• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

nie nadrobie co u Was, boscie spoor naskrobaly:eek:

dzieki za troske, nie zniknelam czekajac na zainteresowanie:no:, tylko jakos czasu mi braklo, bo wypelnialysmy sobie dni roznymi zajeciami, a wieczorem padalam:baffled:

czekamy na kolezanke z synkiem.
dopeiro co wrocilysmy od Julitki kolegi-swietnie sie bawili:-)
wczoraj bylysmy w klubie malucha:-)

u nas cieplutko, taka zime to ja luuubie!;-):tak:

reklama
Coś mnie spanie bieże:baffled: chyba zabardzo się objadłam:zawstydzona/y: a do 22 jeszcze daleko:wściekła/y: nie chcę głośno mówić ale od 2 godzin nie sypie mam nadzieję że tak już zostanie:sorry2: no przynajmniej do czasu aż ja wrócę do domu:sorry2:

Donkat no to faktycznie intensywnie i ciekawie spędzacie z Julitką czas:-) ale nie zapominaj o nas i wpadaj z choć z przywitaniem bo potem sie martwimy;-)

Agulka melduj co tam u lekarza?

Aneta, tak jest szefie!:-D:-D:-D
nie meldowalam sie, bo kazdego dnia mialam plan wskoczyc na chwile, a potem sie okazywalo, ze nie bylo kiedy kompa wlaczyc:sorry2:

dzis niunka sie slicznie bawila z kolega (rowiesnikiem). az milo bylo popatrzec:tak::-)
a potem przespala wizyte Antosia:-D:-D:-Dwstala 10min przed ich wyjazdem:-D:-D:-D

dzis kolejny wieczor samotny. P bedzie jutro:-(:-(
i bedzie to dluuugi wieczor, bo gwiazda znow pozno spala w dzien:baffled:

Sypie sypie:wściekła/y: już mam tej zimy serdecznie dość:wściekła/y: jak mówi Tuśka siooooo:wściekła/y: dziś rano zakopałam się na wjeździe do pracy a na parkingu znów leżało 20cm śniegu:wściekła/y:

żartowałam:sorry2:

nie chcę krakać, ale lepiej weź coś bo tu smierdzi chorobą:cool::cool::cool::cool:

Ja dopiero teraz się wiatm, bo wczesniej nie dałam rady, łeb, brzuch, wymioty, zawrtoty i wszystko co mozliwe mnie dzis dopadło.......... po tabsach teraz ciut przeszło, ale czuję sie jak wyrzygana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Małego dziś nie kładę, bo po 15 jedziemy do lekarza...............

Na razie:happy2:

Donakt gdzie Ty jesteś?????????????????????????????????????????

U Agulka :-( nieciekawie :no: a co bierzesz na to choróbsko?????

O mnie to już się nikt nie zapyta :-p:-D o Wy niedobre!!!!!

Asiu jak to się mówi początki z reguły sa trudne :sorry2::tak: ale pamietaj wytrwałością i pracą ludzie się bogacą :-) a w tym przypadku słowo bogacą proszę zamienić na sikanie do nocnika :-D

Anetko nie wziełaś kluczy tzn, że zatrzasły się :szok:????? No po takim treningu z łopatą grzej się teraz grzej!!!! :tak:

U Nas również sypie :happy2: kiedy szliśmy dziś do mamy hmmm tzn ja szłam a Kuba jechał w sankach to pod koniec sdrogi zaczęło sypać, że hej :-D na szczęscie kiedy wychodziłam z domu ok godz 11 było na term 0 stopni w końcu widać światełko w tunelu :-D

Oj kierowcy mają przekichane przez tą zimę:wściekła/y: jeden z naszych dziś z Kudowy do Kłodzka jechał 4 godziny:szok: a normalnie max 40minut i jest na miejscu:szok: na szczęście koleżanka właśnie przywiozła łopate bo wczoraj pożyczyła sobie na wszelki wypadek a nasz Józiu drugą połamał więc musiaa tamtą odwieźć i mówi że drogi ok:tak: właśnie zaczęłam oglądać na polsacie Och Karol :-) wstyd sie przyznać bo niby kultowa komedia polska a ja jej nigdy nie oglądałam:zawstydzona/y: a no i miałam Wam jeszcze powiedzieć że tak źle i tak nie dobrze bo mojej mamie jest teraz przykro że znów teściowa będzie z małą od wtorku:-(:sorry2:

reklama
Antko fakt warunki na drogach straszne!!!!

Dziewczyny, które muszą się przemieszczać autobusami. Jak u Was na przystankach się sprawa przedstawia??? U Nas jest tragedia praktycznie każdy przystanek zawalony śniegiem, aby wyjść lub wejść do autobusu przeba wejść w mega zaspe, aby dostać się do autobusu. Wczoraj jedna babaka wysiadając wrzeszczała na kierowce bo H*** stanoł akurat przy największej zaspie i ma w pupie jak wysiądziesz w dodatku mądry powiedział, aby dała mu łopate to jej odsnieży :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry