30Agulka
Wrześniowe mamy'07
No to przepraszambyła blondynka jestem;-)
![]()

blondynka czekoladowo-ruda

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to przepraszambyła blondynka jestem;-)
![]()

blondynka czekoladowo-ruda

Więc rozumię że mi jakoś tę gafę wybaczyszblondynka czekoladowo-ruda
![]()

baaaaaa blondi bym nie wybaczyła;-)Więc rozumię że mi jakoś tę gafę wybaczysz![]()

ŻadnegoDziewczyny palące, macie problem obecnie z dostaniem swoich papierosów?
a czemu pytasz?Ja palę Pall Male i są już u nas z nową banderoląA jakie palisz? Z nową banderolą już?
Pytam, bo od kilku dni mamy pustki na półkach, bo nasza firma zażyczyła sobie tylko papierosy z nową banderolą i praktycznie nic nam nie przychodzi. Ludzie są wściekli.
tam gdzie dotąd były dostępne to nadal cały czas są
ale nie wszędzie jest nowa
bo mają zapasy w żabce w Poalnicy kupuję już z nową i w świecie fajek u nas w Kłodzku gdzie indziej albo mają zapasy albo faktycznie już nie ma
jakis czas temu tez cos zmieniali, nie wiem,czy cene,czy banderole i w Polo Marketach nie bylo fajek,bo wyprzedawali to co bylo,a nowych dostaw nie mieli,a u nas jak juz weszly te nowe,a w sklepie byly jeszcze te stare to "spod lady" byly sprzedawaneA jakie palisz? Z nową banderolą już?
Pytam, bo od kilku dni mamy pustki na półkach, bo nasza firma zażyczyła sobie tylko papierosy z nową banderolą i praktycznie nic nam nie przychodzi. Ludzie są wściekli.