Witam ja na minutkę

O dzięki za relację z filmu:-)
Co do zachowania szanownego małzonka to

nastepnym razem jak coś będzie chciał od ciebie to tez mu tak powiedz "poradź sobie sam";-);-)
Szok a dlaczego nie może byc ciepłe???
Agulka duzo zdrówka
Justyna domek to domek:-) fakt ze koszty utrzymania na pewno są wieksze niz mieszkanka do tego remont dachu , ogród itd fakt ze tego sie nie robi co roku.
No to na prawdę trzeba przemyśleć i przeliczyc
Nuska nie ładnie tak nas olewać.......... czyżbys była nastepna co od nas odejdzie????????
![]()

Nuśka gorąca relacja z filmufilm ogólnie oceniam na 6 na 10. Troszkę "przymulony"
ale kilka scen, tekstów i akcju było takich, że sikałam po nogach
rozczarowal mnie Małaszyński za to Karolak świetny!!!!
Moniu witaj!!!! Co Ty tam narozrabiałaś????
Agulka oj nieładnie tak szczuć koleżanki tą drożdzówką z kuszonką
Rozczarował mnie R nie miałam autobusu więc dzwonię po męża a ten oznajmia, że nie po drodze mu przyjechać i abym poradziła sobie samasielanka nie
wziełam taryfe i jestem. Wiecie co dziś poczółam się jak ostatnie gów*** nic nie warte!!! Po raz kolejny mnie poniżył!!!! Wiem, że jakby jego mamusia była w podobnej sytuacji to leciałby na skrzydłach
O dzięki za relację z filmu:-)
Co do zachowania szanownego małzonka to

nastepnym razem jak coś będzie chciał od ciebie to tez mu tak powiedz "poradź sobie sam";-);-)Witam i ja
Dziekuje za zyczenia dla Fabianka:-)
Wkurzylam sie dzisiaj bo zadzwonili ze szkoly ze Fabiana torba z jedzeniem zawiera cieple jedzenie a powinno byc chlodne a wlozylam ciepla kolbe kukurydzy bo ranao gotowalamI babka sie pyta czy przyniose nowe jedzenie czy maja dac szkolne
Wiec powiedzialam zeby dali obiad szkolny chociaz Fabian nie lubi
bo jest strasznie jalowe w smaku
Maz sie pytal kolegi z pracy o co chodzi z tymi lunchboxami to powiedzial ze maja prawo otwierac i sprawdzac czy dzieci nie przynosza czekolady i nie zdrowych rzeczy ale z tym cieplym jedzeniem to przesada przeciez za godzine to bedzie zimne![]()
Szok a dlaczego nie może byc ciepłe???
Agulka duzo zdrówka
Odpuść na razie odczekaj jakis czas , schowaj nocnik i poczekaj jakies dwa trzy miesiące i spróbuj ponownie nic na siłę moze byc tak że za jakis czas sam będzie chciała. a zabierasz ja do łazienki jak sama siusiasz?monia do mnie tez dzwonili ostatnio w sprawie tych plyt
gabis to chore ze z powodu cieplej kukurydzy dziecko ma jesc obiad szkolny
anetasa coraz bardziej kusisz mnie ksiazka
agula idz do lekarza bo to juz nie ma zartow
a ja sie dzis poddalammloda odwalila taka histerie ze az mi sie serce pekalo... wstrzymywala siku na maksa az w koncu tak ja pewnie bolalo ze nie wytrzymawala i tak strasznie plakala
ale nie usiadla na nocnik i nie popusciła
P az byl caly czerwony z nerwów... tak nie mozna:-( w koncu zalozylam jej pieluche ale dlugo mnielo zanim sie uspokiła... i zasneła... kompletnie nie wiem co mam z tym zrobic...
Justyna domek to domek:-) fakt ze koszty utrzymania na pewno są wieksze niz mieszkanka do tego remont dachu , ogród itd fakt ze tego sie nie robi co roku.
No to na prawdę trzeba przemyśleć i przeliczyc
Ostatnia edycja:
.......... czyżbys była nastepna co od nas odejdzie????????
film ogólnie oceniam na 6 na 10. Troszkę "przymulony"
ale kilka scen, tekstów i akcju było takich, że sikałam po nogach