• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

No witam :-) dom ogarniety, ciepełko aż miło :tak:

Justyna nie widziałam tego filmu, ale po tym co napisałyście o nim to muszę koniecznie zgwałcic R aby mi go poszukał na necie :-D

Gabids ja nie mogę oglądać takich filmów jak piszesz o bezdomnych czy tym podobnym, później mam przez kilka dni stany depresyjne :-( nie wiem od czego to zależy, ale już kilka razy po obejrzeniu filmu z tego rodzaju fabułą miałam ze sobą problemy :crazy::eek:

Asiu tylko pozazdrościć :tak: a gdzie to SPA???? Bo chyba tam Cię zabiera???? Oj Hrudzia pomogłaby Nam się zrelaksować :tak:

Mój skorud leży już do drzemki :eek: ciekawe kiedy usnie.

reklama
Kasia kilka kilometrów od mojej miejscowości jest Wojewódzki Ośrodek Spotru i Rekreacji i tam jest dosłownie wszystko od basenu, sauny po korty tenisowe, strzelnice, 5 stajni z końmi... najbardziej to bym na koniach pojeżdziłą ale cóż zadowole się dżakuzi i pokojem relaksacyjnym..

Kasiu no właśnie P dziś stwierdził, że siedze ciągle w domu i mi głupoty do głowy przychodza wiec mnie zabiera na ta odnowe:baffled: ja tego nie zauważyłam, ale on twierdzi że mam juz humorki ciążowe:cool: fakt ze ostatnio doszłam do wniosku że nie mamy zabardzo wspólnych tematów do rozmów i że za mało on mi czasu poświęca ale nie sądze, żeby moje przemyślenia były spowodowane ciążą.... hmmm...

Witam i ja.

Noc cięzka, Maja strasznie kaszlała takim duszącym kaszlem ja zresztą też, mały również ale ciut mniej intensywniej. Gorączki jeszcze nie mają. Nosy pozawalane nadal.
Jutro wizyta u Pani doktor.

U nas -2 i WIEJE strasznie

Kasia my mamy takie cudo ( piec) ale małż go obsługuje mi jeszcze nie było dane.....hihihihiihih. Nie pomogę

Asiek fajowa niespodzianka............. małż spisuje się na medal

Witam się i ja:-) dzisiaj zrobiłam sobie labę i poleżałam sobie do 11:30 przed tv przez co sie tak rozleniwiłam że nic mi się nie chce:baffled: puściłam pranko młoda szaleje jakby nic jej nie było:-) od rana tylko raz ją złapał atak kaszlu wiec mam nadzieję że będzie już tylko lepiej:tak:

+6, swieci slonce,wiatru nie ma, nie napadalo:-p

Kobieto nie drażnij nas;-) u mnie -2 i przynajmniej narazie śniegu nie widać:no: mam nadzieję że już tak zostanie bo przecież jutro do pracy:baffled:

Ło dziewczyny aż mi ulzyło!!!! Wyjaśniło się z tym piecem i tą ciagle spadającą temperaturą :sorry2: R nie otworzyła jakiejś tam klapki, aby ta dmuchawa ciagła powietrze :baffled: przez takie głupstwo myślałam, że wyrzuciliśmy kase w błoto.

Gabids no no no +6 :sorry2: JA TEŻ TAK CHCĘ!!!!!! :-D

Ale tu wiszę dziś ruch:szok: jak w młynie normalnie:-D u nas sypie śnieg:wściekła/y: i juz się boję czy jutro do pracy dojade:wściekła/y: tzn do Polanicy na bank ale czy na parking pod pensjonatem:baffled:

reklama
Nie było mnie wcześniej bp wyskoczyłam ze znajomymi z pracy na drinka :-D ale już dawno nie byłam na jakimś wypadzie. Z kumpelami zgadałysmy się, że wybieżemy się na "Ciacho" w sobotę lub w niedzielę.

No ruch dziś oszałamiający!!!! :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry