• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Wqrwienia ciag dalszy, S chodzi jak ksiezniczka obrazona nie wiadomo co co. A w dup.ie go mam, jutro z rana jedzie i bedzie spokoj.
Kasia ja slyszalam,ze Ciacho jest zajebiaszcze. Co to za tajne forum z Asia macie??

Ja mam na plucie Kod i Anioly i demony,ale jakos nie moge sie za to zabrac. Mialam w domu kiedys ksiazke Kod... ale tez nie przeczytalam.

reklama
witam!!!

dzieciory poszly na parking odkopac TIRa:-D:-Da ja siadlam zrobic faktury.

przy okazji obiadek sie robi;-)

jedzonko dla P juz przygotowane

jestem dzis nie do zycia, bo niyby zaczela sie @, dobrze jej nie widac, a ale za to czuc na ciele. nawet do kosciola nie poslzam, bo bolao wszystko co moglo. az pospalam troche z niunka:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Donkat, a do kogo jedziecie i czemu na tak długo?:-(

Donkat z pewnością do mamusi wyjeżdża;-):tak:

Donkat pusto tu bedzie bez Ciebie ale MAjandra ma urlop wiec moze sie wyrówna :-p

tak, jedziemy do mamy i do siostry:tak: wszystkie stesknione za Julitka (mna chyba tez;-)) i musimy zadowolic kazdego;-)

Majandra, licze na Ciebie;-):-D:-D

Witam z rana. Kawa już wypita. Maciek z mężem szaleją na niepościelonym łóżku. O, Maciek właśnie schował się pod kołdrą i każe się szukać ;-):-D:-D:-D:-D;-);-);-)

maja te sama ulubiona zabawe z JUltika. choc ostatnio cos nacichlo, ale jeszcze niedawno to mnie juz nerwy lapaly jak slyszalam: mama, siukaj niuni!

Witam sie i ja wściekła już od rana:wściekła/y: już wczoraj zaczęły sie cyrki z bramą u nas ale kierowniczka stwierdziła ze po ciemku nic nie wskóra.

najgorzej, jak kazdy leje i czeka, az Ty sie za to wezmiesz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

młoda od godz 9 biega w samych rajtkach i nadal żadnego siku nie było:sorry2:

wstrzymuje:-(:-(:-(:dry:

Donkat to odpoczywaj :-D i wracajcie do Nas wypoczęte i naładowanymi bateriami aż do lata kiedy to będą wakacje. Nie ma jak u mamy co????:tak::-D

Idę się dziś ochamić. O 19 z koleżankami idziemy do kina na "Ciacho" widziałyście możę??? Co mogę oczekiwać??

u mamy chyba jeszcze gorsza zima, niz u nas, wiec nie weim jak naladuje te akumulatorki:szok:

na "ciachu" nie bylam, ale slyszalam recenzje, ze WARTO

Wqrwienia ciag dalszy, S chodzi jak ksiezniczka obrazona nie wiadomo co co. A w dup.ie go mam, jutro z rana jedzie i bedzie spokoj.

to chodz sie zamienimy wyjazdami chlopow;-):P wyrusza dzis przed 18:cool2:

Dzień dobry :-)
Tak się objadłam że mam lenia byliśmy na saneczkach i teraz po obiadku ruszać mi się nie chce.

Idę się dziś ochamić. O 19 z koleżankami idziemy do kina na "Ciacho" widziałyście możę??? Co mogę oczekiwać??

Jestem ciekawa Twojej opinii bo ja słyszałam że to kompletna lipa same negatywne opinie od znajomych no i na kimomaniaku na "10" punktów dostał "1 " i na koniec dorzucił "kto mi odda kasę za bilet..." Więc czekam na Twoją opinę

Dla mnie film to jednak nie to samo co książka:no: powieść znacznie lepsza:tak: z dotychczasowo wydanych najciekawsza jak dla mnie była ANIOŁY I DEMONY opowiadająca o wielu tajemnicach Watykanu:sorry2: do tej pory zastanawiam się ile w jego powieściach jest prawdy:dry:

No i po raz kolejny mam identyczne zdanie film w porównaniu do książki to lipa no i nie muszę chyba dodawać że też lubię Dana Browna :tak::tak::tak: czytałam trzy jego Książki i najbardziej podobała mi się "Anioły i Demony" najsłabsza to Cyfrowa Twierdza z tych co czytałam.

Majandra Donkat
mój Igor też uwielbia zabawę w chowanego już powoli mam dość bo on mógłby się tak bawić 24h

Ostatnia edycja:
,Nuska a co Ty tak rzadko do nas zagladasz? co u was? Igorek juz zdrowy?

a sama nie wiem, czytam Was codziennie w pracy ale taka jakaś nie do życia jestem wiecznie zmęczona i znudzona tą zimą . Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie:zawstydzona/y:

Młody na szczęście zdrowy ale cichosza aby nic nie wywołać :baffled: wiesz jak to jest
Poza tym bez zmian mąż wciąż ten sam , stan rodziny bez zmian;-):-D:-D:-D:-D

Właśnie sie objadam pysznymi pierożkami:-) i oglądam na Dobre i na złe a potem wracam do lektury już 320strona;-)

No i po raz kolejny mam identyczne zdanie film w porównaniu do książki to lipa no i nie muszę chyba dodawać że też lubię Dana Browna :tak::tak::tak: czytałam trzy jego Książki i najbardziej podobała mi się "Anioły i Demony" najsłabsza to Cyfrowa Twierdza z tych co czytałam.

Czemu mnie to nie dziwi;-):-)

witam i ja................... ja równiez obżarta................ rodzice byli po południu i mama przywiozła pyszne kopytka z surówką......... mielismy kolację............... a teraz zajadam sie jeszcze jej drożdżówką z kruszonką................

Nuska nie ładnie tak nas olewać:no: .......... czyżbys była nastepna co od nas odejdzie????????:cool::cool::cool::cool::cool:

Donkat wybycz sie u mamy i siostry:tak:

Aneta wiem, że u Was jest więcej sniegu , alu u nas tak wygląda podwórko....... nie wyobrażam sobie jak zacznie to się przeistaczać w ciapę, błoto i bleeeeeeeeeeeeeeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam wkońcu odzyskałam komputer i oznajmiam że wracam:-):-):-)chciałam se polepszyc i zrobic formata ale niestety se pogorszyłam i zapsułam:zawstydzona/y:
a teraz idę nadrabiac zaległości:tak:

reklama
Nuśka gorąca relacja z filmu :-D film ogólnie oceniam na 6 na 10. Troszkę "przymulony" :dry: ale kilka scen, tekstów i akcju było takich, że sikałam po nogach :-D rozczarowal mnie Małaszyński za to Karolak świetny!!!!

Moniu witaj!!!! Co Ty tam narozrabiałaś????

Agulka oj nieładnie tak szczuć koleżanki tą drożdzówką z kuszonką :no::cool2:

Rozczarował mnie R nie miałam autobusu więc dzwonię po męża a ten oznajmia, że nie po drodze mu przyjechać i abym poradziła sobie sama :wściekła/y: sielanka nie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wziełam taryfe i jestem. Wiecie co dziś poczółam się jak ostatnie gów*** nic nie warte!!! Po raz kolejny mnie poniżył!!!! Wiem, że jakby jego mamusia była w podobnej sytuacji to leciałby na skrzydłach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry