• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A Aneta?? Od rana swieci na gg
No i jestem cały czas;-) tyle że musiałam dziś ustalić menu na śniadanie wielkanocne i oszacować koszty bo dużo osób się pyta wiec wypadało to już ustalić no i trochę mi z tym zeszło:baffled: no i wziełam sobie robote do pracy bo w domu z małą nijak na spokojnie robić rozliczenia pitów:no: a 4 już mam do zrobienia mam nadzieję że to nie koniec;-)

Ja musze poszukac PITa z poprzedniej pracy S,bo wydaje mi sie,ze dostal. Chyba do piwnicy wynioslam z reszta papierow.
Bylismy smieci wyrzucic. U nas wcieniu -15,a u tesciowej w sloncu -5,ale zimno jest.

Hejo
gagulec, a co u Was? nie pojawiasz sie:sorry2:
Wywołana zostałam;-) Podczytuję forum w miarę regularnie ale od wymyślania zabaw dla malego i od samych zabaw padam na pyszczek. A muszę go zabawiać bo mi leci do babki do pokoju a tam syn marnotrawny zrobił wielki come back i nie mam najmniejszej ochoty oglądać tego typa. Ciekawe co zrobi jak M przyjedzie?
Ale melisę popijam i muszę jeszcze wytrzymać do przyszłego tygodnia. Ale o tym to kiedy indziej bo dzisiaj najważniejsze jest to, że ZDAŁAM EGZAMIN NA PRAWO JAZDY :happy::happy::happy::happy::happy: jupi, jupi jeeeeeeee
co prawda nie spałam dwie ostanie noce z nerwów ale opłacało się:-)
A teraz ta moja srajda mała nie daje posiedzieć przy komputerku
Pozdrawiam gorąco., mimo 18 stopni na minusie.

Gagulec gratulacje

Dopiero co moja mama pojechała do domu.:-).......... nacieszyłam się nią dziś..:tak:.... była od 16:-):-):-):-):-).

Mam ogromniasty katar............... totalnie zatkany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
No i przyszłam zameldować że ja już w domku:-) tzn już dawno byłam jeszcze z Mafim i teraz pije grzane piwko żeby się rozgrzać;-) bo za oknem -20:szok: a przecież miało już być cieplej:wściekła/y: co najgorsze zamarzły mi amortyzatory we wszystkich 4 kołach:wściekła/y: i jechałam jak na koniu:wściekła/y: w niektórych momentach myślałam że głową dziurę w dachu zrobię:wściekła/y: na domiar złego Tuśka coś kaszle:-( jakoś tak sucho nie wiem o co kaman:baffled: no i zapomniałam Wam napisać jaki wczoraj świetny pomysł przyszedł mojej córci do głowy:wściekła/y: siedziała cichutko w pokoju a ja przy kompku wchodzę a ten mały łobóz zrobił sobie makijaż flmastrami:szok::-D:wściekła/y: szorowałam ją ale później zostało takie zaczerwienione na buźce i zaczęło to wysychac:-( efekt taki ze babcia już dzwoniła rano że młodej coś sie dzieje jak usłyszała co gwiazda zrobiła to tylko się śmiała:-D kupiłam jej dziś krem nawilżający na tą buźkę i mam nadzieję że pomoże:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry