• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

GAGULEC moje wielkie gratulacje :-):-):-) ale sie musisz cieszyc:tak::tak::tak:

GABIDS no to super ze córcia już sie zadomowiła w przedszkolu :tak:

a ja Wam powiem że jestem przerażona tym co sie w moim mieście dzieje... w przeciągu 4 dni jakis zboczeniec napadł na 3 kobiety z czego 2 zgwałcił... wszystkie 3 są mocno pobite jedna ma pocietą twarz żyletką.. do pierwszego napadu doszło 19 stycznia kolejne 20 i 21 a policja dopiero wczoraj poinformowala prase:crazy:

reklama
witam!!!!

niby slonko na dworze, a mnie si spac chce. wlasnie wychylilam jednym duszkiem kawke;-)
wczoraj maialm taki kryzys senny ok.18, ze myslalam, z enie dociagne:szok::szok:padlam pozniej z niunia o 21.30:zawstydzona/y::zawstydzona/y:-no, ale wstajemy teraz wczeniej, bo przed 8:cool2:

kladlam sie spac, bylo -22st a rano -14:szok::szok:i proszy snieg:baffled:
juz nie wiem, co lepsze, czy ten mroz, czy znow zaspy po kolana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

odpuscilam sobie ferie w kieleckim. pojedizemy w poniedizlake na caly tydzien, jesli mroz troche odpusci i drogie beda przejezdne:blink:

chyba to Opatrznosc nade mna czuwa i nie dala mi wczoraj jechac do Kielc:tak:po poludniu zauwazylam,ze mam mocno ciepla sciane w lazience, od strony komina. za chwile byla jzu goraca. okazalo sie, ze to sie sadze zapalily w kominie:szok::szok: na szczescie tesciu jzu przyjechal i sie tym zajal. 1.5 godz. mu zeszlo. co ja bym sama zrobila? a ciekawe czy on by to zauwazyl, gdyby mnie nie bylo? na pewno nie:no::no::no: i wtedy mogloby komin rozsadzic i nie chce mowic, co dalej:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

dzis mamy dzien porzadkowy. kurze jzu starte. czekam an tani prad z odkurzaniem i prasowaniem;-)

no i wziełam sobie robote do pracy bo w domu z małą nijak na spokojnie robić rozliczenia pitów:no: a 4 już mam do zrobienia mam nadzieję że to nie koniec;-)

robisz to "na piechote" czy pzry pomocy programu z plyty?

Ale o tym to kiedy indziej bo dzisiaj najważniejsze jest to, że ZDAŁAM EGZAMIN NA PRAWO JAZDY :happy::happy::happy::happy::happy: jupi, jupi jeeeeeeee

gratuluje!!!!!!!!!! teraz wszyscy kierowcy z miasta gagulca - z drooooogiii!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mam ogromniasty katar............... totalnie zatkany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

inhaluj, inhaluj:tak::tak:
zaraz spytam siostry co ona bierze na zatokowy katar, bo wiem, z ema cos sprawdzonego. a ona zatoki ma zawsze porzadnie zawalone

no i zapomniałam Wam napisać jaki wczoraj świetny pomysł przyszedł mojej córci do głowy:wściekła/y: siedziała cichutko w pokoju a ja przy kompku wchodzę a ten mały łobóz zrobił sobie makijaż flmastrami:szok::-D:wściekła/y: szorowałam ją ale później zostało takie zaczerwienione na buźce i zaczęło to wysychac:-( efekt taki ze babcia już dzwoniła rano że młodej coś sie dzieje jak usłyszała co gwiazda zrobiła to tylko się śmiała:-D kupiłam jej dziś krem nawilżający na tą buźkę i mam nadzieję że pomoże:sorry2:

:-D:-D:-D:-D:-D
Julitka czasem sie dorwie do jednego mazaka (tyle mamy w domu:-D:-D) i tez sie cala wymazga. kiedys sobie na nosie 2 czerwone kreski zrobila i dziadzius sie uzalal, ze dziecko sobie nosek podrapallo;-):-D:-D:-D

U Nas dziś z rana -18:szok: piec będzie dopiero montowany popołudniu. Z rana mają przyjechać obejrzeć co trzeba kupić i popołudniu przyjadą z piecem. Razem ze wszystkim tzn z pompą i z czymś tam jeszcze wyjdzie koło 5 tyś. Sam piec kosztował 3080:wściekła/y:

Miałam dziś zamiar jechać do mamy :sorry2: no ale po spojrzeniu na termometr zrezygnowałam. Mamy co prawda grzejnik elektryczny w pokoju, ale co on daje :-( zimno jest i tyle

oz, kurcze. niezla kasa:szok::szok:

to jedz do mamy, tam sie wygrzejecie:tak::tak:

Kasia, a tego starego pieca nie można było naprawić?

z tego, co wiem, to raczej nie. jak sie dziura zrobi, to trudno to zespawac

Małz dziś pojechał do Bygdyszczy i Torunia............. dzwonił, że drogi są katastroficzne i co chwilę ktoś lezy na poboczu..................... oby szczęśliwie on do domku wróćił.

oby wszyscy kierowcy szczesliwie dojechali do celu;-)

Ale bzdury mi sie snily... Mialam odstawic S tira,bo on nie mogl, najpier ukradli naczepe,a pozniej ciagnik. a policje na 112 nie moglam dodzwonic sie, ktos wykrecil mi inny nr,ale radio zaklucalo. Pozniej jakis znajomy policjan byl, ciacho jak cholera, w samych dzinach. Pozniej gdzies uciekalam z moja kuzynka ze Szkocji, spadla mi komorka i pekla na poj, w poprzeg. A pozniej zrypalam opiekunki grupy nastoletnich kolonistow. Zamiast isc do szkoly to siedzialam na korytarzu i amfe dzielilam. Boszeeee

ale mialas sen! i caly zapamietalals?:szok::szok:
a to ciacho w dzinach, to chyba a'propos naszej imprezy;-):-D:-D:-D:-D

A mi kamien juz z serca spadl bo niunka dzisiaj z usmiechem do przedszkola przyszla,dala buziaczka i poszla na sale.Uffff:-)
A ja sobie siedze przy kompku,spokoj,cisza nikt mnie o nic nie prosi:-DMoge sobie nawet jakiegos kochanka zaprosic:-p

Dziewczyny co lepsze zaliczka czy zadatek.Bo mam zaplacic za pomnik.?

nie znam sie na zaliczkach i zadatkach. wiem, ze cos mozna odebrac, a cos nie:sorry2:

no to Angelka zuch dziewczynka!:tak::-)

Agulka, ten super specyfik to jest na recepte, ale oprocz tego Ibuprom zatoki

Tuśka paskudnie kaszle i ma stan podgorączkowy no i katar spowrotem wrócił:wściekła/y:

ojej:-(:-(
oby szybka rekacja pomogla w wyzdrowieniu:tak::tak:

a ja Wam powiem że jestem przerażona tym co sie w moim mieście dzieje... w przeciągu 4 dni jakis zboczeniec napadł na 3 kobiety z czego 2 zgwałcił... wszystkie 3 są mocno pobite jedna ma pocietą twarz żyletką.. do pierwszego napadu doszło 19 stycznia kolejne 20 i 21 a policja dopiero wczoraj poinformowala prase:crazy:

oz kurcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:

Kurcze:szok: a reakcja policji :wściekła/y: ale to normalne że zatajają w nadzieji że zaraz złapią a ludzie spokojnie chodzą po ulicach:wściekła/y:

przed 8:cool2:
robisz to "na piechote" czy pzry pomocy programu z plyty?

Na piechotę jakoś ze mnie tradycjonalistka;-)

EDIT: Gagulec, gratulacje za egzamin. Ja to chyba nigdy na prawko nie pójdę. Tchórz jestem.

Nie ma się czego bać:no: ja też zwlekałam bo się bałam:zawstydzona/y: a teraz nie wiem jak mogłam żyć bez prawka:szok::-)

Tuśka paskudnie kaszle i ma stan podgorączkowy no i katar spowrotem wrócił:wściekła/y: na szczęście udało mi się i pani doktor przyjedzie do nas do domku także nie muszę nigdzie jeździć z młodą w taki mróz:tak: M aż zwątpił jak rano stwierdziłam że dzwonie do przychodni zamówić wizyte domową i zaczął się śmiać że oczywiście napewno ktoś przyjdzie żebym się nawet nie wygłupiała:sorry2: a jednak udało się :tak:
:no::-D
No to rzeczywiscie cod na Wisla prawie ze lekarka do domu przyjedzie.Trzymam kciuki za Tusie zeby to nic powaznego bylo.

GAGULEC moje wielkie gratulacje :-):-):-) ale sie musisz cieszyc:tak::tak::tak:

GABIDS no to super ze córcia już sie zadomowiła w przedszkolu :tak:

O matko:szok: nic o tym nie slyszalam:no:

witam!!!!

wczoraj maialm taki kryzys senny ok.18, ze myslalam, z enie dociagne:szok::szok:padlam pozniej z niunia o 21.30:zawstydzona/y::zawstydzona/y:-no, ale wstajemy teraz wczeniej, bo przed 8:cool2:
chyba to Opatrznosc nade mna czuwa i nie dala mi wczoraj jechac do Kielc:tak:po poludniu zauwazylam,ze mam mocno ciepla sciane w lazience, od strony komina. za chwile byla jzu goraca. okazalo sie, ze to sie sadze zapalily w kominie:szok::szok: na szczescie tesciu jzu przyjechal i sie tym zajal. 1.5 godz. mu zeszlo. co ja bym sama zrobila? a ciekawe czy on by to zauwazyl, gdyby mnie nie bylo? na pewno nie:no::no::no: i wtedy mogloby komin rozsadzic i nie chce mowic, co dalej:-(:-(:-(:tak::-)
No to mialyscie szczescie i rzeczywiscie jakas opatrznosc nad Toba czuwa:tak:
A z tym przemeczeniem to nic nie mow,ja ledwo z wyrka sie staczam rano a wieczorem to moge z kurami chodzic spac.Jakies przesilenie wiosenne czy co?:nerd:

No to rzeczywiscie cod na Wisla prawie ze lekarka do domu przyjedzie.Trzymam kciuki za Tusie zeby to nic powaznego bylo.

Do tej pory to drugi raz jak udało mi się wezwać wizytę domową zawsze się wymigują:dry: a efekt taki ze jak nie chce z młodą wlec się do przychodni to pęka 70zł i wzywam prywatnie.

A właśnie mój kochany tatuś przyjechał po kaskę bo pojedzie mi do carfura po nową ksiażkę Dana Browna już nie mogłam sie jej doczekać:-)

reklama
Aneta, pójdę na prawko pewnie, ale dopiero jak samochód kupimy, bo tak to raczej sensu nie ma :sorry2::-D

Maciek z babcią na dworze, a idę kończyć zupę robić i szykować się do roboty :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry