• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Asiu jak to się mówi początki z reguły sa trudne :sorry2::tak: ale pamietaj wytrwałością i pracą ludzie się bogacą :-) a w tym przypadku słowo bogacą proszę zamienić na sikanie do nocnika :-D

Anetko nie wziełaś kluczy tzn, że zatrzasły się :szok:????? No po takim treningu z łopatą grzej się teraz grzej!!!! :tak:

Oj bogacą bogacą bo pampków nie trzeba kupować;-) a co do treningu to trochę ruchu nie zaszkodzi;-) tylko obawiam się że jutro mogę mieć zakwasy w łapach:zawstydzona/y:

reklama
Coś mnie spanie bieże:baffled: chyba zabardzo się objadłam:zawstydzona/y: a do 22 jeszcze daleko:wściekła/y: nie chcę głośno mówić ale od 2 godzin nie sypie mam nadzieję że tak już zostanie:sorry2: no przynajmniej do czasu aż ja wrócę do domu:sorry2:

Donkat no to faktycznie intensywnie i ciekawie spędzacie z Julitką czas:-) ale nie zapominaj o nas i wpadaj z choć z przywitaniem bo potem sie martwimy;-)

Agulka melduj co tam u lekarza?
na szczęście nic nie mają na oskrzelach a ni płuckach.......... przypisała lekarstwa i kazała od razu przyjśc jesli by Dudusiowi sie pogorszyło, a u niego to mozliwe bo przy braku żelaza z ogromna szybkością choróbska sie rozwijają.
Pokazałam też pieprzyk na Mai plecach, który urósł dość szybko ( jeszcze rok temu prawie go nie widziałam a teraz jest średnicy 5mm) i kazał przyjśc jak wyzdrowieja dzieci wtedy da skierowanie i będą jej laserowo wycinać:sorry2:
Aneta, tak jest szefie!:-D:-D:-D
nie meldowalam sie, bo kazdego dnia mialam plan wskoczyc na chwile, a potem sie okazywalo, ze nie bylo kiedy kompa wlaczyc:sorry2:

dzis niunka sie slicznie bawila z kolega (rowiesnikiem). az milo bylo popatrzec:tak::-)
a potem przespala wizyte Antosia:-D:-D:-Dwstala 10min przed ich wyjazdem:-D:-D:-D

dzis kolejny wieczor samotny. P bedzie jutro:-(:-(
i bedzie to dluuugi wieczor, bo gwiazda znow pozno spala w dzien:baffled:
ja dzis nie dałam Adaśkowi spać i usnął znów na dobranocce
Sypie sypie:wściekła/y: już mam tej zimy serdecznie dość:wściekła/y: jak mówi Tuśka siooooo:wściekła/y: dziś rano zakopałam się na wjeździe do pracy a na parkingu znów leżało 20cm śniegu:wściekła/y:
wczoraj J odgarniał snieg przy naszym domku a jak dzis tam pojechał to sie zakopał i sięgał mu za kolana:szok:
Agulka ale masz piękny dom :tak::tak::tak::-D widziałam zdjęcie na NK :-D serio świetny!!!!
Dziękuję:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No i pouciekały :sorry2::dry::dry::dry::dry:
ja jestem:tak:

dziś J odbierał ostatnia partię kafli i brakowało kilka pozycji, babak powidział że ja nie napisałam na zamówieniu ..........a zamówinie wiadomo..........ZNIKŁO:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ma domówić:baffled::baffled::baffled::baffled: dbrze, że facet przychodzi w marcu te kafle kłasć

a no i miałam Wam jeszcze powiedzieć że tak źle i tak nie dobrze bo mojej mamie jest teraz przykro że znów teściowa będzie z małą od wtorku:-(:sorry2:

oj, to raz na jakis czas mozesz dac tesciowej wolne i zaprowadzic mala do mamy:tak::-)-trzeba godzic babcie;-)

moja niunka mi jezczy, ze chce do babci Jasi- mojej mamy. a jak jej tlumacze, ze pojedziemy po niedizeli, bo teraz czekamy an tate to ona na to: to my same pojedziemy na chwileczke a tatus dojedzie TIRem:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny, które muszą się przemieszczać autobusami. Jak u Was na przystankach się sprawa przedstawia???

ja nie jezdze, ale wiem, ze duza czesc jest dobrze odsniezona, bo zajmuje sie tym firma znajomych;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry