• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam ja na minutkę

Nuska nie ładnie tak nas olewać:no: .......... czyżbys była nastepna co od nas odejdzie????????:cool::cool::cool::cool::cool:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nuśka gorąca relacja z filmu :-D film ogólnie oceniam na 6 na 10. Troszkę "przymulony" :dry: ale kilka scen, tekstów i akcju było takich, że sikałam po nogach :-D rozczarowal mnie Małaszyński za to Karolak świetny!!!!

Moniu witaj!!!! Co Ty tam narozrabiałaś????

Agulka oj nieładnie tak szczuć koleżanki tą drożdzówką z kuszonką :no::cool2:

Rozczarował mnie R nie miałam autobusu więc dzwonię po męża a ten oznajmia, że nie po drodze mu przyjechać i abym poradziła sobie sama :wściekła/y: sielanka nie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wziełam taryfe i jestem. Wiecie co dziś poczółam się jak ostatnie gów*** nic nie warte!!! Po raz kolejny mnie poniżył!!!! Wiem, że jakby jego mamusia była w podobnej sytuacji to leciałby na skrzydłach

O dzięki za relację z filmu:-)
Co do zachowania szanownego małzonka to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nastepnym razem jak coś będzie chciał od ciebie to tez mu tak powiedz "poradź sobie sam";-);-)

Witam i ja
Dziekuje za zyczenia dla Fabianka:-)
Wkurzylam sie dzisiaj bo zadzwonili ze szkoly ze Fabiana torba z jedzeniem zawiera cieple jedzenie a powinno byc chlodne a wlozylam ciepla kolbe kukurydzy bo ranao gotowalam:wściekła/y:I babka sie pyta czy przyniose nowe jedzenie czy maja dac szkolne:wściekła/y::wściekła/y:Wiec powiedzialam zeby dali obiad szkolny chociaz Fabian nie lubi:no:bo jest strasznie jalowe w smaku:baffled:
Maz sie pytal kolegi z pracy o co chodzi z tymi lunchboxami to powiedzial ze maja prawo otwierac i sprawdzac czy dzieci nie przynosza czekolady i nie zdrowych rzeczy ale z tym cieplym jedzeniem to przesada przeciez za godzine to bedzie zimne:confused:

Szok a dlaczego nie może byc ciepłe???

Agulka duzo zdrówka

monia do mnie tez dzwonili ostatnio w sprawie tych plyt:baffled:
gabis to chore ze z powodu cieplej kukurydzy dziecko ma jesc obiad szkolny:wściekła/y::szok:
anetasa coraz bardziej kusisz mnie ksiazka:-p
agula idz do lekarza bo to juz nie ma zartow:sorry2:

a ja sie dzis poddalam:zawstydzona/y: mloda odwalila taka histerie ze az mi sie serce pekalo... wstrzymywala siku na maksa az w koncu tak ja pewnie bolalo ze nie wytrzymawala i tak strasznie plakala:zawstydzona/y: ale nie usiadla na nocnik i nie popusciła:zawstydzona/y: P az byl caly czerwony z nerwów... tak nie mozna:-( w koncu zalozylam jej pieluche ale dlugo mnielo zanim sie uspokiła... i zasneła... kompletnie nie wiem co mam z tym zrobic...
Odpuść na razie odczekaj jakis czas , schowaj nocnik i poczekaj jakies dwa trzy miesiące i spróbuj ponownie nic na siłę moze byc tak że za jakis czas sam będzie chciała. a zabierasz ja do łazienki jak sama siusiasz?

Justyna domek to domek:-) fakt ze koszty utrzymania na pewno są wieksze niz mieszkanka do tego remont dachu , ogród itd fakt ze tego sie nie robi co roku.
No to na prawdę trzeba przemyśleć i przeliczyc

Ostatnia edycja:
reklama
Odpuść na razie odczekaj jakis czas , schowaj nocnik i poczekaj jakies dwa trzy miesiące i spróbuj ponownie nic na siłę moze byc tak że za jakis czas sam będzie chciała. a zabierasz ja do łazienki jak sama siuszasz?

Nuśka jak ona widzi nas na kibelku to automatycznie wychodzi mówiąc nie nie i kręci głową:no::no: kicha:-(

Kasia dla zasady strzel focha, żeby nie było...

Kupiłam dziś małej puzzle 24 elementy i jestem w szoku jak sobie ładnie z nimi radzi ( wczesniej miała takie 5 ele) co prawda sama jeszcze nie ułoży obrazka ale moja pomoc w tym jest niewielka :tak:

Siedzę wściekła bo chciałam jechać sobie spokojnie do galerii na zakupy jak tylko M wrócił to mu powiedziałam stwierdził że ok i po chwili zadzwonił wujek żeby go zawiózł na Podzamek i ten poleciał na skrzyełkach:wściekła/y: szlak mnioe trafia ale i tak postawię na swoim jak wróci ja jadę w końcu sklepów nie zamykają o19;-)

Asiek ja też na Twoim miejscu bym małej odpuściła bo zrazisz ją już kompletnie i potem będzie jeszcze gorzej:sorry2:

Anetasa też bym pojechała na zakupki ale cóż znów bedę kupować w to co sie bede mieścić a nie to co mi sie podoba:baffled: wogóle juz pojawia sie brzuszek wiec cos czuje ze sie mocno roztyje :zawstydzona/y:

Asiek, my tak teraz walczymy z kupą w pieluszce. Maciuś nadal nie chce jej robić do nocnika.
.

:szok: ale siku robi do nocnika???? A kiedy chce kupe to choć sygnalizuje, że robi???

Witam i ja
Dziekuje za zyczenia dla Fabianka:-)
Wkurzylam sie dzisiaj bo zadzwonili ze szkoly ze Fabiana torba z jedzeniem zawiera cieple jedzenie a powinno byc chlodne a wlozylam ciepla kolbe kukurydzy bo ranao gotowalam:wściekła/y:I babka sie pyta czy przyniose nowe jedzenie czy maja dac szkolne:wściekła/y::wściekła/y:Wiec powiedzialam zeby dali obiad szkolny chociaz Fabian nie lubi:no:bo jest strasznie jalowe w smaku:baffled:
Maz sie pytal kolegi z pracy o co chodzi z tymi lunchboxami to powiedzial ze maja prawo otwierac i sprawdzac czy dzieci nie przynosza czekolady i nie zdrowych rzeczy ale z tym cieplym jedzeniem to przesada przeciez za godzine to bedzie zimne:confused:

No to mi zadałaś ćwieka :szok: a czemu to nie może być ciepłe????? U Nas w przedszkolu wiem, że wychowawczynie nie chcą, aby pakować dziecku II śniadanie bo niby płaci się za posiłki i takie "dokarmianie" mija się z celem, ale i tak wiem z góry, że będę robić małemu II śniadanko jakiś owoc czy soczek bo wtedy będe miała pewność, że będzie pojedzony :-p

Witam się i ja :-) wylazłam z łóżka o 11 ale książka skończona:-) i polecam zdradze tylko że na końcu jest rewelacyjne jak dla mnie tłumaczenie słów zawartych w Biblii znów mnie Dan Brown nie rozczarował i pozostawił wiele do myślenia:tak:

ALE KUSISZ!!!!! :tak::tak::tak: Nie no dziewczyno czy Ty czasem nie szkoliłaś się PR???? :-D Teraz to już musowo muszę przeczytać

Witaj kochana spowrotem na łonie naszej sekty;-):-D

Oj zachowania R nie zazdroszczę:wściekła/y: w tej kwestii M jeszcze nigdy nie zawiódł no ewentualnie musiałam trochę poczekać ale zawsze sie zjawia:tak:

Anetko oj boli mnie serce :-( bo czuję się okropnie!!! Jestem ciekawa co zrobiłby kiedy zadzwoniłabym np ze szpitala lub z policji, że ktoś mnie napadł czy zgwalcił czy coś podobnego

Oj u nas to już praktycznie normalny widok wiec przywykam:wściekła/y:

Super ta pościel daj znać jak przyjdzie jaka jest gatunkowo;-)

:tak::tak: Tak pościel super!!!!

Justyna jesli to jest cena stanu surowwgo to dolicz sobie jeszcze przynajmniej 100tys na urządzenie i wyposażenie tego domku.:sorry2:

Witam z bólem głowy, zatok, wymiocinami i ogólnym ZŁYM stanem mojego zdrowia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Poczekam kilka dni a jak nie to p antybiotyk pójdę, bo ileż to mżan tak sie czuć..... juz tydzień miął:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Miałam dziś umówionego dentystę, czekałam 4 tygodnie na nia a tu DUPA. Zadzwoniłam i przełozyłam wizytę, wolny termin 9marzec:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Kuźwa w takim tempie prędzej wymienię zęby na szczękę:sorry2:
Młody usypia i ja tez sie walnę.

A może ktoś tu by poszedł do LEKARZA!!!!! :wściekła/y: Dziewczyno choć ze względu na dzieci idz się przebadać!!!! :happy2:

a ja sie dzis poddalam:zawstydzona/y: mloda odwalila taka histerie ze az mi sie serce pekalo... wstrzymywala siku na maksa az w koncu tak ja pewnie bolalo ze nie wytrzymawala i tak strasznie plakala:zawstydzona/y: ale nie usiadla na nocnik i nie popusciła:zawstydzona/y: P az byl caly czerwony z nerwów... tak nie mozna:-( w koncu zalozylam jej pieluche ale dlugo mnielo zanim sie uspokiła... i zasneła... kompletnie nie wiem co mam z tym zrobic...

No szkoda jej :tak::-( za wcześnie jest na taką zmianę :tak: a czasem ktoś jej nie wystraszył nocnikiem może babcia czy ciocia???? Bo niby czemu tak się boi???

Nuśka jak ona widzi nas na kibelku to automatycznie wychodzi mówiąc nie nie i kręci głową:no::no: kicha:-(

Kasia dla zasady strzel focha, żeby nie było...

Kupiłam dziś małej puzzle 24 elementy i jestem w szoku jak sobie ładnie z nimi radzi ( wczesniej miała takie 5 ele) co prawda sama jeszcze nie ułoży obrazka ale moja pomoc w tym jest niewielka :tak:

No dziś tylka nie dostanie :wściekła/y:

Pojechaliśmy dziś z małym do miasta i ze względu na dość długie w planach przebywanie na dworze założyłam małemu pieluche i mówie, że nie musi się bać, że się zesika bo mama założy pieluszke. Byliśmy w kilku sklepach, na poczcie u ciotek :-D później staliśmy i oglądaliśmy jak panowie demontowali ozdobne choinki, które zawiesili przed świętami. Przychodzimy do domu ja do tej pieluchy, aby zdjąć a ona sucha :szok::szok::szok: byłam w szoku bo nie dość, że zimno to w dodatku byliśmy na dworze około 2 godzin :-D

:szok: ale siku robi do nocnika???? A kiedy chce kupe to choć sygnalizuje, że robi???
Dlaczego jest to dla Ciebie szokujące? Maciuś siku do nocnika robi dopiero od dwóch miesięcy, więc na kupę ma jeszcze czas. :sorry2:Jak zrobi to mówi, że zrobił. Jak chce zrobić, to czasem powie, czasem nie.
Przychodzimy do domu ja do tej pieluchy, aby zdjąć a ona sucha :szok::szok::szok: byłam w szoku bo nie dość, że zimno to w dodatku byliśmy na dworze około 2 godzin :-D
Maciuś też już na dworze nie robi siku. Dziś pielucha też była kompletnie sucha. Cieszę się, bo jest szansa, że jak będzie wiosna, to nie będę musiała go rozbierać i wysadzać w krzakach :-p;-)

reklama
U nas też kupka zazwyczaj jest rano w pampersie:sorry2:no i zdarzy się że w ciągu dnia zrobi do majteczek ale na nocniczek też niekiedy zrobi;-)aha i jak tak gdzieś jedziemy albo idziemy i pampers jest na dupci to gdy go ściągam to zawsze jest pełny :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry