Atruviell z tego co piszesz to by sie mniej więcej zgadzało. Policzyli mi taka średnia jaka miałam w lutym (wtedy poszłąm na piersze kilkudniowe chorobowe) czyli od lutego 2006. Tylko, ze od tamtego czasu dostałam dwie podwyżki, w tym jedna znaczną. Jestem wściekła

. Nienawidzę naszego systemu ubezpieczeń, naszego rządu i wszytskich ludzi, którzy o tym decydują. Każdy patrzy tylko na to, żeby wyzyskać innych i jak najwięcej kasy od nas zabrac nie daając w zamian nic. Darmozjady piep***ne. Z naszych pieniędzy zyja i jeszcze nas okradają. A najbardziej jestem zła na to, że nikt mi o tym wczesniej nie powiedział (bo oczywiście o tym nasz wspaniały rząd nie informuje jasno i przejrzyście). Pracowałam jak głupia do połowy 8 miesiąca i teraz właśnie tak mi sie odwdzięczyli. K**wa, k**wa, k**wa. Zamiast normalnej wypłaty, takiej jak dostałam miesiąc temu dostaję 750 zł mniej!!!!!! I TO SIE NAZYWA POLITYKA PRORODZINNA

!!!!!!
Sory dziewczyny, ze sie tak wykrzyczałam i poprzeklinałam ale jestem strasznie zła. Tyle mamy jeszcze wydatków i zagospodarowaliśmy nasze pensje co do złotówki i jeszcze zabrakło a tu sie jeszcze okazało, że będziemy miec znaczną dziurę budzetowa.