anetasa
Wrześniowe mamy`07
Witam sie i ja:-) u nas też zimno brrrrrrr wczoraj popołudniu byłam na działce z mamą i babcią i pierwsze rzodkiewki wyrywałyśmy:-) jutro jade odwiesć babcie do domu, bo oni zaplanowali, że wsadzą babcie w autobus i brat mojej mamy odbierze ją w Nysie, a ja się boję
babcia już czasami zachwouje sie jak dziecko i boję sie, ze wysiądzie gdzies po drodze bo np pomysli, że już Nysa
wolę ja sama zawiesc niż potem mieć nie daj Boże wyrzuty sumienia
Iza opis Olafa rewelacja:-)
Donuś ale Ci zazdroszcze, ze mozesz sobie napalić i siedzieć w ciepełku
Majandra czy Ty aby nie jestes przewrażliwiona na swoim punkcie troszeczkę?
Justyna wyraziła tylko opinie i to nie na temat pracy przez Ciebie wykonanej tylko ogólnie tego z czego rodzice bardziej sie cieszą i jak widac wszystkie tutaj uważamy tak samo, a Ty odrazu, ze Ciebie oceniła? Moim zdaniem to nie miało nic wspólnego z oceną Ciebie
babcia już czasami zachwouje sie jak dziecko i boję sie, ze wysiądzie gdzies po drodze bo np pomysli, że już Nysa
wolę ja sama zawiesc niż potem mieć nie daj Boże wyrzuty sumienia
Iza opis Olafa rewelacja:-)
Donuś ale Ci zazdroszcze, ze mozesz sobie napalić i siedzieć w ciepełku

Majandra czy Ty aby nie jestes przewrażliwiona na swoim punkcie troszeczkę?
Justyna wyraziła tylko opinie i to nie na temat pracy przez Ciebie wykonanej tylko ogólnie tego z czego rodzice bardziej sie cieszą i jak widac wszystkie tutaj uważamy tak samo, a Ty odrazu, ze Ciebie oceniła? Moim zdaniem to nie miało nic wspólnego z oceną Ciebie

Nawet raz "pokłóciłam się" o to z dyrekcją, gdy na konkurs eko nasze dzieci same praktycznie zrobiły pracę, a dyrekcja była niezadowolona. Nieważne, że to oszustwo itp., ma być super-ekstra, na medal.