• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się jako druga :-D

No Justyna prawde piszesz z rana popisałam i wieczorkiem padłam :happy2:

U Nas dziś z rana -18:szok: piec będzie dopiero montowany popołudniu. Z rana mają przyjechać obejrzeć co trzeba kupić i popołudniu przyjadą z piecem. Razem ze wszystkim tzn z pompą i z czymś tam jeszcze wyjdzie koło 5 tyś. Sam piec kosztował 3080:wściekła/y:

Miałam dziś zamiar jechać do mamy :sorry2: no ale po spojrzeniu na termometr zrezygnowałam. Mamy co prawda grzejnik elektryczny w pokoju, ale co on daje :-( zimno jest i tyle

Witam i ja.
Na dworze -9 i pada, pada......... śnieg.

Zatoki zawalone mam............... maluchy też nadal smarczą............ jak na razie tylko i mam nadzieję, że sie nie rozwinie to.

Małz dziś pojechał do Bygdyszczy i Torunia............. dzwonił, że drogi są katastroficzne i co chwilę ktoś lezy na poboczu..................... oby szczęśliwie on do domku wróćił.

Kasia niestety takie są realia ... zawsze podają cenę pieca ( lub innego towaru) a nie mówią co jeszcze do tego trzba dokupić by działało......... wiem cos o tym.

U nas -10, sniegu napadalo tak ciut. Czekamy za S,bo ma na 22 rozladunek,a jest juz zaladowany. Moze namowie go na kawke u szwagierki,bo mam do wywiezienia nosidelko i pudlo ciuszkow za malych juz i zabawki Mikolajowi chce oddac, takie dla maluszkow.
Ale bzdury mi sie snily... Mialam odstawic S tira,bo on nie mogl, najpier ukradli naczepe,a pozniej ciagnik. a policje na 112 nie moglam dodzwonic sie, ktos wykrecil mi inny nr,ale radio zaklucalo. Pozniej jakis znajomy policjan byl, ciacho jak cholera, w samych dzinach. Pozniej gdzies uciekalam z moja kuzynka ze Szkocji, spadla mi komorka i pekla na poj, w poprzeg. A pozniej zrypalam opiekunki grupy nastoletnich kolonistow. Zamiast isc do szkoly to siedzialam na korytarzu i amfe dzielilam. Boszeeee

Justyna niezly sen:-D

Hejo
ZDAŁAM EGZAMIN NA PRAWO JAZDY :happy::happy::happy::happy::happy: jupi, jupi jeeeeeeee
co prawda nie spałam dwie ostanie noce z nerwów ale opłacało się:-)
A teraz ta moja srajda mała nie daje posiedzieć przy komputerku
Pozdrawiam gorąco., mimo 18 stopni na minusie.
Gratulacje:-)
Agulka zdrowka zycze.Jak ja nie lubie kataru bryyy:no:

A mi kamien juz z serca spadl bo niunka dzisiaj z usmiechem do przedszkola przyszla,dala buziaczka i poszla na sale.Uffff:-)
A ja sobie siedze przy kompku,spokoj,cisza nikt mnie o nic nie prosi:-DMoge sobie nawet jakiegos kochanka zaprosic:-p

Dziewczyny co lepsze zaliczka czy zadatek.Bo mam zaplacic za pomnik.?

reklama
Witam sie i ja:-) widzę że mrozy od Was przyszły spowrotem do nas:wściekła/y: dziś rano -21 teraz -18:wściekła/y: Tuśka paskudnie kaszle i ma stan podgorączkowy no i katar spowrotem wrócił:wściekła/y: na szczęście udało mi się i pani doktor przyjedzie do nas do domku także nie muszę nigdzie jeździć z młodą w taki mróz:tak: M aż zwątpił jak rano stwierdziłam że dzwonie do przychodni zamówić wizyte domową i zaczął się śmiać że oczywiście napewno ktoś przyjdzie żebym się nawet nie wygłupiała:sorry2: a jednak udało się :tak:
Justyna no tak poprany sen to chyba żadko komu się zdaża:szok:;-) nawet nie próbuję się domyślać co mógł oznaczać:no::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry