• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i ja
Moje pachole śpi wiec wpadłam na momencik na forum.
Kasiu, na prawko czeka się ponoć jakieś 2 tygodnie wiec już nie długo je będę odbierać:-)
Majandra, ja tez tchórz, ale potrzeba jest silniejsza.
Donkat, szczęście że jednak Was nie wywiało z domu
asiek100, cieszę sie niesamowicie z prawka:-D:-D Wczoraj jak wracałam juz po egzaminie z moim instruktorem rozmawiał on ze swoją dziewczyna, która studiuje w Zielonej i tez mówiła o tym zboczeńcu. Ja pamietam jak kiedys jeszcze grasował jakiś zbukol w okolicach byłego WSP jak się szło na hale na Zaciszu- oj pamietam ze jak trzeba było isć w tamte rejony to była panika i grupowe pielgrzymki do "Żabki".
Gabids, super, ze mał siejuz oswoiła z przedszkolem bo to duży kamień z serca

Ostatnia edycja:
Gagulec bedziesz kupowac autko?
Raczej nie, bo jak M jest w trasie to nasze Vento stoi na parkingu i niszczeje wiec ja je mam w planach zajeżdżać:-) M jest więcej poza domem jak w domu a jak przyjedzie co drugi tydzień na dwa dni do domu to się chyba jakoś dogadamy o samochód;-):-D.
No chyba, ze w totolotka wygram to sobie kupie do wyłącznego użytku:-D:-D

Raczej nie, bo jak M jest w trasie to nasze Vento stoi na parkingu i niszczeje wiec ja je mam w planach zajeżdżać:-) M jest więcej poza domem jak w domu a jak przyjedzie co drugi tydzień na dwa dni do domu to się chyba jakoś dogadamy o samochód;-):-D.
No chyba, ze w totolotka wygram to sobie kupie do wyłącznego użytku:-D:-D
A to co innego bo ja myslalam ze nie macie samochodu:sorry2:

Sciagnelam sobie film Warszawa i wieczorem bede ogladac.Ogladala ktoras z Was?

No my jż po wizycie pani doktor:tak: osłuchowo w porządku, gardełko zaczerwienione ale to od kaszlu powiedziała no ikazała dawać jej rano mucosolvan, popołudniu i wieczorem drosetux i na noc jeszcze alte żeby jej kaszel nie budził:tak: no i przetrzymać małą w domu przez tydzień żeby się coś z tego nie rozwinęło:tak: a pani doktor zakochała się w naszym akwarium :-) wypytywała o wszystko co i jak i którędy i jej się zamarzyło;-)

A to co innego bo ja myslalam ze nie macie samochodu:sorry2:

Sciagnelam sobie film Warszawa i wieczorem bede ogladac.Ogladala ktoras z Was?
Przypuszczam, ze gdybyśmy nie mieli auta to mobilizacja do zrobienia prawa jazdy byłaby znikoma:zawstydzona/y: a, że stoi nieużywane i było już wiele sytuacji w których przydałoby się jednak mieć ten świstek i moja chęć niezależności wzięły górę;-)
Na temat filmu sie nie wypowiem bo nie widziałam:zawstydzona/y:

reklama
No my jż po wizycie pani doktor:tak: osłuchowo w porządku, gardełko zaczerwienione ale to od kaszlu powiedziała no ikazała dawać jej rano mucosolvan, popołudniu i wieczorem drosetux i na noc jeszcze alte żeby jej kaszel nie budził:tak: no i przetrzymać małą w domu przez tydzień żeby się coś z tego nie rozwinęło:tak: a pani doktor zakochała się w naszym akwarium :-) wypytywała o wszystko co i jak i którędy i jej się zamarzyło;-)
Dobrze, ze nic groźnego się nie zdążyło wyhodować:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry