• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja poprosze herbatke:happy2:

od dzis biore sie na poważnie za odpieluszkowanie małej i juz widze ze bedzie masakra:-(:-( młoda cały czas ma awersie do nocnika... płacz pisk jak na nim siada... wiec robie to podstępem... nakarmiłam ja na nocniku, przeczytałam bajeczke ale jak tylko zajaży gdzie siedzi to nerwy od nowa:baffled: dałam jej naklejki zeby go obkleiła zrobiła to z przyjemnością ale i tak nie chce na nim siedziec.... kibelka jeszcze bardziej sie boi :baffled::nerd:
biega juz z 1,5 godz bez pieluchy co też oczywiście nie obyło się bez płaczu bo ona chce pampiego:dry:
nie wiem jak mam ja przekonac... Majandra jak znajdziesz chwielke na urlopie to prosze wyslij mi ta wiadomosc o ktorej juz wczesniej pisałaś

Mlody po raz enty oglada Zygzaka przejety,ze hej:-D
Mam ambitne plany posprzatac porzadniej,tzn. pomyc podlogi, poprac chodniczki. Tescie jechali do miasta i wczoraj mowila,ze kupi mlodemu kolderke, pewnie przywiezie. Oczywiscie posciel z Zygzakiem tez chce kupic,ale musze ja od teo odwiezc,bo mi tak glupio. Wiem,ze maja kase,ale mimo wszystko niezrecznie tak.
A i tesciowa jechala po chorobowe,bo do konca stycznia miala umowe i nie przedluzyli jej. Z reszta nie tylko jej. Nowy wlasciciel na poczatku 1/3 starych pracownikow nie przyjal, miedzy innymi tescia, teraz, 1/3 nie podpisal umowy,a reszta starych pracownikow poleci nastepnym razem,bo niemiec twierdzi,ze starzy pracownicy maja zle przyzwyczajenia. Zla jest,bo brakuje jje 1,5 miesiaca do 55 urodzin i wtedy poszlaby na przedemerytalne. Mam nadzieje,ze uda jej sie z tym chorobowym,bo teraz bardzo szybko na komisje wzywaja.
A, i dzisiaj mlody mial wpadke,ale na szczesie klade jeszcze folie pod przescieradlo

Witam się wreszcie:-) u nas znów nawaliło od groma śniegu:wściekła/y: a ja mądra jeszcze zrobiłam dzisiaj akcje poszłam odśnieżyć przejście do pensjonatu i nie wzięłam ze sobą klucza:wściekła/y: kwitłam do 10 na dworze żeby nie zamarznąć odśnieżyłam prawie cały parking w tym czasie:wściekła/y: ale zmarzłam jak pies i jeszcze buty mi przemokły:wściekła/y:

Witam z rana. Idę po kawkę:-)

:baffled::confused: Przecież to było raptem kilka postów. :-D:-D
żartowałam:sorry2:
Witam się wreszcie:-) u nas znów nawaliło od groma śniegu:wściekła/y: a ja mądra jeszcze zrobiłam dzisiaj akcje poszłam odśnieżyć przejście do pensjonatu i nie wzięłam ze sobą klucza:wściekła/y: kwitłam do 10 na dworze żeby nie zamarznąć odśnieżyłam prawie cały parking w tym czasie:wściekła/y: ale zmarzłam jak pies i jeszcze buty mi przemokły:wściekła/y:
nie chcę krakać, ale lepiej weź coś bo tu smierdzi chorobą:cool::cool::cool::cool:

Ja dopiero teraz się wiatm, bo wczesniej nie dałam rady, łeb, brzuch, wymioty, zawrtoty i wszystko co mozliwe mnie dzis dopadło.......... po tabsach teraz ciut przeszło, ale czuję sie jak wyrzygana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Małego dziś nie kładę, bo po 15 jedziemy do lekarza...............

Na razie:happy2:

Donakt gdzie Ty jesteś?????????????????????????????????????????

nie chcę krakać, ale lepiej weź coś bo tu smierdzi chorobą:cool::cool::cool::cool:

Donakt gdzie Ty jesteś?????????????????????????????????????????

Ja już od tygodnia codziennie biorę rutinoscorbin a 1/4 tabletki aspiryny od kiedy młodą wzięło także mam nadzieje że nic mi nie bedzie;-) za to Tobie zdrówka życzę:tak:

No właśnie Donkat wracaj do nas?Co się dzieje?

reklama
Ja już od tygodnia codziennie biorę rutinoscorbin a 1/4 tabletki aspiryny od kiedy młodą wzięło także mam nadzieje że nic mi nie bedzie;-) za to Tobie zdrówka życzę:tak:

No właśnie Donkat wracaj do nas?Co się dzieje?
Pisałam smska i u nich wszystko w porządku tylko czasu brak:-(:-(:-(:-(:-(:-(, pozdrawia Was wszystkie:tak:

Oki lecę jakis obiad skleić , ogarnąc się i do lekarza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry