Uleeczka - szkoda, że cię odesłali. Ale wszystko wskazuje na to, że coś się rozkręca. Jeszcze trochę i pewnie rozkręci się na dobre i już nie będą mogli cię spławić. Życzę szybkiego i lekkiego porodu!
Xeone, Nuśka - najbardziej frustrujące jest to, że tych "skradzionych" pieniędzy naprawdę brakuje. Przez kilka miesięcy człowiek cieszył się z podwyżki, że wreszcie jako tako mu wystarcza od 1-go do ostatniego, że nie musi się już tak bardzo żyłować i martwić, a teraz tak bez ostrzeżenia, bez czasu na przygotowanie i w tak obfitującym w wydatki okresie życia, obcina mu się środki finansowe.

Cały czas brakuje mi tych 200 zł. Dobrze, że w tym miesiącu skończyłam spłacać kredyt zakładowy to będzie trochę grosza do przodu. No, ale z kolei zacznie się spłata wypoczynku. Zostanie jakieś 100 zł na plus. Dobre i to.
Carioca - żebyś wiedziała, że kawę sobie podarowałam z miejsca

. Ten mój urwis zawsze coś wymyśli, żeby mnie odpowiednio pobudzić do życia. Ciekawe, co będzie z dwójką podobnego pokroju? Już zaczynam się bać;-);-);-). Oczy wokół głowy i najlepiej uwiązać gdzieś z dala od siebie, he he.
Co do prezentu dla roczniaka, to Kuba uwielbiał w tym czasie Teletubisie, ale nie wiem czy to dalej poprawne politycznie...

. Albo - tak jak pisze Uleeczka - nagrajcie 60 minut reklam i maluszek będzie zachwycony

. A tak serio, to nie wiem, czy to dobry pomysł kupować rocznemu maluszkowi płyty dvd. Może warto by było zainwestować w jakąś edukacyjną zabawkę, coś rozwijającego manualnie i wzrokowo... Albo może płytki z muzyką dla dzieci? Oczywiście, decyzja należy do was

.
Bedismall - życzę ci, żebyś zdążyła odebrać kaskę. Zawsze to parę groszy.