• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Justyna to ta Pani psycholog z tymi krótkimi ciemnymi włosami???? Nie pamietam nazwiska :-D ona chyba mówi do rodziców przez mikrofon co mają robić w danej sytuacji
tak to o nia mi chodzi, ona bardziej przemawia do mnie niz nasza Zawadzka i jest jeszcze program "nianiu na pomoc" i one tez tak robia. U nas to skutkuje,a mlody jest zly na poczatku,ze wogole osmielilam sie go zamknac

reklama
Czesc dziewczyny ale sie naczytalam o tym wychowaniu.Fajny temat ale niestety nic nie wtrace bo lece po niunke do przedszkola.
A-ha i skanujcie swoje kompki bo wczoraj byl atak normalnie wirusowy.

o malo nie usnelam z niunka. tak blogo mi sie juz robilo, ale wstalam, zeby zamknac dom i wylaczyc kompa i.....juz chyba zostane:sorry2::cool2:

wczoraj w koncu wybralismy dla P nowe okulary. po pierwsze, bedzie lepiej widzial,,a po drugie te oprawki beda 100% ladniejsze, od starych. on sie uparl, ze nie chce tego typu, co sa teraz modne, tylko pododbne jak mial. a wg mnie, to mial jak stary dziadek i na takie sie nie zgodzilam:-p:-pw koncu stanelo na naszym :moim i Julitki, bo tez miala glos:-D:-D:-D. pzreciez czesciej my go bedziemy ogladac, niz on sam siebie;-):cool2:

Adas jak wpada w złość to jest wyprowadzany do pokoju, ma siedzieć na łózku i sie uspokoić. Potem przychodzi i mówi: juś się upokoiłem....... i wtedy rozmawiamy

u nas w trakcie histerii przemaiwanie slabo skutkuje, bo niuka tak sie drze, ze nie slyszy:sorry2:
u nas skutkuje jak jest zamkniety
Adas jak wpada w złość to jest wyprowadzany do pokoju, ma siedzieć na łózku i sie uspokoić. Potem przychodzi i mówi: juś się upokoiłem....... i wtedy rozmawiamy
a ze my mamy 1 pokoj to mlody wedruje do lazienki

muszę zrobic formata kompa bo już od zeszłego roku mam go robic i jakoś zabrac się za niego nie umiem ale już muszę bo od wczoraj zacząl mi się sam wyłańczac:baffled:no i mam troche stracha bo na tym komputerze jeszcze sama formata nie robiłam:no::sorry2:więc ja się będę żegnac i wrócę jak uda się format:blink::cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry