charakter do swojej mamy i jej na wszystko pozwalała. Wiesz to są szczegóły, które dla mnie łącze sie w całość. Bardzo chciałam aby była dla Kuby ukochaną babcią
:-) ale kiedy zobaczyłam co się tu dzieje przeraziłam się i chciałam za wszelką cene ją odsunąć.