• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzięki ciotki za troskę................... po południu małz zajął się dziecmi a ja się wypociłam, wyspałam, wyleżałam , nafaszerowałam medykamentami i ................ tfu , tfuuuuuuu lepiej........... zaraz zmykam pod kołderkę a kubkiem gorącego mleczka z miodem i oby jutro było juz nie gorzej

reklama
Dlaczego jest to dla Ciebie szokujące? Maciuś siku do nocnika robi dopiero od dwóch miesięcy, więc na kupę ma jeszcze czas. :sorry2:Jak zrobi to mówi, że zrobił. Jak chce zrobić, to czasem powie, czasem nie.
Maciuś też już na dworze nie robi siku. Dziś pielucha też była kompletnie sucha. Cieszę się, bo jest szansa, że jak będzie wiosna, to nie będę musiała go rozbierać i wysadzać w krzakach :-p;-)

No szokujące to trochę za dużo powiedziane po prostu z tego co pisałaś Asi z tym odpieluszkowaniem sądziłam, że u Ciebie poskutkowało w 100%. Wybacz niestety nie jestem na bieżąco z tematem jak wiesz sporo czasu mnie nie było tak więc nie wiem wszystkiego o wszystkich dopiero teraz się dowiaduje :-p

A no, Kasiu, ja mogę się "mądrzyć" niestety tylko do etapu siusiania ;-) Jak Julcia przegoni Maćka to Asiek skieruję po pomoc do reszty dziewczyn :-p

marzy mi sie profesjonalna sesja ciazowa o przegladam wlasnie blog mojej ulubionej Pani fotograf i natrafilam na cos takiego :-)

+ 20°C Grecy zakładają swetry (jeśli je tylko mogą znaleźć).
+ 15°C Jamajczycy włączają ogrzewanie (oczywiście, jeśli je mają).
+ 10°C Amerykanie zaczynają się trząść z zimna. Rosjanie na daczach sadzą ogórki.
+ 5°C Można zobaczyć swój oddech. Włoskie samochody odmawiają posłuszeństwa. Norwegowie idą się kąpać do jeziora.
0°C W Ameryce zamarza woda. W Rosji woda gęstnieje.
- 5°C Francuskie samochody odmawiają posłuszeństwa
- 15°C Kot upiera się, że będzie spać z tobą w łóżku. Norwedzy zakładają swetry.
- 17.9°C W Oslo właściciele domów włączają ogrzewanie. Rosjanie ostatni raz w sezonie wyjeżdżają na dacze.
- 20°C Amerykańskie samochody nie zapalają.
- 25°C Niemieckie samochody nie zapalają. Wyginęli Jamajczycy.
- 30°C Władze podejmują temat bezdomnych. Kot śpi w twojej piżamie
- 35°C Zbyt zimno, żeby myśleć. Nie zapalają japońskie samochody.
- 40°C Planujesz przez dwa tygodnie nie wychodzić z gorącej kąpieli. Szwedzkie samochody odmawiają posłuszeństwa.
- 42°C W Europie nie funkcjonuje transport. Rosjanie jedzą lody na ulicy.
- 45°C Wyginęli Grecy. Władze rzeczywiście zaczynają robić coś dla bezdomnych.
- 50°C Powieki zamarzają w trakcie mrugania. Na Alasce zamykają lufcik podczas kąpieli.
- 60°C Białe niedźwiedzie ruszyły na południe.
- 70°C Zamarzło piekło.
- 73°C Fińskie służby specjalne ewakuują Świętego Mikołaja z Laponii. Rosjanie zakładają uszanki.
- 80°C Rosjanie nie zdejmują rękawic nawet przy nalewaniu wódki.
- 114°C Zamarza spirytus etylowy. Rosjanie są wkurwieni.

marzy mi sie profesjonalna sesja ciazowa o przegladam wlasnie blog mojej ulubionej Pani fotograf i natrafilam na cos takiego :-)

+ 20°C Grecy zakładają swetry (jeśli je tylko mogą znaleźć).
+ 15°C Jamajczycy włączają ogrzewanie (oczywiście, jeśli je mają).
+ 10°C Amerykanie zaczynają się trząść z zimna. Rosjanie na daczach sadzą ogórki.
+ 5°C Można zobaczyć swój oddech. Włoskie samochody odmawiają posłuszeństwa. Norwegowie idą się kąpać do jeziora.
0°C W Ameryce zamarza woda. W Rosji woda gęstnieje.
- 5°C Francuskie samochody odmawiają posłuszeństwa
- 15°C Kot upiera się, że będzie spać z tobą w łóżku. Norwedzy zakładają swetry.
- 17.9°C W Oslo właściciele domów włączają ogrzewanie. Rosjanie ostatni raz w sezonie wyjeżdżają na dacze.
- 20°C Amerykańskie samochody nie zapalają.
- 25°C Niemieckie samochody nie zapalają. Wyginęli Jamajczycy.
- 30°C Władze podejmują temat bezdomnych. Kot śpi w twojej piżamie
- 35°C Zbyt zimno, żeby myśleć. Nie zapalają japońskie samochody.
- 40°C Planujesz przez dwa tygodnie nie wychodzić z gorącej kąpieli. Szwedzkie samochody odmawiają posłuszeństwa.
- 42°C W Europie nie funkcjonuje transport. Rosjanie jedzą lody na ulicy.
- 45°C Wyginęli Grecy. Władze rzeczywiście zaczynają robić coś dla bezdomnych.
- 50°C Powieki zamarzają w trakcie mrugania. Na Alasce zamykają lufcik podczas kąpieli.
- 60°C Białe niedźwiedzie ruszyły na południe.
- 70°C Zamarzło piekło.
- 73°C Fińskie służby specjalne ewakuują Świętego Mikołaja z Laponii. Rosjanie zakładają uszanki.
- 80°C Rosjanie nie zdejmują rękawic nawet przy nalewaniu wódki.
- 114°C Zamarza spirytus etylowy. Rosjanie są wkurwieni.

Nie no rewelajca!!!!!!! :tak::-D:-D:-D:-D

A z tą sesją to fakt fajny pomysł!!! Bardzo podoba mi się odlew z gipsu brzuszka, który można tak artystycznie pomalować :-D

No i jestem wieczorowo:-) pojechałam do galerii ale nic nie kupiłam:baffled: małą ostatnio już obkupiłam w 5-10-15 na wiosnę w cocodrilu ceny nadal mnie nie zadawalały że o wójciku nie wspomnę:confused: dla siebie trafiłam kilka ciekawych sweterków ale doszłam do wniosku ze jednak ich nie potrzebuję bo szafa pęka w szfach:baffled: chciałam jakieś geciory nowe ale akurat nic nie było na wyprzedażach więc sobie odpuściłam:baffled: sama siebie nie poznaję a M był w szoku jak wróciłam tylko z chemią i resztą związaną z domem którą miałam zapisaną na kartce:tak:

Dlaczego jest to dla Ciebie szokujące? Maciuś siku do nocnika robi dopiero od dwóch miesięcy, więc na kupę ma jeszcze czas. :sorry2:Jak zrobi to mówi, że zrobił. Jak chce zrobić, to czasem powie, czasem nie.
Maciuś też już na dworze nie robi siku. Dziś pielucha też była kompletnie sucha. Cieszę się, bo jest szansa, że jak będzie wiosna, to nie będę musiała go rozbierać i wysadzać w krzakach :-p;-)

A my przeżywamy właśnie jakąś odmianę u Tuśki bo robiłą oba numerki ładnie do nocia a jakiś czas temu zblokowała się i kupsko wali w majty:wściekła/y: dokładnie 5 dni temu powiedziałam jej że jak znó zrobi w majty to będę się gniewać i nie będę z niej dumna;-) a jak zrobi do nocia to dostanie niespodziankę i się udało :tak: w przeciągu 5 dni tylko raz jej się nie udało ale za to ja stwierdziłam że na te niespodzianki zbankrutuję:szok: no i nie chcę żeby się przyzwycziła że jak zrobi do nocnika to coś za to dostanie:no: dzisiaj umówiłam sie z nią (przypomniała mi sie ta metoda stosowana przez Zawadzką) że będziemy za każdą kupkę naklejać wybraną przez nią naklejkę na kartce zawieszonej w jej pokoikou i jak nazbiera 7 naklejek to będzie niespodzianka:tak: mała zachwycona przykleiła już sobie pierwszą i dla potwierdzenia dodała ale mauś napewno sie umawiamy;-):-D potwierdziłam oczywiście i te niespodzianki mam zamiar robić już nie tylko takie materialne że coś jej kupię ale np jakieś nowe zabawy wspólne spędzanie czasu inaczej niż do tej pory albo jakaś wycieczka;-)

TAk tak.... cos mi sie wydaje że szybciej 2 dziecko oduczę, a ta dalej bedzie nosila pampki:baffled::dry::-p

Trochę optymizmu matka ;-) za którymś razem zaskoczy ale teraz daj jej chociaż z miesiąc przerwy a nocnik schowaj żeby go wogóle nie widziała:tak:

Kasiu czytaj czytaj Dana Browna :tak: warto z pewnością:tak: no i zawsze możemy sobie założyć osobny wątek i na nim dyskutować swoje przemyślenia;-) ja jak dziś mojej mamie powiedziałam co w Zaginionym Symbolu na koniec Brown sugeruje to była zaskoczona ale stwierdziała że coś w tym jest:szok: i też zamierza siegnąć po jego powieści:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry