• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!!

chyba to Opatrznosc nade mna czuwa i nie dala mi wczoraj jechac do Kielc:tak:po poludniu zauwazylam,ze mam mocno ciepla sciane w lazience, od strony komina. za chwile byla jzu goraca. okazalo sie, ze to sie sadze zapalily w kominie:szok::szok: na szczescie tesciu jzu przyjechal i sie tym zajal. 1.5 godz. mu zeszlo. co ja bym sama zrobila? a ciekawe czy on by to zauwazyl, gdyby mnie nie bylo? na pewno nie:no::no::no: i wtedy mogloby komin rozsadzic i nie chce mowic, co dalej:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
o kurka...........
dzis mamy dzien porzadkowy. kurze jzu starte. czekam an tani prad z odkurzaniem i prasowaniem;-)
czyli jeszcze troche z nami posiedzisz zamin tani prąd przybędzie:-D

robisz to "na piechote" czy pzry pomocy programu z plyty?

gratuluje!!!!!!!!!! teraz wszyscy kierowcy z miasta gagulca - z drooooogiii!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

inhaluj, inhaluj:tak::tak:
zaraz spytam siostry co ona bierze na zatokowy katar, bo wiem, z ema cos sprawdzonego. a ona zatoki ma zawsze porzadnie zawalone

na pewno Sudafed albo ten drugi.......tylko nazwa mi uciekła

oby wszyscy kierowcy szczesliwie dojechali do celu;-)

sorki.......... egoistka się we mnie obudziła........ pewnie, nicech wszyscy kierowcy do domku wrócią bez niespodzianek

ale mialas sen! i caly zapamietalals?:szok::szok:
a to ciacho w dzinach, to chyba a'propos naszej imprezy;-):-D:-D:-D:-D

nie znam sie na zaliczkach i zadatkach. wiem, ze cos mozna odebrac, a cos nie:sorry2:

no to Angelka zuch dziewczynka!:tak::-)

Gabits Angelika zuch dziewczyna

Asiek ale jazda... nie słyszłam jeszcze o tym, a w TV juz mówili?

Majandra ze spacerku zabrałaś wiaderko sniegu do domu czy z parapetów ściągnęłas??????:-D

W drugim pokoju cisza.......... może szanowny kawaler usnie.........................ooo gada cos do siebie i puka do drzwi:wściekła/y:

reklama
Majandra ze spacerku zabrałaś wiaderko sniegu do domu czy z parapetów ściągnęłas??????:-D
Parapety trochę oczyściłam :tak:;-)

EDIT: Ja się czasem boję wracać późno z pracy. Idę taką ciemną dróżką. Czasem bardzo dziwnie się tam czuję. Ale właśnie nie wieczorem, a nad ranem. Taką grozą wieje. Jak przeczytałam o tym gwałcicielu, to aż mną wstrząsnęło, ale o dziwo bardziej na myśl o pochlastaniu żyletką, niż zgwałceniu.

Ostatnia edycja:
Kasia, a tego starego pieca nie można było naprawić?

Niestety :-( tak jak pisze Donkat zespawać sie nie dało, no może i by się dało ale wiesz piec miał 25 lat :szok: teście mieli go praktycznie od poczatku więc wiesz wymiana raczej sugerowana, a że tak Bóg zechciał to teraz musieliśmy wymienić.

GAGULEC moje wielkie gratulacje :-):-):-) ale sie musisz cieszyc:tak::tak::tak:

GABIDS no to super ze córcia już sie zadomowiła w przedszkolu :tak:

a ja Wam powiem że jestem przerażona tym co sie w moim mieście dzieje... w przeciągu 4 dni jakis zboczeniec napadł na 3 kobiety z czego 2 zgwałcił... wszystkie 3 są mocno pobite jedna ma pocietą twarz żyletką.. do pierwszego napadu doszło 19 stycznia kolejne 20 i 21 a policja dopiero wczoraj poinformowala prase:crazy:

Asiu to jest coś nieprawdopodobnego!!!!! :szok: Pamiętam jak u Nas w okolicy grasował niby łowca organów. Znaleziono kilka osób w lasach a to z wyciętą nerką, watrobą itp.... Kubuś był wtedy jeszcze malutki, a ja tak lubiłam i lubię spacerki po lesie :sorry2: bałam się jak dialbli!!!!!

Donkat no to rzeczywiście macie dużo szczęścia!!!! :tak: dobrze, że byłaś w domu

Justyna fajny sen :-D

Majandra i co Maciuś na śnieg?????

Agulka jak dzieci śpią????? Moje dziecie już chrapie co prawa po małej gardłowej wojnie bo darł się, że nie chce a za chwile patrze a ten padł :-p

Ooooo przyjechali z piecem :-):-):-)

Własnie a jak Wasze dzieciaczki zareagowały na tegoroczny śnieg???? Kuba był zachwycony :-D ostatnio kiedy spadł ze sanek :sorry2: przy mojej skromnej pomocy źle obliczylam odległość od zaspy :cool2: to śmiał się jak oszalaly, że wpadłem do śniego wpadłem cała buzia czerwona była od mrozu

Kasia dziecko spi, bo Maja to nie, ale musi zawsze się położyc do swojego łózka bo mały krzyczy że Maja też musi spać................ teraz moja królewna robi sobie biżuterię z koralików

Maciuś uwielbia rzucać bryłami śniegu w płoty, ściany, babcię :-D:-p

Gabids, a co Ty teraz zrobisz ze sobą, jak Angelka w przedszkolu? Idziesz do pracy czy bierzecie się za trzecie? :-p;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry