reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam sie i ja:-) u nas też zimno brrrrrrr wczoraj popołudniu byłam na działce z mamą i babcią i pierwsze rzodkiewki wyrywałyśmy:-) jutro jade odwiesć babcie do domu, bo oni zaplanowali, że wsadzą babcie w autobus i brat mojej mamy odbierze ją w Nysie, a ja się boję:sorry2: babcia już czasami zachwouje sie jak dziecko i boję sie, ze wysiądzie gdzies po drodze bo np pomysli, że już Nysa:sorry2: wolę ja sama zawiesc niż potem mieć nie daj Boże wyrzuty sumienia:sorry2:
Iza opis Olafa rewelacja:-)
Donuś ale Ci zazdroszcze, ze mozesz sobie napalić i siedzieć w ciepełku:sorry2:
Majandra czy Ty aby nie jestes przewrażliwiona na swoim punkcie troszeczkę?:sorry2: Justyna wyraziła tylko opinie i to nie na temat pracy przez Ciebie wykonanej tylko ogólnie tego z czego rodzice bardziej sie cieszą i jak widac wszystkie tutaj uważamy tak samo, a Ty odrazu, ze Ciebie oceniła? Moim zdaniem to nie miało nic wspólnego z oceną Ciebie:no:

reklama
Anetka, to jedyny czas, kiedy sie ciesze, ze moge sobie napalic w piecu, bo zimą, to ja Wam-blokowiczom- zazdroszczę;-)

Oj, czuję weekend w kościach i nie chce mi się pracować.

Chyba go podkradnę na przyszły rok ;-)
To ja się pochwalę prezentami dla mamuś:Zobacz załącznik 560460
Dla tatusiów pokażę jutro.
Oczywiście same to robiłyśmy. Nasze dzieci miały baaaardzo mały wkład.

Ja też jestem za tym, ale niestety zostało mi to narzucone z góry :baffled: Nawet raz "pokłóciłam się" o to z dyrekcją, gdy na konkurs eko nasze dzieci same praktycznie zrobiły pracę, a dyrekcja była niezadowolona. Nieważne, że to oszustwo itp., ma być super-ekstra, na medal.

A i powiem Ci, Justyna, że dziwnie się poczułam, jak mnie tak z góry oceniłaś, nie znając sytuacji panującej u nas w przedszkolu.
Majandra sama napisałaś to co napisałaś a potem masz "dziwne" odczucia:eek:
Witam sie i ja:-) u nas też zimno brrrrrrr wczoraj popołudniu byłam na działce z mamą i babcią i pierwsze rzodkiewki wyrywałyśmy:-) jutro jade odwiesć babcie do domu, bo oni zaplanowali, że wsadzą babcie w autobus i brat mojej mamy odbierze ją w Nysie, a ja się boję:sorry2: babcia już czasami zachwouje sie jak dziecko i boję sie, ze wysiądzie gdzies po drodze bo np pomysli, że już Nysa:sorry2: wolę ja sama zawiesc niż potem mieć nie daj Boże wyrzuty sumienia:sorry2:
Iza opis Olafa rewelacja:-)
Donuś ale Ci zazdroszcze, ze mozesz sobie napalić i siedzieć w ciepełku:sorry2:
Majandra czy Ty aby nie jestes przewrażliwiona na swoim punkcie troszeczkę?:sorry2: Justyna wyraziła tylko opinie i to nie na temat pracy przez Ciebie wykonanej tylko ogólnie tego z czego rodzice bardziej sie cieszą i jak widac wszystkie tutaj uważamy tak samo, a Ty odrazu, ze Ciebie oceniła? Moim zdaniem to nie miało nic wspólnego z oceną Ciebie:no:

podpisuję się pod tym.

Donuś wczoraj też w kaloryferach u nas ciepełko puściłam:tak: dzis jako tako, słonko świeci, brka deszczu ale tylko 11 stopni i ciut zawiewa.

Iza pomysł z opisem rodziców fajniutki
Monia odezwij sie choćby z tableta;-)

Ja od wczoraj siedze i szukam telefonu dla Mai i PS3, bo na to kase che wydac Komunijną......... J mówi, by poczekać po wakacjach z PS ale ja wole teraz bo kasa się rozejdzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Byłam chwilowo odcieta od kompa, bo mi się jakies wirusy pościagały i informatyk z nimy walczył. Własnie wciągnęłam kanapkę i zaraz jade do biedronki na zakupy;-)
Aguś kup kup, bo będzie tak jak piszesz kasa sie rozejdzie na co innego:tak:

Byłam chwilowo odcieta od kompa, bo mi się jakies wirusy pościagały i informatyk z nimy walczył. Własnie wciągnęłam kanapkę i zaraz jade do biedronki na zakupy;-)
Aguś kup kup, bo będzie tak jak piszesz kasa sie rozejdzie na co innego:tak:

kupuje, kupuję .......... PS3 kupię w sklpie a telefonik w necie, wybrała młoda sobie = SAMSUNG S5360 Galaxy Y WHITE = BIALY WROC (3265227068) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Polatałabym sobie po sklepach RTV ale musze czakć na telefon od J, czy auto można odebrać, bo klimę naprawialiśmy ( wrrrrrrrr 450zł znów wydane wrrrrrrrrrrrr) starym nie za bardzo mogę, bo potem na dwa auta wracac nie będę bo J firmowym jeździ przecież:eek:

jejku!! takie wypasione telefony mają dzieciaki! wcześniej, to się dawało dzieciom stare w spadku a teraz rodzic ma zwykły telefon bez bajerów, a dziecko nówkę...Takie czasy.....będzie nosiła do szkoły? Nie boicie się?
Kolegi córka ma z komunii fajny różowawy z Hello Kitty- słodko wygląda.

Wiecie, że za rok nie ma komunii? Dopieor w 3ciej klasie dzieci bedą miały. nasze też.

Objadłam się i dopchałam pączkiem i 2 małymi gniazdkami- nie pamiętam, kiedy jadłam takie niezdrowości:szok::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry