anetasa
Wrześniowe mamy`07
No właśnie wolałam szybko zawołać lekarza bo w piątek do pracy a potem wekend i bałam się że faktycznie coś może się rozwinąćDobrze, ze nic groźnego się nie zdążyło wyhodować![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie wolałam szybko zawołać lekarza bo w piątek do pracy a potem wekend i bałam się że faktycznie coś może się rozwinąćDobrze, ze nic groźnego się nie zdążyło wyhodować![]()

nie mow "nigdy" bo moja siostar tez zarzekala sie,ze nie pojdzie,ze nie ciagnie jej,a wlasnie zmierza ku koncowiEDIT: Gagulec, gratulacje za egzamin. Ja to chyba nigdy na prawko nie pójdę. Tchórz jestem.
wlasnie z S dzisiaj rozmawialismy na temat ropniakow,bo wlasnie disla bysmy chcieli i mamy nadzieje,ze jak garazowany bedzie to nie powinien klopotow sprawiac wiekszychNo to wysłałam ojca :-( po drodze ropa mu zamarzła i M go własnie ściąga:-( swoją drogą to muszę go zapytać gdzie tankował że takie badziewie![]()
S po 15 jechal sam.
nie ładnie dziewczyny nie łądnie
młoda już kula się w łóżku M pojechał jeszcze zatankować auto zawieźć zaświadczenie i dać kasę na wyjazd kierowcy więc można powiedzieć że siedzę sama
i myślałam że tu na jakieś towarzystwo trafię ale skoro nie to idę czytać bo mój nieoceniony najukochańszy ma świecie tatuś jak już odpalili jego samochód to pojechał mi jednak po tą książkę:-) jak dobrze być córeczką tatusia;-)wlasnie z S dzisiaj rozmawialismy na temat ropniakow,bo wlasnie disla bysmy chcieli i mamy nadzieje,ze jak garazowany bedzie to nie powinien klopotow sprawiac wiekszych
Aneta kuruj mloda, kuruj,bo szkoda jakby ja cos rozlozylo.
;-) chociaż mój ojciec w sumie kupił 7 letniego i widzisz cyrk ale to raczej wina chrzczonego paliwa
nasz staruszek jakoś daje rade w te mrozy tfu tfu odpukać
sąsiad z góry ma za to golfa II w dislu jeszcze starszego od naszego pasacika i odpala za pierwszym razem po nocy na mrozie
M się dopiero wścieka co on tam ma pod maską że dziadek golf tak dobrze się sprawuje
a jeśli ma być to Wasze cacko garażowane to już na bank nie będzie kłopotów

Oj nie ładnie koleżanko nie ładnie;-) a co do małej jestem przwrażliwiona
na szczęście śpi już od dłuższego czasu i może ze 2 razy słyszałam kaszloki
za to w nosie jej znów gra więc jutro kropelki idą w ruch
no i zła jestem na teściową ale to chyba raczej na zamknięty się nadaje
Aneta kochana napisałam że w sieci,No i miałam iść czytać książkę ale poszłam jeszcze posprzątać w kuchni i postanwoiłam zajrzeć i się wylogować a tu proszę niespodzianka zjawiły się dobre duszki do towarzystwa;-):-)
Agulka dziennik budowy? Dopiero teraz gdy chata już stoi?Oj nie ładnie koleżanko nie ładnie;-) a co do małej jestem przwrażliwiona
na szczęście śpi już od dłuższego czasu i może ze 2 razy słyszałam kaszloki
za to w nosie jej znów gra więc jutro kropelki idą w ruch
no i zła jestem na teściową ale to chyba raczej na zamknięty się nadaje
![]()
a taki ksiażkowy to my mamy od samego początku

No to przepraszamAneta kochana napisałam że w sieci,a taki ksiażkowy to my mamy od samego początku
![]()
była blondynka jestem;-)