Dzisiaj miałam cudowną nockę

Po pierwsze zasnęłam chyba w 15 min., co nie pamiętam kiedy się zdarzyło, a po drugie wstawałam siusiu tylko 2 razy i zaraz potem zasypiałam. Obudziłam się w związku z tym w super nastroju. Nie wiem, czy oglądacie na TVN Style program "Mamo, to ja". W końcu zaczęła się nowa seria. Bardzo go lubię. Dzisiaj mówili o chustach dla maluszków. W sumie od jakiegoś czasu czaję się na coś takiego.Poza tym dużo fajnych porad i ciekawostek. Ja, jako niedoświadczona w boju, chłonę wszystkie te informacje jak gąbka:-)
Właśnie wyprałam rożek, Mam jeden, z usztywnieniem kokosowym, które można wyjmować. Zastanawiam się tak jak
Aneczka i ponawiam pytanie:
czy pierzecie też ochraniacz na szczebelki??
Atruviell-dobrze, że Kubusiowi nic poważnego się nie stało. Ja wczoraj też otrzymałam wiadomość, że syn szwagierki (12 lat) miał wypadek na rowerze. Bardzo się wystraszyłam, bo zderzył się z jakimś motorem. Upadł ostro, ma mocno spuchniętą połowę twarzy, na szczęście oprócz stłuczenia policzka nie ma poważniejszych obrażeń. Przez to wydarzenie zaczął mnie boleć brzuch i czułam straszne parcie, myślałam, że normalnie urodzę, ale po jakim czasie wszystko się uspokoiło.
Nuśka-ja też zaczynam u siebie dostrzegać objawy uzależnienia od BB, ale myślę, że nie jest to groźny nałóg:-)
Melek-super, że się udało i będziesz mamusią kwietniową. Życzę aby Twoja ciąża przebiegała bez problemów, dużo zdrówka i optymizmu!!!
Carioca-myślę, że prezent bardzo fajny i na pewno się spodoba:-) Ja też stawiałabym na coś takiego.
Dziewczyny!!! Wiecie, że już mamy wrzesień?!?!!?!
:-)