anetasa
Wrześniowe mamy`07
Witam się i ja :-) wylazłam z łóżka o 11 ale książka skończona:-) i polecam zdradze tylko że na końcu jest rewelacyjne jak dla mnie tłumaczenie słów zawartych w Biblii znów mnie Dan Brown nie rozczarował i pozostawił wiele do myślenia
Witaj kochana spowrotem na łonie naszej sekty;-)
Oj zachowania R nie zazdroszczę
w tej kwestii M jeszcze nigdy nie zawiódł no ewentualnie musiałam trochę poczekać ale zawsze sie zjawia
Oj u nas to już praktycznie normalny widok wiec przywykam
Witam wkońcu odzyskałam komputer i oznajmiam że wracam:-):-):-)chciałam se polepszyc i zrobic formata ale niestety se pogorszyłam i zapsułam
a teraz idę nadrabiac zaległości![]()
Witaj kochana spowrotem na łonie naszej sekty;-)
Nuśka gorąca relacja z filmufilm ogólnie oceniam na 6 na 10. Troszkę "przymulony"
ale kilka scen, tekstów i akcju było takich, że sikałam po nogach
rozczarowal mnie Małaszyński za to Karolak świetny!!!!
Właśnie jakoś średnio widziałam Małaszyńkiego w roli komediowejza to karolak w takowych świetnie się sprawdza więc nie ma się co dziwić
Rozczarował mnie R nie miałam autobusu więc dzwonię po męża a ten oznajmia, że nie po drodze mu przyjechać i abym poradziła sobie samasielanka nie
wziełam taryfe i jestem. Wiecie co dziś poczółam się jak ostatnie gów*** nic nie warte!!! Po raz kolejny mnie poniżył!!!! Wiem, że jakby jego mamusia była w podobnej sytuacji to leciałby na skrzydłach
Oj zachowania R nie zazdroszczę
w tej kwestii M jeszcze nigdy nie zawiódł no ewentualnie musiałam trochę poczekać ale zawsze sie zjawia
Pojechalismy dzis do babci,bo ciocia zadzwonila,ze odgarneli ich. Ano odgarneli,ale jechalismy prawiec 5 km tunelemDroga na 1 osobowke,a po bokach sniegu na 1,5m
Oj u nas to już praktycznie normalny widok wiec przywykam

Super ta pościel daj znać jak przyjdzie jaka jest gatunkowo;-)Na razie ubralismy w stara S, taka w miski,a moze w piatek przyjdzie taka Tomek Thomas Bob Budowniczy posciel 160x200 70x80 (888989265) - Aukcje internetowe Allegro z Tomkiem, tesciowa kazala zamowic

ale kilka scen, tekstów i akcju było takich, że sikałam po nogach
Droga na 1 osobowke,a po bokach sniegu na 1,5m
i zdziwiony był jak odmówiłam bo stwierdził że w rozwój dzieci należy inwestowac...