Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cały wieczór czytałam co nastukałyście dzisiaj i juz sił na odpisywanie nie mam.

Przecież to było raptem kilka postów. 

dałam jej naklejki zeby go obkleiła zrobiła to z przyjemnością ale i tak nie chce na nim siedziec.... kibelka jeszcze bardziej sie boi 

a ja mądra jeszcze zrobiłam dzisiaj akcje poszłam odśnieżyć przejście do pensjonatu i nie wzięłam ze sobą klucza
kwitłam do 10 na dworze żeby nie zamarznąć odśnieżyłam prawie cały parking w tym czasie
ale zmarzłam jak pies i jeszcze buty mi przemokły
żartowałamWitam z rana. Idę po kawkę:-)
Przecież to było raptem kilka postów.
![]()

nie chcę krakać, ale lepiej weź coś bo tu smierdzi chorobąWitam się wreszcie:-) u nas znów nawaliło od groma śniegua ja mądra jeszcze zrobiłam dzisiaj akcje poszłam odśnieżyć przejście do pensjonatu i nie wzięłam ze sobą klucza
kwitłam do 10 na dworze żeby nie zamarznąć odśnieżyłam prawie cały parking w tym czasie
ale zmarzłam jak pies i jeszcze buty mi przemokły
![]()

nie chcę krakać, ale lepiej weź coś bo tu smierdzi chorobą
Donakt gdzie Ty jesteś?????????????????????????????????????????

Pisałam smska i u nich wszystko w porządku tylko czasu brak:-Ja już od tygodnia codziennie biorę rutinoscorbin a 1/4 tabletki aspiryny od kiedy młodą wzięło także mam nadzieje że nic mi nie bedzie;-) za to Tobie zdrówka życzę
No właśnie Donkat wracaj do nas?Co się dzieje?