• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja :-) wylazłam z łóżka o 11 ale książka skończona:-) i polecam zdradze tylko że na końcu jest rewelacyjne jak dla mnie tłumaczenie słów zawartych w Biblii znów mnie Dan Brown nie rozczarował i pozostawił wiele do myślenia:tak:

Witam wkońcu odzyskałam komputer i oznajmiam że wracam:-):-):-)chciałam se polepszyc i zrobic formata ale niestety se pogorszyłam i zapsułam:zawstydzona/y:
a teraz idę nadrabiac zaległości:tak:

Witaj kochana spowrotem na łonie naszej sekty;-):-D

Nuśka gorąca relacja z filmu :-D film ogólnie oceniam na 6 na 10. Troszkę "przymulony" :dry: ale kilka scen, tekstów i akcju było takich, że sikałam po nogach :-D rozczarowal mnie Małaszyński za to Karolak świetny!!!!

Właśnie jakoś średnio widziałam Małaszyńkiego w roli komediowej:dry: za to karolak w takowych świetnie się sprawdza więc nie ma się co dziwić:tak:

Rozczarował mnie R nie miałam autobusu więc dzwonię po męża a ten oznajmia, że nie po drodze mu przyjechać i abym poradziła sobie sama :wściekła/y: sielanka nie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wziełam taryfe i jestem. Wiecie co dziś poczółam się jak ostatnie gów*** nic nie warte!!! Po raz kolejny mnie poniżył!!!! Wiem, że jakby jego mamusia była w podobnej sytuacji to leciałby na skrzydłach

Oj zachowania R nie zazdroszczę:wściekła/y: w tej kwestii M jeszcze nigdy nie zawiódł no ewentualnie musiałam trochę poczekać ale zawsze sie zjawia:tak:

Pojechalismy dzis do babci,bo ciocia zadzwonila,ze odgarneli ich. Ano odgarneli,ale jechalismy prawiec 5 km tunelem:szok: Droga na 1 osobowke,a po bokach sniegu na 1,5m

Oj u nas to już praktycznie normalny widok wiec przywykam:wściekła/y:

Na razie ubralismy w stara S, taka w miski,a moze w piatek przyjdzie taka Tomek Thomas Bob Budowniczy posciel 160x200 70x80 (888989265) - Aukcje internetowe Allegro z Tomkiem, tesciowa kazala zamowic
Super ta pościel daj znać jak przyjdzie jaka jest gatunkowo;-)

reklama
Gabids chyba przesadzają w tej szkole Fabka:wściekła/y:
a do mnie przed 5mninutami dzwonił jakiś facet i proponował mi 3 płytki z muzyką dla dzieci za jedyne 90pare złotych:shocked2:i zdziwiony był jak odmówiłam bo stwierdził że w rozwój dzieci należy inwestowac...

U nas, tzn. w Trzemesznie, 10 minut od nas, Spoldzielnia Mieszkaniowa ma budowac domki 100m2 pow.urzytkowej na dzialce 500m2 za 240.000 i te domki beda mialy wspolna kotlownie. Tylko my cos slyszelismy, kuzynka cos slyszala, jej kumpela niby czytala w necie,ale nic znalezc nie mozna, zadnych informacji:dry: Mam nadzieje,ze S jakos wpadnie w tygodniu to podjechalibysmy zapytac co i jak, ile w tym wszystkim prawdy. Bo niby na zapisy to ma byc...
Gabids a dlaczego cieple nie moze byc????

U nas, tzn. w Trzemesznie, 10 minut od nas, Spoldzielnia Mieszkaniowa ma budowac domki 100m2 pow.urzytkowej na dzialce 500m2 za 240.000 i te domki beda mialy wspolna kotlownie. Tylko my cos slyszelismy, kuzynka cos slyszala, jej kumpela niby czytala w necie,ale nic znalezc nie mozna, zadnych informacji:dry: Mam nadzieje,ze S jakos wpadnie w tygodniu to podjechalibysmy zapytac co i jak, ile w tym wszystkim prawdy. Bo niby na zapisy to ma byc...
Gabids a dlaczego cieple nie moze byc????
Justyna jesli to jest cena stanu surowwgo to dolicz sobie jeszcze przynajmniej 100tys na urządzenie i wyposażenie tego domku.:sorry2:

Witam z bólem głowy, zatok, wymiocinami i ogólnym ZŁYM stanem mojego zdrowia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Poczekam kilka dni a jak nie to p antybiotyk pójdę, bo ileż to mżan tak sie czuć..... juz tydzień miął:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Miałam dziś umówionego dentystę, czekałam 4 tygodnie na nia a tu DUPA. Zadzwoniłam i przełozyłam wizytę, wolny termin 9marzec:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Kuźwa w takim tempie prędzej wymienię zęby na szczękę:sorry2:
Młody usypia i ja tez sie walnę.

Justyna a orientowałas się ile wezmą firmy za wybudowanie domu pod klucz, sa takie na rynku. Ostatnio widziałam reklamę............. cos koło tego................ wybudujemy dom pod klucz za 200tyś zł. ( wnosisz swoje meble i mieszkasz)

Witam z bólem głowy, zatok, wymiocinami i ogólnym ZŁYM stanem mojego zdrowia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Poczekam kilka dni a jak nie to p antybiotyk pójdę, bo ileż to mżan tak sie czuć..... juz tydzień miął:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Miałam dziś umówionego dentystę, czekałam 4 tygodnie na nia a tu DUPA. Zadzwoniłam i przełozyłam wizytę, wolny termin 9marzec:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Kuźwa w takim tempie prędzej wymienię zęby na szczękę:sorry2:
Młody usypia i ja tez sie walnę.

Agulka ja na twoim miejscu już bym poszła do lekarza bo to i tak za długo już trwa:sorry2: a jak byłaś z dzieciaczkami to nie badała Cię przy okazji?

monia do mnie tez dzwonili ostatnio w sprawie tych plyt:baffled:
gabis to chore ze z powodu cieplej kukurydzy dziecko ma jesc obiad szkolny:wściekła/y::szok:
anetasa coraz bardziej kusisz mnie ksiazka:-p
agula idz do lekarza bo to juz nie ma zartow:sorry2:

a ja sie dzis poddalam:zawstydzona/y: mloda odwalila taka histerie ze az mi sie serce pekalo... wstrzymywala siku na maksa az w koncu tak ja pewnie bolalo ze nie wytrzymawala i tak strasznie plakala:zawstydzona/y: ale nie usiadla na nocnik i nie popusciła:zawstydzona/y: P az byl caly czerwony z nerwów... tak nie mozna:-( w koncu zalozylam jej pieluche ale dlugo mnielo zanim sie uspokiła... i zasneła... kompletnie nie wiem co mam z tym zrobic...

O, kurna, Asiek, to ja bym na razie wstrzymała się z tym odzwyczajaniem i spróbowała za 2 tygodnie, bo to na dobre Julci na pewno nie wyjdzie :no:

Justyna a orientowałas się ile wezmą firmy za wybudowanie domu pod klucz, sa takie na rynku. Ostatnio widziałam reklamę............. cos koło tego................ wybudujemy dom pod klucz za 200tyś zł. ( wnosisz swoje meble i mieszkasz)
wybuduja ale musze miec swoja dzialke, poza tym S nie godzi sie na domek,a to wspolne co bardzo go przekonuje. On caly czas tlumaczy mi,ze we wlasnym domku trzeba samemu palic, to uwiazanie,a jego nie ma w domu,ze ja sama itd. Musimy przejechac sie tam i dopytac dokladnie co i jak. Caly czas mowil,ze postawic dom to niby nie problem,chociaz kto chodzilby kolo tego i ze cala kase wydalibysmy na domek,a jeszcze urzadzic trzebabybylo,a na to samo wyjdzie. Gdyby co musielibysmy kredyt wziasc

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry