ruda-iza
wrzesień '07 grudzień '12
Dobry wieczór
widzę że faktycznie ja się najbardziej udzielam
gdzie sie chowacie?
donkat kino to fajna rzecz dla dzieciaków, jeśli idą na odpowiednie filmy. Zazdroszczę takich bajkowych poranków, sama jak bylam mała to na nie chodziłam. My dziś zabraliśmy Omara na Epokę lodowcową 4 w 3D i zastanawiam się czy to był dobry pomysł. Wpadliśmy na ten pomysł w ostatniej chwili i nie zdążyłam Omara przygotować. Ogólnie film mu sie podobał ale się trochę bał. Pojechaliśmy do kina późno więc mu się juz spać chciało. Teraz je kolacje i ledwo już kontaktuje. Jutro bedzie problem z budzeniem do przedszkola.
Gdy wyszliśmy z kina stwierdził: "Tato ty mi więcej nie kupuj tej bajki" chodziło o nie wypożyczanie i nie pożyczanie bo już nie chce tego oglądać. Tak więc nie wiem czy to był do końca dobry pomysł.
Ide go położyć i zaraz wracam
...po powrocie
Bajka przeczytana dziecio śpi. Czy wasze dzieci też nie zasnął bez bajki czytanej przez mamusie?
widzę że faktycznie ja się najbardziej udzielam
gdzie sie chowacie?donkat kino to fajna rzecz dla dzieciaków, jeśli idą na odpowiednie filmy. Zazdroszczę takich bajkowych poranków, sama jak bylam mała to na nie chodziłam. My dziś zabraliśmy Omara na Epokę lodowcową 4 w 3D i zastanawiam się czy to był dobry pomysł. Wpadliśmy na ten pomysł w ostatniej chwili i nie zdążyłam Omara przygotować. Ogólnie film mu sie podobał ale się trochę bał. Pojechaliśmy do kina późno więc mu się juz spać chciało. Teraz je kolacje i ledwo już kontaktuje. Jutro bedzie problem z budzeniem do przedszkola.
Gdy wyszliśmy z kina stwierdził: "Tato ty mi więcej nie kupuj tej bajki" chodziło o nie wypożyczanie i nie pożyczanie bo już nie chce tego oglądać. Tak więc nie wiem czy to był do końca dobry pomysł.
Ide go położyć i zaraz wracam
...po powrocie
Bajka przeczytana dziecio śpi. Czy wasze dzieci też nie zasnął bez bajki czytanej przez mamusie?
Ostatnia edycja: