Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niech sie juz zacznie porod bo ciezko mi cokolwiek zrobic z tym bolem brzucha 
,ale nie odchodzi mi czop,hm..podobno czasem wcale nie odchodzi...nie wiem...A moj dzidzius wcale nie jest spokojny...to taaaakie zwawe dziecko!!a niby przed porodem powinna sie wyciszyc?!
A tu jutro nastepna koleja rzeczy ktore przywiezie Maciek,cholera juz sie nie moge doczekac jak go na tym lotnisku wysciskam:-):-)
Cielecinka juz sie piecze,jutro kluseczki bede turlac,to najlepszy prezent dla faceta wracajacego z wysp
Patrze tak na ten kacik maluszka i zastanawiam sie czego jeszcze brakuje,musialabym dokupic pare przescieradelek Atruviell czy to Ty pisalas ze zakupilas jakies fajne bawelniane? Frotke juz mam dlatego chetnie kupilabym pare sztuk takich. Ostatni taki powazniejszy zakup przed nami..czyli wozek,dla mnie czarna magia
3 czy 4 kolowy
gleboki
W sumie to podoba mi sie ten caly Implast Bolder ale chyba bardziej ze wzgledu na kwiatki niz na funkcjonalnosc bo o niej nie mam zielonego pojecia,wiec sugeruje sie jedynie cena ale jak wiadomo to tez moze byc zludne kryterium....

Dziewczyny ze mna chyba jest gorzej, tysiac mysli na sekudne i aby do jutraaaa,nie moge sie na niczym skupic tak sie ciesze z przyjazdu meza ze chyba na tym lotnisku zaczne skakac jak pilka do sufitu
Szkoda tylko ze przylot dopiero o 21:00-caly dzien czekania..Sorry ze Wam tak nudze jedno i to samo ale nie moge sie powstrzymac zeby o tym nie gadac

Ale widocznie tak musi byc tym bardziej ze mieszkanie w ktorym dotychczas bylismy nie nadaje sie wobecnej sytuacji,zime wspominam nie za pieknie..grzanie w kolko piecykami i ten cholerny prysznic (nie potrafie zyc bez wanny).Tak wiec mezulek ma odpowiedzialne zadanie znalezienia jakiegos domku zanim przyjade tam z maluszkiem,ale tak jak mowie czasu ma jeszcze sporo bo przede mna plan zakonczenia studiow.Z tego co piszesz to masakra w tym Glasgow,najlepiej sie ulokowac w jakis cichych miescinach z rodzinka.Wiadomo ze tamtejsze gowniarstwo jest rozpuszczone a jak jeszcze wypija to juz w ogole wali im po lbach..Mam nadzieje ze wszystko Wam sie ulozy i juz niedlugo uwijecie sobie przytulne gniazdko
W koncu weekend...Buzka

....
?
do niecnych celów.
.W nocy budza mnie bardzo czesto,wtedy wstaje na siusiu...i staram sie szybko zasnac,jakas zaleniwa jestem na porod w nocy,wolalabym poznym rankiem;-).