Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i jestem cały czas;-) tyle że musiałam dziś ustalić menu na śniadanie wielkanocne i oszacować koszty bo dużo osób się pyta wiec wypadało to już ustalić no i trochę mi z tym zeszłoA Aneta?? Od rana swieci na gg
no i wziełam sobie robote do pracy bo w domu z małą nijak na spokojnie robić rozliczenia pitów
a 4 już mam do zrobienia mam nadzieję że to nie koniec;-)Wywołana zostałam;-) Podczytuję forum w miarę regularnie ale od wymyślania zabaw dla malego i od samych zabaw padam na pyszczek. A muszę go zabawiać bo mi leci do babki do pokoju a tam syn marnotrawny zrobił wielki come back i nie mam najmniejszej ochoty oglądać tego typa. Ciekawe co zrobi jak M przyjedzie?gagulec, a co u Was? nie pojawiasz sie![]()

jupi, jupi jeeeeeeee
a przecież miało już być cieplej
co najgorsze zamarzły mi amortyzatory we wszystkich 4 kołach
i jechałam jak na koniu
w niektórych momentach myślałam że głową dziurę w dachu zrobię
na domiar złego Tuśka coś kaszle:-( jakoś tak sucho nie wiem o co kaman
no i zapomniałam Wam napisać jaki wczoraj świetny pomysł przyszedł mojej córci do głowy
siedziała cichutko w pokoju a ja przy kompku wchodzę a ten mały łobóz zrobił sobie makijaż flmastrami

szorowałam ją ale później zostało takie zaczerwienione na buźce i zaczęło to wysychac:-( efekt taki ze babcia już dzwoniła rano że młodej coś sie dzieje jak usłyszała co gwiazda zrobiła to tylko się śmiała
kupiłam jej dziś krem nawilżający na tą buźkę i mam nadzieję że pomoże