reklama

Wrześniówkowe mamy

no to witam i ja:-)
Aneta tych cyganów w hotelu to nie zazdroszczę:no:niewiem czemu ale jakos zawsze wolałam sie trzymac od nich z daleka bo tu niby żebrzą na ulicy a za chwile jadą wlaśnie mercedesem:crazy:

reklama
no to witam i ja:-)
Aneta tych cyganów w hotelu to nie zazdroszczę:no:niewiem czemu ale jakos zawsze wolałam sie trzymac od nich z daleka bo tu niby żebrzą na ulicy a za chwile jadą wlaśnie mercedesem:crazy:
Ja nie mam uprzedzeń:no: wogóle w kwestiach rasowych jestem osobą tolerancyjną poza tym to nie pierwsze romskie rodziny które u nas mieszkają i zawsze było wszystko ok:tak: tyle że teraz u nas są sami młodzi i przez to jest problem bo oni zupełnie inaczej sie zachowują jak jest z nimi ktoś starszy z rodu ;-) widocznie tak tam mają w tej swojej kulturze i przed starszymi czuja respekt;-)

Widzę że wszystkie chyba poszły spać:eek: więc nie pozostaje mi nic innego jak się tylko pożegnać i zbierać do domciu:sorry: a jutro ciężki dzień bo muszę od rana wszystko przygotować na młodej urodzinki nie lubię tak na wariata ale cóż nie było wyjścia skoroa pracuje dzień na dzień:crazy: a i zapomniałam Wam powiedzieć że moja mama na dowód tego ze nie obchodzi urodzin wnuków pojechała dzisiaj na wieś do mojej babci:crazy: także nawet nie raczyła przyjąć zaproszenia choć mówiłam że nie trzeba prezentów:wściekła/y: z jednej strony jestem na nią zła bo co to za urodziny bez babci:wściekła/y: a z drugiej strony przykro mi ze względu na małą bo jak to będzie jak podrośnie i będzie kumata i zapyta a czemu babcia nie przyszła na moja urodziny:sorry: albo będzie oglądać zdjęcia ze swoich urodzin i zapytam a czemu babci i dziadka nie ma:sorry::wściekła/y:

Ja na chwilkę,bo S modli się za grzeszników,a ja dezercję odczyniłam.
Dzięki za życzonka:-) Ale cieszę się,bo dostałam nową pościel. 2 patelnie od teściowej i kaskę od teścia. Od szwagierki taki półmisek na podgrzewaczu. A od siostry kieliszki do likierku(ale to w zeszłym tygodniu,bo nie była wczoraj). No i 2 winka i czekoladki, mniam, mniam:-p
Jedziemy dzisiaj na jakieś targi rolnicze,bo dziadkom zachciało się:eek:
Do Cyganów też nic nie mam,ale trochę się ich boję. Myślę,że są Cyganie,czyli Romowie (bo to naród Romski, z Rumuni, i kiedyś oni byli bardzo bogaci,a później coś się działo w Rumuni i wygnali ich stamtąd, dlatego właśnie tak poobwieszani są złotem i takie wielkie bogate kiecki mają,bo to symbol ich bogactwa) i oni szanują tradycje itd,a są też cyganie jakby odłączeni od rodzin i właśnie oni kradną, napadają...
Ale mam kaszel,o ja pierdziu, wygrzebałam jakiś syrop,ale chyba lekarz,bo się przydał

trzymajcie za mnie kciuki jutro o 14
trzymać będziemy:tak:
Dzięki za życzonka:-) Ale cieszę się,bo dostałam nową pościel. 2 patelnie od teściowej i kaskę od teścia. Od szwagierki taki półmisek na podgrzewaczu. A od siostry kieliszki do likierku(ale to w zeszłym tygodniu,bo nie była wczoraj). No i 2 winka i czekoladki, mniam, mniam:-p
Do Cyganów też nic nie mam,ale trochę się ich boję. Myślę,że są Cyganie,czyli Romowie (bo to naród Romski, z Rumuni, i kiedyś oni byli bardzo bogaci,a później coś się działo w Rumuni i wygnali ich stamtąd, dlatego właśnie tak poobwieszani są złotem i takie wielkie bogate kiecki mają,bo to symbol ich bogactwa) i oni szanują tradycje itd,a są też cyganie jakby odłączeni od rodzin i właśnie oni kradną, napadają...
Ale mam kaszel,o ja pierdziu, wygrzebałam jakiś syrop,ale chyba lekarz,bo się przydał
prezenty super a i dzień nie będzie dzis nudny;-)
Cariocca urodziła coreczke!!!!! o 6:05, waga 2700, wzrost 51 i agpar 10:-):-):-) Czują sie świetnie:-):-):-)
GRATULACJE Carioca

reklama
Wpadłam się przywitać w przerwie między garami:-) już prawie wszystko gotowe na urodzinki;-) chcialiśmy dziś młodej zafundować frajde i zabraliśmy ją na bazę żeby tatuś ją przewiózł ciężarówką i nic z tego nie wyszło:zawstydzona/y: mała stwierdziła że się boji dużego brum brum i nawet zajrzeć do środka nie chciała:-(

trzymajcie za mnie kciuki jutro o 14

Na moje kciukasy oczywiście możesz liczyć:tak: ale i bez nich z pewnością dasz rade;-)

O super prezenty:-) a tak Ci się nie chciało wyprawiać imienin:-p

Cariocca urodziła coreczke!!!!! o 6:05, waga 2700, wzrost 51 i agpar 10:-):-):-) Czują sie świetnie:-):-):-)

Super wiadomość:-) przekaż Carioce ogromne gratulacje:-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry