justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
To może i my dostaniemy niedługo. Odchamimy się troszkę. Planowaliśmy garaż zrobić,bo teraz wynajmujemy o babci co mieszka nad nami,a my jako przydział do naszego mieszkania mamy chlewik. Trzeba wyburzyć ścianki i drzwi duże wstawić. Czy mysz przegryzie taki aluminiowe pojemniki jak np. z Ikei? IKEA | Pudełka | Pudła na ciężkie przedmioty | SKRIN | Pudełko z pokrywką
:-)
bo 1) nie mam zadnego sprzetu 2) konkretnego bardzo sprecyzowaneg kosztorysu i biznespanu 3) J nie ma tej chwili pracy wiec z czego splacimy wstepne platnosci jak zarabiac na wstepie tyle nie bede. Z zalem musze jeszcze poczekac. Ale przynajmniej wezme sie za planowanie!
)

Tuśka pospała 2,5 godziny a ja nawet nie wiedziałamże aż tyle czasu i jeszcze jak mnie zawołała po przebudzeniu to szłam zła że tak krótko
ale miałam cały czas zajęcie
może przemyśl to jeszcze raz przejdź się do PUP oni zawsze tak gadają że ciężko z tymi dotacjami a jak przychodzi co do czego to jednak są. No i ten Zus faktycznie zdaje się przez pierwsze dwa lata działalności to tylko 200zika ja nie namawiam ale na Twoim miejscu chyba bym zaryzykowała
:-( Troszkę to zaniedbałam