• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Ale nastukalyscie od rana. I prawie na noze poszlo:-p;-)

Ja idac za naukami Majandry:tak: staram sie panowac nad soba. Jak mlody doprowadza mnie do bialej goraczki to wychodze albo jego wyprowadzam do lazienki. Najlepiej jest jak S jest w domu,bo wtedy on spokojniejszy z nim rozmawia albo zajmuje czyms innym. Nie powiem,bo jeszcze klepne w dupsko,ale nie jest to mocne, tak zeby poczyl, tylko berdziej popchniecie w dana strone,np. do lozka. Ale nie powiem , lapa swierzbi jak diabli:zawstydzona/y:

No sorki, ale chyba jej nie zamykasz???? :szok:

Asiu to prawda, że powinno się to leczyć u mnie jest chyba za późno zbyt dużo moje nerwy w życiu przeszły, aby tak chop siup wszystko wyregulować :-p:sorry2:

reklama
ja kiedys byłam u lekarza rodzinnego i poprosiłam o coś na uspokojenie bo miałam jakis taki okres że byle co mnie denerwowało i co mi odpowiedział zejdzie pani sobie do apteki i tam jest spory wybór takich bez recepty:wściekła/y:poprostu mnie olała:-(

a tak wogóle to witam u nas teraz -12 a w nocy było -20

To jest leczenie przez NFZ :sorry2: jakbyś położyła ze 200 zl na biurku od razu rozmawiałby inaczej

zamykam, co za sens przy otwartych drzwiach?? zaprowadzam, zamykam drzwi, przemawiam i jak przystaje histeryzowac to otwieram, ale oczywiscie zapalone swiatlo ma

:szok: ojej ja już widzę co by było jakbym to zrobiła z Kubą brrrr aż strach myśleć.

Ale czy sadzicie, że takie zamykanie to dobry sposob??? Wydaje mi się, że w dziecku budzi sie lęk(?)

:szok: ojej ja już widzę co by było jakbym to zrobiła z Kubą brrrr aż strach myśleć.

Ale czy sadzicie, że takie zamykanie to dobry sposob??? Wydaje mi się, że w dziecku budzi sie lęk(?)
napewno nie budzi leku, czego ma sie bac? jest jasno,a ja do niego mowie,ze to kara,bo placze bez powodu,bo gryzie itd jak sie uspokoi to do nas przyjdzie. A ta metoda jest stosowana przez pania psycholog z angielskiego programu

Raz małego u mamy wyprosiłam z pokoju i zamknełam drzwi widział mnie przez szybe, ale co się działo :szok: gdybym nie otowrzyła szyba poszłaby jak nic. Tak więc podejrzewam co by robił w łazience :szok::szok::szok:

reklama
Justyna to ta Pani psycholog z tymi krótkimi ciemnymi włosami???? Nie pamietam nazwiska :-D ona chyba mówi do rodziców przez mikrofon co mają robić w danej sytuacji

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry