30Agulka
Wrześniowe mamy'07
witam!!!!
chyba to Opatrznosc nade mna czuwa i nie dala mi wczoraj jechac do Kielcpo poludniu zauwazylam,ze mam mocno ciepla sciane w lazience, od strony komina. za chwile byla jzu goraca. okazalo sie, ze to sie sadze zapalily w kominie
na szczescie tesciu jzu przyjechal i sie tym zajal. 1.5 godz. mu zeszlo. co ja bym sama zrobila? a ciekawe czy on by to zauwazyl, gdyby mnie nie bylo? na pewno nie
i wtedy mogloby komin rozsadzic i nie chce mowic, co dalej:-
-
-
-
-
-
-(
o kurka...........
dzis mamy dzien porzadkowy. kurze jzu starte. czekam an tani prad z odkurzaniem i prasowaniem;-)
czyli jeszcze troche z nami posiedzisz zamin tani prąd przybędzie
robisz to "na piechote" czy pzry pomocy programu z plyty?
gratuluje!!!!!!!!!! teraz wszyscy kierowcy z miasta gagulca - z drooooogiii!!!!!!!!!
inhaluj, inhaluj
zaraz spytam siostry co ona bierze na zatokowy katar, bo wiem, z ema cos sprawdzonego. a ona zatoki ma zawsze porzadnie zawalone
na pewno Sudafed albo ten drugi.......tylko nazwa mi uciekła
oby wszyscy kierowcy szczesliwie dojechali do celu;-)
sorki.......... egoistka się we mnie obudziła........ pewnie, nicech wszyscy kierowcy do domku wrócią bez niespodzianek
ale mialas sen! i caly zapamietalals?
a to ciacho w dzinach, to chyba a'propos naszej imprezy;-)
nie znam sie na zaliczkach i zadatkach. wiem, ze cos mozna odebrac, a cos nie
no to Angelka zuch dziewczynka!:-)
Gabits Angelika zuch dziewczyna
Asiek ale jazda... nie słyszłam jeszcze o tym, a w TV juz mówili?
Majandra ze spacerku zabrałaś wiaderko sniegu do domu czy z parapetów ściągnęłas??????

W drugim pokoju cisza.......... może szanowny kawaler usnie.........................ooo gada cos do siebie i puka do drzwi

po poludniu zauwazylam,ze mam mocno ciepla sciane w lazience, od strony komina. za chwile byla jzu goraca. okazalo sie, ze to sie sadze zapalily w kominie

to śmiał się jak oszalaly, że wpadłem do śniego wpadłem cała buzia czerwona była od mrozu