reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja:-) u nas pogoda jak u Donuś:wściekła/y: także łącze sie w bólu:sorry: wekend ogólnie udany ( byłoby lepiej gdyby nie było mojej mamy:sorry:) nie wyrabiam z nią chwilami, ale mam za swoje bo chyba za bardzo pozwoliłam wejśc sobie na głowę, a teraz mam co chcialam i jakoś muszę się zmobilizować i postawić:sorry:

reklama
Aguś, no to super, że wszysyko się pudawało:-) a słonka troche poprosimy z Anetką. tym razem Ty masz lepiej

Witam i ja:-) u nas pogoda jak u Donuś:wściekła/y: także łącze sie w bólu:sorry: wekend ogólnie udany ( byłoby lepiej gdyby nie było mojej mamy:sorry:) nie wyrabiam z nią chwilami, ale mam za swoje bo chyba za bardzo pozwoliłam wejśc sobie na głowę, a teraz mam co chcialam i jakoś muszę się zmobilizować i postawić:sorry:

śmiać mi się zachciało, bo narzekasz jak na małe dziecko;-)

Donus bo z nią chwilami gorzej jak z małym dzieckiem:wściekła/y: ale muszę jeszcze chwile wytrzymać, bo ona ma tak, ze jak któraś z nas sie z nią "pożre" to przelaewa nadmiar uczuć na tą drugą, a ostatnie czego moja Gocha teraz potrzebuje to "przypływ matczynych uczuć":confused2:

witam już z większego ekranu niż tablet;-)kompa od wczoraj mamy naprawionego (tego od dzieci) a laptopa niestety nie będziemy naprawiac -poszła karta graficzna i taśma łączeniowa klawiatury z ekranem;-)i chyba sie nie opłaca naprawiac tym bardziej ze ten laptop niby nie jest stary bo akurat 4 lata ma ale juz chyba z 3-4 razy był naprawiany:nerd::angry:czas zainwestowac w nowego tylko niestety nie teraz:no:
u nas też zimno na dworze ale na szczęscie nie pada:tak:
a pojechaliśmy w sobote do sklepu Agata bo chcieliśmy kupic ławe do salonu a przyjechaliśmy z garderobą na przedpokój:rofl2::-D
dziś mam zebranie u mateusza w przedszkolu podpisanie umów na przyszły rok szkolny jutro Mati jedzie do będzina do teatru a w środe w przedszkolu dziń matki:-)

Oj to zdrówka dla Majeczki:tak:
Monia najważniejsze, ze masz już z czego do nas klikać;-) my jutro mamy dzień mamy i taty w przedszkolu:-)

lezy pod kołderką i lapotopem to pewnie lepiej się czuje;-) nafaszerowałam lekami i dziś z łózka ma nie wychodzić, bo jutro jest Dzień Mamy z tańców i tańczą dwa tańce w tym jeden to premiera:tak:a wcześniej o 13 maja próbę świateł w strojach na scenie, a po 18 jest próba sypania kwiatków w Kościele ........ kiedy te wakacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??????????????????????????

My w przedszkolu mielismy dzień mamy a dzień taty to będa rozgrywki druzynowe w piłke nożną, i to będzie 13 czerwca

Miłych wzruszeń na Dniu Mmamy i Taty, dla tych, które jeszcze nie miały

Widziałyście promocje z Rossmanna? Na wszystkie kosmetyki do twarzy pielęgnacyjne i kolorwe 40% taniej od ceny wyjściowej. Opłacalne:tak:

a pojechaliśmy w sobote do sklepu Agata bo chcieliśmy kupic ławe do salonu a przyjechaliśmy z garderobą na przedpokój:rofl2::-D

a ława jest?;-)

Aguś, zdrówka dla Mai:tak:

U nas leje:wściekła/y: i w pracy zimno:angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry