anetasa
Wrześniowe mamy`07
czyli co sugerujesz, że jestem czepialska?Jak ja Ciebie znam wiedziałam że tak napiszesz![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czyli co sugerujesz, że jestem czepialska?Jak ja Ciebie znam wiedziałam że tak napiszesz![]()

nie to ja czytam "po łepkach"czyli co sugerujesz, że jestem czepialska?![]()

witam u nas pogoda do dupy wrrrrrrrrrr ciągle pada pada i pada i niewiadomo czy juto pojedziemy do mojej mamy bo 2 droggi które do niej prowadza są zalane...........
Aneta maszyna od mamy stała w kącie i się marnowała więc postanowiłam że może się czegos nauczę szycjak narazie idzie mi kiepsko
![]()
przed chwilą dzwoniła teściowa że synus D kuzynki Kacperek (1,5 roczku)jest od poniedziałku w szpitalu bo poparzył się kawą:--
-(
Dzień dobrya tak właściwie wcale nie dobry bo zahaczyłam dziś autem o róg domu i porysowałam drzwi i wgniotłam trochę u nas jest tak wąsko jeżdżę codziennie tak samo i nie mama pojęcia jak to się stało :-
-(i jest mi smutno mąż na szczęście mnie jeszcze pocieszał że ważne że to nie wypadek i nic mi nie jest ale ja jestem zła na siebie
![]()

nie to ja czytam "po łepkach"
Agulka a co tak umilkłaś??? kiedy parapetówka???
A własnie gdzie jest Monianie zwęszyła imrezki
![]()
Donuś witaj
Nuska, jakbym miala de ju vie (czy jak to sie pisze). pamietasz jak aj smecilam, ze przytarlam drzwi i rog domu???????:--
-
-
-(
ooooooooooooooo, wyprzedzilas mnie, bo ja zasiadlam z piwkiem i mialam Monie wolac do polewania;-):-)![]()
a właśnie Nuśka miałam pisać, że dobrze przypuszczałam, ze te dziadki co do nas przyjechały na prawie 5 miesięcy napsują nam krwiupierdliwce jedne
nie wiem jak my z nimi wytrzymamy do końca września
![]()
parapetówak w sierpniu na 99% a co dotrzymasz słowa i się zjawisz?????????????
Donuś witaj
Pamiętam pamiętam jeszcze pytałam czy mocno no i powtórzyłam po Tobie żeby ci smutno nie było że tylko Ty ;-)
Coś Ty i co ??? Opowiadaj?
A tak w ogóle to musze jeszcze raz do Was przyjechać bo mieliśmy zobaczyć ten wypasiony apartament i co....... zapomniałam
hmmm a co tam zrobisz parapetówę 25 sierpnia i z Anetką zawitamy:-)