majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Fju, fjuJa palę Pall Male
Cienkie? Po 9,90?Akurat z Pall Mallami problemu nie mamy. Mamy braki w Marlboro i L&M przede wszystkim.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fju, fjuJa palę Pall Male
Cienkie? Po 9,90?Też mi różnica, 20 gr tańszeNie grubasy![]()

Tylko że one stanowią dla mnie przerywnik jeśli brak dostępu do ukraińskich za 5zł za paczkęTeż mi różnica, 20 gr tańsze![]()
z przemytu
żegnam się i idę przeczytać choć parę stron książki
miłej nocki kochane:-)L&M super lighty,a jak wyglada ta nowa banderola??Też mi różnica, 20 gr tańsze
A Justyna, jakie palisz?
Tak samo jak stara, tylko ma datę 2010. A L&M masz jeszcze po starej cenie, tak?L&M super lighty,a jak wyglada ta nowa banderola??
mam z data 2009 po 8.95Tak samo jak stara, tylko ma datę 2010. A L&M masz jeszcze po starej cenie, tak?

brrr, ale przynajmniej nie - 18 jak ostatnio.
dziewczyny, które macie komputer i dmuchawe jaką ustawiacie temperature i w jakim czasie ta temperatura jest osiągnięta na piecu???? Nie wiem od czego to zależy, ale mielismy problemy z osiągnięciem 50 stopni teraz wkurzyłam się bo niby 49 na piecu a troszku zimno poszłam wygrzebałam troszke dołozyłam drewna i węgla i ustawiłam na 60 i jest dobrze. Ciekawe jak będzie z rana. To dla mnie nowość nigdy nie miałam doczynienia z takim sprzetem tak więc proszę o porade 
:-)