reklama

Wrześniówkowe mamy

Camy - bardzo bardzo mi przykro, wiem co czujesz:sad: ... dużo sił życzę...

a ja byłam przedwczoraj na usg i widziałam mojego bąbelka i jego bijące serduszko... cudowne uczucie :-) oto fotki mojego maleństwa, ma już 1 cm a serduszko bije cudnie :D

reklama
camy- bardzo mi przykro, ale glowa do gory, bedzie dobrze.
olinka-u mnie plamienie nie ustapilo, juz piaty dzien, za chwile jade do szpitala, bede blagac zeby mnie przyjeli na oddzial

kiedy zaczyna bic serduszko??

guska - serduszko zaczyna bić ok. 4 tygodni od zapłodnienia...
majandra - ja mialam robione usg dopochwowe , nie wiem czy przy brzusznym byłoby tak widać...

Maggi - nie wiem czy usłyszysz już serduszko, bo ja nie słyszałam tylko widziałam :-) Nie wiem czy ginek nie włączył głosników czy na tym etapie jeszcze nie słychać...:baffled:

Maggi - a mama ma siostrę czy brata? Sa jednojajowymi bliźniakami, czy dwujajowymi? Ja jestem fanką bliźniaków, ale sama mam na nie marne szanse.

Guska - jakie masz to plamienie? Ja też mam przeboje już 3 dzień, ale plamienie jest od 2 dni minimalne - nawet nie ma sladu na władce, tylko widzę na papierze toaletowym. Leżę drugi dzień i się zamartwiam :-( Do ginki dopiero w poniedziałek idę, a na badanie usg we wtorek. Oby było wszystko dobrze.

pozdrowionka wrześnióweczki!

reklama
powiedziałam w pracy o ciąży, nowy kierownik jest zalamany kolejny pracownik z doświadczeniem wypadnie na prawie rok z obługi wniosków.
mósiałam mu powiedzieć bo planował na dziś i jutro nadgodziny a mnie po pierwsze noe wolno no i nie mam zbytnio ochoty na taki obrót sprawy by siedzieć po godzinach gdy to wynika ze złej polityki urlopowej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry