Carioca - ja wykorzystuję mojego M codziennie prawie, i nic ;-) Jak dzidzia nie chce sie wykluć tak nie chce...
Nuśka - no prawda, jestem gdzies na początku listy, ale to nie znaczy, że zaraz urodzę ;-) Już tyle się dziewczyn rozsypało a my z początku listy nadal w dwupakach ... No ale licze, że od jutra się worek rozsypie :-)
Harsh - Bogu dzięki nic się Ci nie stało! Ja też mam na jutro termin, jedziemy na tym samym wózku :-)
uleeczka - jak ja wiem doskonale co czujesz... Mi też co chwilę brzuch twardnieje, ale skurczyy nie mam żadnych
Atruviell - mam nadzieję, że to nic poważnego i ból szybko ustąpi...
jutro znów ktg i tak w koło macieju, zwariowac można
No ale może w tym tygodniu coś się w końcu ruszy....
dobranocka wrześnióweczki!!
Nuśka - no prawda, jestem gdzies na początku listy, ale to nie znaczy, że zaraz urodzę ;-) Już tyle się dziewczyn rozsypało a my z początku listy nadal w dwupakach ... No ale licze, że od jutra się worek rozsypie :-)
Harsh - Bogu dzięki nic się Ci nie stało! Ja też mam na jutro termin, jedziemy na tym samym wózku :-)
uleeczka - jak ja wiem doskonale co czujesz... Mi też co chwilę brzuch twardnieje, ale skurczyy nie mam żadnych

Atruviell - mam nadzieję, że to nic poważnego i ból szybko ustąpi...
jutro znów ktg i tak w koło macieju, zwariowac można

No ale może w tym tygodniu coś się w końcu ruszy....
dobranocka wrześnióweczki!!
.

Skurcze i bole lapia mnie nadal,dziecinka glowka uwiera,ale nic poza tym...
co za pogoda przygnebiajaca nic sie nie chce ledwo z lozka sie wygrzebalam no ale niestety dlugo pospac nie moge corka daje siwe znaki wlasnie placze