• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Kasia chamowa z R:-( ale pocieszam moj tez byw taka lajza:sorry2:
Pojechalismy dzis do babci,bo ciocia zadzwonila,ze odgarneli ich. Ano odgarneli,ale jechalismy prawiec 5 km tunelem:szok: Droga na 1 osobowke,a po bokach sniegu na 1,5m

reklama
ZDAŁAM EGZAMIN NA PRAWO JAZDY :happy::happy::happy::happy::happy: jupi, jupi jeeeeeeee
.
Gratulacje!!!
no i zapomniałam Wam napisać jaki wczoraj świetny pomysł przyszedł mojej córci do głowy:wściekła/y: siedziała cichutko w pokoju a ja przy kompku wchodzę a ten mały łobóz zrobił sobie makijaż flmastrami:szok::-D:wściekła/y: szorowałam ją ale później zostało takie zaczerwienione na buźce i zaczęło to wysychac:-(

artystka mała:-D
a ja Wam powiem że jestem przerażona tym co sie w moim mieście dzieje... w przeciągu 4 dni jakis zboczeniec napadł na 3 kobiety z czego 2 zgwałcił... wszystkie 3 są mocno pobite jedna ma pocietą twarz żyletką.. do pierwszego napadu doszło 19 stycznia kolejne 20 i 21 a policja dopiero wczoraj poinformowala prase:crazy:
:szok::szok::szok:sstrach aż gdzieś samej iśc:wściekła/y:

Własnie a jak Wasze dzieciaczki zareagowały na tegoroczny śnieg???? Kuba był zachwycony :-D ostatnio kiedy spadł ze sanek :sorry2: przy mojej skromnej pomocy źle obliczylam odległość od zaspy :cool2: to śmiał się jak oszalaly, że wpadłem do śniego wpadłem cała buzia czerwona była od mrozu
Mati uwielbia zabawy na śniegu a najbardziej zjazdy z górki na dupce lub na brzuszku;-)

A gdzie się dzisiaj podziewa Monia:dry:

Monia dalas rade z formatowaniem dysku?Dlugo Cie nie ma:confused:
o widzę że ktoś pamiętał o mnie:-)jak już pisałam forma się nie udał:no:

Fabianku, dużo zdrówka, uśmiechu, wielu przyjaciół i radości od e-cioci Majandry i Maciusia :-):-):-):-):-)
spóźnione ale szczere życzenia również i od nas :-)

pisałam do Moni i niestety ma przymusowy odwyk bo jednak coś się przy formatowaniu wysypało i oddała kompka do serwisu ale kazała was wszystkie pozdrowić i przekazać że tęskni:tak:
dokładnie:-)

no a więcej nie dam rady już napisac nadrobiłam watek główny a resztę to chyba jutro.....

EDIT. melduję że nadrobiłam wszystko:)

Ostatnia edycja:
No Justyna pościel ekstra:tak::tak::tak: Młody bedzie zachwycony :-)

U nas tez ładna pogoda wiec dzis jakis spacerek zrobimy
jestem tylko zla bo Jula nadal po nocy nie zrobiła jeszcze siku, a wstała o 8:no: wstrzymuje biedna:zawstydzona/y: wczoraj to az mi sie ryczec chcialo z tego wszystkiego... widze ze sie ona bardzo meczy:-(

Asiek, my tak teraz walczymy z kupą w pieluszce. Maciuś nadal nie chce jej robić do nocnika. Wczoraj nie zarobił ani razu. No, ale on się aż tak bardzo nie męczy :no::sorry2:

Dobra, idę suszyć głowę i na spacer idziemy.

reklama
Witam i ja
Dziekuje za zyczenia dla Fabianka:-)
Wkurzylam sie dzisiaj bo zadzwonili ze szkoly ze Fabiana torba z jedzeniem zawiera cieple jedzenie a powinno byc chlodne a wlozylam ciepla kolbe kukurydzy bo ranao gotowalam:wściekła/y:I babka sie pyta czy przyniose nowe jedzenie czy maja dac szkolne:wściekła/y::wściekła/y:Wiec powiedzialam zeby dali obiad szkolny chociaz Fabian nie lubi:no:bo jest strasznie jalowe w smaku:baffled:
Maz sie pytal kolegi z pracy o co chodzi z tymi lunchboxami to powiedzial ze maja prawo otwierac i sprawdzac czy dzieci nie przynosza czekolady i nie zdrowych rzeczy ale z tym cieplym jedzeniem to przesada przeciez za godzine to bedzie zimne:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry