justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Jakos pusto wieczorem, nastukaly sie do poludnia to teraz paluchy bola. nas -12 i sypie snieg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

piec będzie dopiero montowany popołudniu. Z rana mają przyjechać obejrzeć co trzeba kupić i popołudniu przyjadą z piecem. Razem ze wszystkim tzn z pompą i z czymś tam jeszcze wyjdzie koło 5 tyś. Sam piec kosztował 3080
no ale po spojrzeniu na termometr zrezygnowałam. Mamy co prawda grzejnik elektryczny w pokoju, ale co on daje :-( zimno jest i tyleAneta dobra ta Twoja córcia, Adaś na szczęście maluje się malowidłami Mai tzn dla lalek
U nas - 10 i też pada snieg

u Nas również
Gratulacje:-)Hejo
ZDAŁAM EGZAMIN NA PRAWO JAZDYjupi, jupi jeeeeeeee
co prawda nie spałam dwie ostanie noce z nerwów ale opłacało się:-)
A teraz ta moja srajda mała nie daje posiedzieć przy komputerku
Pozdrawiam gorąco., mimo 18 stopni na minusie.

Moge sobie nawet jakiegos kochanka zaprosic
dziś rano -21 teraz -18
Tuśka paskudnie kaszle i ma stan podgorączkowy no i katar spowrotem wrócił
na szczęście udało mi się i pani doktor przyjedzie do nas do domku także nie muszę nigdzie jeździć z młodą w taki mróz
M aż zwątpił jak rano stwierdziłam że dzwonie do przychodni zamówić wizyte domową i zaczął się śmiać że oczywiście napewno ktoś przyjdzie żebym się nawet nie wygłupiała
a jednak udało się 
;-) nawet nie próbuję się domyślać co mógł oznaczać