hejka11
bede miala troche stresa w tym tyg. w pracy, bo przeoczylam pwna rzecz i moga sie klienci na mnie wyzywac

:-(
wczoraj zabralam Julitke i Małgosię do kina na poranek z bajkami. dziewczynki zadowolone i chca jeszcze. widzialam przejęcie w oczach Małgosi, bo byla pierwszy raz w kinie:-)
potem zajechala moja siostra. dzis zostali z Julitka w domku,a po poludniu wracaja juz. troszke odpoczne, bo jednka jak jest K. u mnie, to mam wiecej obowiazkow...
po poludniu poklocilam sie zP. nie lubie, jakw yjezdza, gdy jestesmy w stanie niezgody, ale coz...
Anginą można się zarazić?
yyyyy czy ja nie za dużo bezgram?
tak, moza sie zarazic
ooo, to nie zazdroszcze przezyc z samochodem. ja bardzo lubie kierowac
za duzo? pisz, pisz, pisz. w koncu to forum ozylo:-)
jutro juz wyjazd i nie bedzie synala 2 tygodnie:-(
bedzie mamusi smutno:-(
Witam niedzielnie:-) za oknem szaro, buro i zimno

a ja w pracy użeram się z upierdliwymi gośćmi

którzy dziś wyjątkowo doprowadzają mnie do białej gorączki
widocznie poogda tez na gosci niekorzystnie dziala;-)
bratowa brzusio ma już fajniutki termin ma na wrzesień i będę chrzesną:-):-):-):-)
Monia, wyobrazam sobir, jak Ci sie oczy swieca, gdy myslisz/mowisz/piszesz o kobietach w ciazy/dzieciaczkach:-)
Mam fajny przepis na pizzę/ Ciasto grube, drożdżowe i nie jest suche. Wszyscy się nią objadali ale... przepis został u mamy na lodówce bo wczoraj ją robiłam.
moja Mama miala pyszne ciasto na pizze. i przepysznie ja robila. ja sie jeszcze nie odwazylam, zeby upiec, bo i tak nie doscigne ideału:-

-(