• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A o co chodzi z tymi fajkami? Nowa banderola i wyzsza cena:eek:
Kasia ja mam gazowy piec wiec na takim sie nie znam:confused:

Ogladalam wczoraj Wszystko bedzie dobrze i Dom Zly.Oba dobre:tak:

Napadalo sniegu, wieje wiatrzystko i 0 na termometrze

U Nas cały czas sypie i biało jak odwoziłam młodego to sie zakopałam w śniegu bo u mojej mamy zawsze tak zasypie ze cięzko jest.

Ja właśnie zajadam śniadanko w pracy i nadrabiam zaległości:-)
Majandra jeszcze tylko dzisiaj i wypoczywasz:-):-):tak:

Tak czytam o tych papierosach i o tym Waszym paleniu i widze ceny papiersów:szok: to sie ciesze że nie umiem palić :tak::tak:

Gabids ja wczoraj ogladałam REWERS po recenzjach spodziewałam się że ten film będzie miał głębszy przekaz że zostaną po nim jakies przemyślenia ale niestety:baffled:chyba za duzo oczekiwałam

Gabids ja wczoraj ogladałam REWERS po recenzjach spodziewałam się że ten film będzie miał głębszy przekaz że zostaną po nim jakies przemyślenia ale niestety:baffled:chyba za duzo oczekiwałam
Ja tez ogladalam:tak:Dla mnie to byl poprostu inny film ale do obejrzenia.W sumie to ja lubie takie nie konwencjonalne kino:tak:

a ja wczoraj obejzalam Siedem dusz i w rzyciu nie widzialam takiegi filmu, uryczalam sie na koncu, polecam Siedem dusz / Seven Pounds (2008) - Film - FILMWEB.pl
Ogladam i tez sie poryczalam.A jeszcze jest drugi film z tym aktorem ze nie ma pracy i ze swoim 5 letnim synem nocuje po dworcach albo schroniskach.Wkoncu zostaje stazysta w firmie maklerskiej i po roku etat.Tylko zapomnialam jaki tytol:sorry2:

reklama
ja też jestem zachwycona filmem "SIEDEM DUSZ" gdy lezał on w tej wannie to ja ryczałam jak dziecko a mój P ciągle coś komentował i o coś sie pytał- myślałam, że go rozniose:wściekła/y::happy2:

za to film "WOJNA POLSKO_RUSKA" totalna masakra, nie wiem jak ktos moze sie nim zachwycac:cool:

a mnie mąż dziś zabiera na odnowe biologiczną:-p szkoda tylko że z sauny nie moge korzystać... ale i tak mysle ze bedzie fajnie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry